Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-16, 08:07 PM   #22226
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
我好友最稀奇的是 100大姐, 100阿福, 100聖女(騎) 和 100龍娘(槍)
無100伊莉亞
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 08:10 PM   #22227
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
幾日前試過拉到下面

100羅馬!......羅馬!!\

舊 09-23-16, 08:28 PM   #22228
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
蛋撻聖女唔擺紅士郎?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-16, 08:35 PM   #22229
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
蛋撻聖女唔擺紅士郎?
其實聖女太萬用
張張都岩用咁濟
所以我都唔知掛邊件最好

依家轉

舊 09-23-16, 09:11 PM   #22230
T.K.
很黃很暴力

肯定唔係黑太太先
你放張2030都話

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-23-16, 09:33 PM   #22231
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: T.K. 查看文章
肯定唔係黑太太先
你放張2030都話

我見佢偶爾都拎最多友情點
就不以為意

既然係咁我轉左相撲金時
50%開場+永久15%攻

其實有諗過突滿 目醒め前
+10%防
+10%Buster
+10%Quick
+10%Arts

睇落好似都岩用

舊 09-23-16, 09:51 PM   #22232
gingq7

黑聖杯其實好夾, 不過而家個個都農緊free,
第6章free又好似無野食佢特攻, 放張絆加50算數啦...
舊 09-23-16, 10:43 PM   #22233
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
黑聖杯其實好夾, 不過而家個個都農緊free,
第6章free又好似無野食佢特攻, 放張絆加50算數啦...
除非要農聖甲虫,獅身人面有神性
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 12:46 AM   #22234
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
下半身叫我應該揀D5星囡囡用聖杯升到100
但打機既上半身最後揀左黑狗寶3升100
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 03:25 AM   #22235
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Bahamut 查看文章
下半身叫我應該揀D5星囡囡用聖杯升到100
但打機既上半身最後揀左黑狗寶3升100
開多個acc比下半身玩
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 10:13 AM   #22236
T.K.
很黃很暴力

聖女個np回轉率,一次戰鬥出唔到兩次
佢個重點都係普攻吧

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-24-16, 02:00 PM   #22237
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
OK 22/9-5/10 500-4500有10% 回贈

舊 09-24-16, 04:10 PM   #22238
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
勲章周回中, 有冇寶石/50NP AUO可以加朋友
FD有的話請轉一轉

ID 337491896
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 04:39 PM   #22239
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: heyman774 查看文章
FD有的話請轉一轉

王之相伴+英雄王已加FD/
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 04:49 PM   #22240
gingq7

引用:
FD有的話請轉一轉

已轉,
我仲諗住放隻月神出黎打最後隻黑影會好d?
舊 09-24-16, 05:18 PM   #22241
蛋撻王子
功德完滿

引用:
已轉,
我仲諗住放隻月神出黎打最後隻黑影會好d?
好似話二家姐一箭可以打24萬?w

舊 09-24-16, 05:36 PM   #22242
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
Thx guys, 比起單體, 我要AOE清第一二版
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 05:48 PM   #22243
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
冇睇攻略打デオン幕間中伏
結果3藏玉藻孔明磨左十幾ROUND先打完
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 06:08 PM   #22244
axe1292
Game Master
AXE

引用:
如果無騎士勳章的需要, 暫時我覺得第六章 太陽王の居城 最抵農

絆值應該係全free關最高855,
道中有機會出鎖鏈,藍技石
最後有機會出大獎金甲虫, 中獎黃技石,
但最最最重要係有保底2張金肥, 11AP一場, 即係44AP有8張金肥保底, 和打肥關差唔多, 但就高絆和有機會出素材

唔知有無其他抵打的free關?
試左,
2張金肥唔一定有,(不過2張機率好大)
不過當升絆同素材就呢個好過打火(火都未必9金火)
舊 09-24-16, 06:15 PM   #22245
蛋撻王子
功德完滿

引用:
Thx guys, 比起單體, 我要AOE清第一二版
聽朋友講我隻芙蘭上左buff都秒到
聽講

不過都係soft弓職方便d既

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
冇睇攻略打デオン幕間中伏
結果3藏玉藻孔明磨左十幾ROUND先打完
好珍貴既體驗黎
不過好彩你都三法職入場

靈基4劍蘭了
D技能真係好誇張
如果我寶5一定會升爆佢
不過我劍蘭都係得寶1……

此篇文章於 09-24-16 06:18 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 06:17 PM   #22246
gingq7

引用:
作者: axe1292 查看文章
試左,
2張金肥唔一定有,(不過2張機率好大)
不過當升絆同素材就呢個好過打火(火都未必9金火)
最後2隻獅身人面必趺箱,
銅箱一定係金肥,
金箱就技石或甲虫

如果出左金箱就當然會少一張金肥
舊 09-24-16, 06:34 PM   #22247
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
好似話二家姐一箭可以打24萬?w
我都係二姊主力
無加成下一箭10萬,開自己LV7藍魔放13萬
要一箭廿萬要有孔明技能加攻寶具降防

不過我覺得二姊最大優點是NP回轉唔錯同輸出不倚賴SKILL都可以一箭殺一個肅正騎士
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-16, 06:34 PM   #22248
gingq7

劍蘭斯個技能組根本係6星黎既

除左三個技能完美配合外, 每個技能獨立計都係全game最強:

湖の騎士A 多過直感5粒星之餘, 仲送多30NP, 係全game一次出最多星的技能
無窮の武練A+ 6000%三回合 大勝 病弱1000%一回合 (和收藏家600%三回合), 全game佢最能吸星
騎士は徒手にて死せずA++ 每回合15粒星, 多過無辜の怪物EX每回合3粒星, 又係全game出最多星的技能, 仲要送多爆傷+50%三回合, 沖田都係得爆傷+36%...

仲要寶具又自帶魔放

計埋技能我懷疑佢出星能力仲多過沖田 (我唔敢認真計 )

此篇文章於 09-24-16 06:37 PM 被 gingq7 編輯。
舊 09-24-16, 07:48 PM   #22249
axe1292
Game Master
AXE

引用:
最後2隻獅身人面必趺箱,
銅箱一定係金肥,
金箱就技石或甲虫

如果出左金箱就當然會少一張金肥

剛剛打的其中一場, 一隻無出箱, 金肥得一個, 另外鎖係之前果D出
舊 09-24-16, 07:53 PM   #22250
gingq7

我又真係未試過
可能因為我係大神殿和隱之村間住打, 打得唔夠多場

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:33 PM

手機版 | APP版