Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-25-10, 11:11 PM   #51
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
咩唔係...太多公主咩
中女最多~
我舊公司就大把活生生既例子~40都仲係單身,青春個陣大把人追就唔要,公主扮高高在上,結果而家有眼睇XD
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-10, 11:52 PM   #52
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
的確係瘦左好多...
但骨架太大, 本身肥底, 我唔好囉
成日扮索!
真係好唔得!
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 12:15 AM   #53
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
齊齊玩[21項心目中理想(妄想)男/女朋友的條件]轉自FXXXBOOK玩法.

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 12:18 AM   #54
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 二伍 查看文章
成日扮索!
真係好唔得!
扮可愛仲死
記得有次係商場見到個女仔申條舌頭向右邊,跟住食完野再見到佢,見佢仍然將舌頭放係口外的右邊,係咁睇住佢,佢舌頭一路都無縮回口內的跡象,我心想你呢D唔係可愛,而是想比人車幾把,依家有D女仔真係弱智

舊 09-26-10, 12:21 AM   #55
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
芭比果類~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 12:21 AM   #56
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: KIM 查看文章
芭比果類~
其實...我都係, 不過一定唔夠你fight

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 12:26 AM   #57
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
下次你4AM夠POP出來護"行", 你都可以!

舊 09-26-10, 12:26 AM   #58
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
黯然地放下了一元港幣

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 12:30 AM   #59
才子
量地總監

引用:
下次你4AM夠POP出來護"行", 你都可以!
上次我都接左力啦, 4am難我唔到wor, 你知賣軍火d時間架啦

引用:
作者: 查看文章
黯然地放下了一元港幣
跟咩機呀, 去第二間玩啦細路

(`・ω・´)
舊 09-26-10, 01:02 AM   #60
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
GEM=少肥, 有肉地

鄭欣宜=肥
咁我明了,少肥=BABY FAT(可愛形)
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 02:01 AM   #61
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 查看文章
黯然地放下了一元港幣
引用:
上次我都接左力啦, 4am難我唔到wor, 你知賣軍火d時間架啦

跟咩機呀, 去第二間玩啦細路
黯然地放下了死亡金字塔x 2

舊 09-26-10, 02:07 AM   #62
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
芭比果類~
理想情人
夢中情人~
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 02:56 AM   #63
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
記得有次係商場見到個女仔申條舌頭向右邊,跟住食完野再見到佢,見佢仍然將舌頭放係口外的右邊,係咁睇住佢,佢舌頭一路都無縮回口內的跡象
寶寶,我恐怕你見到的不是扮可愛....a

舊 09-26-10, 09:04 AM   #64
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
黯然地放下了死亡金字塔x 2
差人查牌........
引用:
作者: 小Tam 查看文章
唔明TIM~?

舊 09-26-10, 10:11 AM   #65
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唔好玩我啦,我有病,痴線ga我!!

此篇文章於 09-26-10 11:50 AM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 01:04 PM   #66
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 小Tam 查看文章
我知佢係智障的
我明你講咩,當然唔係果D啦,我無詳細講,當時佢同幾個差唔多年記的女性朋友在一起,只係佢呢下舉動令佢特別突出

舊 09-26-10, 01:05 PM   #67
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
見親你都覺好精神,邊係有病呢

舊 09-26-10, 01:17 PM   #68
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 麥C 查看文章
肥肥地圓圓地
識得扮蠢
唔太煩
樂觀成日笑
除左走肥外其他同你一樣

舊 09-26-10, 01:36 PM   #69
才子
量地總監

已婚未婚的都神暈癲倒了

(`・ω・´)
舊 09-26-10, 06:25 PM   #70
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
鍾意善良,有原則o既女仔

p.s.有原則唔代表係聰明
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 08:31 PM   #71
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
已婚未婚的都神暈癲倒了
X2
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 09:03 PM   #72
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: liverwan 查看文章
鍾意善良,有原則o既女仔

p.s.有原則唔代表係聰明
好聽咩原則囉,唔好聽就叫霸道,呢D女仔認真麻麻

舊 09-26-10, 09:26 PM   #73
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
見親你都覺好精神,邊係有病呢
可能係水妹眼中, 太精神己經係病態

我都講下自己要求先

我唔介意佢會管我, 因為我知自己需要人管
但係我希望佢可以包容到我有好多種唔同種類既朋友
亦都願意相信我可以包容到佢既過去現在同未來
縱使事實是如何殘酷, 佢都願意為我坦白
可以彼此不離不棄, 至死方休的, 一起攜手走人生餘下的路

optional: 樣靚, 身材正, 有好相與既父母....

唔係option, 但自知可遇不可求: 都係基督徒

舊 09-26-10, 09:29 PM   #74
才子
量地總監

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我都講下自己要求先

我唔介意佢會管我, 因為我知自己需要人管
但係我希望佢可以包容到我有好多種唔同種類既朋友
亦都願意相信我可以包容到佢既過去現在同未來
縱使事實是如何殘酷, 佢都願意為我坦白
可以彼此不離不棄, 至死方休的, 一起攜手走人生餘下的路

optional: 樣靚, 身材正, 有好相與既父母....

唔係option, 但自知可遇不可求: 都係基督徒
樣靚身材正...要搵唔難

其他...祝君好運

(`・ω・´)
舊 09-26-10, 10:10 PM   #75
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
聽聞羊貴飛都ALWAYS係病氣....!

論壇跳轉

現在的時間是 04:48 AM

手機版 | APP版