Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
野良猫 02:41 PM 11-30-17
作者: kamilwklo:
有中文配音我都聽日文啦
我意思係全中文化, 但都冇乜可能
你都聽日文咁要全中文化嚟做乜?
lineage19 02:42 PM 11-30-17
有中文配音我都聽日文啦
佢D介紹好似冇講清楚, 有冇人會以為好似D PS4 GAME咁全中文

唔明你個全中文化係咩意思

總之你揀左中文之後字幕ui等等都係中文

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 02:44 PM 11-30-17
作者: lineage19:
唔明你個全中文化係咩意思

總之你揀左中文之後字幕ui等等都係中文

Sent from my iPhone using Gaforum
就咁照字面解
全中文化即所有嘢都中文化,包括語音(不論國語定廣東話總之中文)

中字就單純字幕中文化
赤武神 02:46 PM 11-30-17
有中文配音我都聽日文啦
佢D介紹好似冇講清楚, 有冇人會以為好似D PS4 GAME咁全中文
XB2連介面都是中文,你以為只是字幕麼?
kamilwklo 02:47 PM 11-30-17
作者: 野良猫:
就咁照字面解
全中文化即所有嘢都中文化,包括語音(不論國語定廣東話總之中文)

中字就單純字幕中文化
其實我係想問係過場係有中文字幕
定係UI指令都係中文
因為講到手提MODE咁濛, 中文會唔會好難睇
lineage19 02:50 PM 11-30-17
就咁照字面解

中字就單純字幕中文化

因為佢上而講到有中配都唔會用
所以覺得佢的全中文化唔係講緊有冇配音

雙日 02:50 PM 11-30-17

定係UI指令都係中文

XB2所有文字都係中文
包括UI

赤武神 02:50 PM 11-30-17
定係UI指令都係中文
就算手提mode本畫面係浮動解像度,但UI應會保留720p既解像度唔會濛得去邊
lineage19 02:51 PM 11-30-17

定係UI指令都係中文

其實我未見過game講支持中文但只有字幕有中文ui就其他文...

可能我見識少

野良猫 02:53 PM 11-30-17
其實我未見過game講支持中文但只有字幕有中文ui就其他文...

可能我見識少

我都係
雖然我唔玩中字GAME
但照道理冇理由文字部份會半中半日

你話過場播片唔整中字連日字都唔出就見過,不過依家中文化得應該全部都整
kamilwklo 03:00 PM 11-30-17
我都係
雖然我唔玩中字GAME
但照道理冇理由文字部份會半中半日

你話過場播片唔整中字連日字都唔出就見過,不過依家中文化得應該全部都整

我見STEAM上的GAME分開講介面, 語音, 字幕有乜語言
所以以為係有機會不同配搭
野良猫 03:09 PM 11-30-17
我見STEAM上的GAME分開講介面, 語音, 字幕有乜語言
所以以為係有機會不同配搭
唔會啦

之前有版友話MHW會半中半日我都唔信
邊有廠商會出到咁,出成咁即係想俾人鬧啫

P.S
有更新1.1.0
標題多咗播片MODE睇番之前啲片
kennethyu 03:09 PM 11-30-17
旺角 $498 普通版 $790限定版
Xenoblade Pro Controller $498

限定比想像中平
天野 03:11 PM 11-30-17
話時話今次點解冇amiibo呢?
唔通整唔切?
天野 03:13 PM 11-30-17
作者: kennethyu:
旺角 $498 普通版 $790限定版
Xenoblade Pro Controller $498

限定比想像中平
俾佢玩死
明明咁多限定版貨又冇得訂
搞到要我上官網訂
aquarius 03:15 PM 11-30-17
eternal arcadia DC玩嗰陣覺得好正
去到GC反而無心機玩

sega兩隻自家出嘅rpg都係水準以上(計埋srpg就三隻)
不過侷限咗喺主機銷量不能大賣
所以xb仲有得出真係要支持吓

Akira 明 03:25 PM 11-30-17
睇咗少少偷跑,主角樣太正太
我寧願金髮二段變身係男主自己

想問角色同機械人設係咪同一畫師?
lineage19 03:30 PM 11-30-17

點解kosmos出到街...!?
版權大丈夫?
家老任已經買返saga版權..?

RPG之鬼 04:06 PM 11-30-17

版權大丈夫?

計都計艾莉啦
ゆり 04:36 PM 11-30-17

高級嘍囉 04:37 PM 11-30-17
作者: 天野:
俾佢玩死
明明咁多限定版貨有冇得訂
搞到要我上官網訂
日亞依家仲有貨。
高級嘍囉 04:40 PM 11-30-17

版權大丈夫?

版權仲係屬於Bandai Namco。
天野 04:53 PM 11-30-17
作者: 高級嘍囉:
日亞依家仲有貨。
前幾日見到喇
官網冇得cancel
咁冇計
MultiPASS 05:06 PM 11-30-17

版權大丈夫?

一個角色兩家好易傾,當宣傳都好。
強化人間ですの~★ 05:08 PM 11-30-17
點解唔得,Xenoblade都去過PXZ2
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面