Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-02-11, 12:40 AM   #26
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 才子 查看文章
溝女不是應該打快攻的嗎?

識得耐, 就會睇清楚對方的真面目, 到時搵鬼同你拍拖
永遠都係最朦朧的時候開始最好
睇你想要乜啦
但有感覺即去好多時會變成「因誤會而結合,因了解而分開」的情況

而家俾我揀,我寧願我伴侶知道我真性情先至決定一齊,好過苟合之後決定放棄。

舊 03-02-11, 01:04 AM   #27
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
睇你想要乜啦
但有感覺即去好多時會變成「因誤會而結合,因了解而分開」的情況

而家俾我揀,我寧願我伴侶知道我真性情先至決定一齊,好過苟合之後決定放棄。
ummmm...我而家都做緊類似的東東, 後悔ing

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-11, 09:13 AM   #28
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
引用:
我一向都係咁,最少唔會俾人話前後兩個樣,最多俾人話老土。
而且人地有心理準備,會易夾啲。

舊 03-02-11, 11:16 AM   #29
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
豆爺,而家搵唔到可能後悔,不過未必係你miss right的話,到頭來大家都後悔架啦
一個人自己後悔好過大家都後悔點解當初係埋一齊

再者,「行騙」不是一件好事

舊 03-02-11, 11:43 AM   #30
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
溝女不是應該打快攻的嗎?

識得耐, 就會睇清楚對方的真面目, 到時搵鬼同你拍拖
永遠都係最朦朧的時候開始最好
睇清楚之後都可以好開心, 果d就係真係夾, 真係有愛囉

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-11, 01:10 PM   #31
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
可惜我的真面目實在太太太.......

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-11, 09:00 PM   #32
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
呃蝦條就唔同講法

反正各人追求既野都唔同

舊 03-03-11, 12:46 AM   #33
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
我會係配合

因為好夾,而令我好仲意依家果個
至少興趣非常相近,同自已fd出去玩可以帶埋佢去(e.g.打龍)
變相對既時間多左,而又唔會悶
而且價值觀都相當接近

所以我好同意上面果句"夾唔夾到都可以影響到你有幾鐘意對方"

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:47 PM

手機版 | APP版