Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-10-10, 12:57 AM   #1
baby仔
Insane Gamer
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
我仲可以忍受到佢嗎?

同佢開始左1年了,初初我覺得佢無咩野,但慢慢發現,佢好中意上網同D囡囡曖昧,大家仲因為呢D事而嘈左好多次,但每次嘈完佢總係話真係唔捨得我走。好啦今日大家又係為左呢D野嘈,我問佢佢既吹水既定義係咪 「好掛住你呀....好想攬你呀 ..唔知幾時可以同你出街..等等」佢答我係,原因 佢話︰「其實你明嗎你同我既感情係我既世界仲差小小野令我覺得唔知點咁..但我去同佢地吹水令我會覺得舒服d..」。我再問佢上次同邊個講我地己經分左手?佢仲答我話 唔記得,原因每日同D囡囡吹咁多水邊記得咁多。

其實我仲可以比機會佢嗎?
我仲可以接受到佢咁樣嗎?

P.S..= =大家可以插我既...我知我犯賤= =

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~
baby仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 01:07 AM   #2
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: baby仔 查看文章
同佢開始左1年了,初初我覺得佢無咩野,但慢慢發現,佢好中意上網同D囡囡曖昧,大家仲因為呢D事而嘈左好多次,但每次嘈完佢總係話真係唔捨得我走。好啦今日大家又係為左呢D野嘈,我問佢佢既吹水既定義係咪 「好掛住你呀....好想攬你呀 ..唔知幾時可以同你出街..等等」佢答我係,原因 佢話︰「其實你明嗎你同我既感情係我既世界仲差小小野令我覺得唔知點咁..但我去同佢地吹水令我會覺得舒服d..」。我再問佢上次同邊個講我地己經分左手?佢仲答我話 唔記得,原因每日同D囡囡吹咁多水邊記得咁多。

妳知自己犯賤就得啦,至少自己知自己事

食得咸魚抵得渴,冇人會話妳,不過到有日哀莫大於心死之時,要切就好快d切,免得累人累己,咁囉。

舊 09-10-10, 01:12 AM   #3
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
妳知自己犯賤就得啦,至少自己知自己事

食得咸魚抵得渴,冇人會話妳,不過到有日哀莫大於心死之時,要切就好快d切,免得累人累己,咁囉。
不能同意更多.
你又要犯賤又要CONTINUE..
係你可以上尼呻下, 但係之後又咪係咁...

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 01:45 AM   #4
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
分手啦,一年好過2年先分
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 02:16 AM   #5
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: singsingjai 查看文章
不能同意更多.
你又要犯賤又要CONTINUE..
係你可以上尼呻下, 但係之後又咪係咁...
咁佢都好過之前有幾個case既
至少佢知道自己咁樣叫犯賤

當年個d,就係連犯賤為何物都唔知又要問呢問路,個下先叫人扯火。

老老實實,感情有時令人盲目,咁都冇辦法,唯有等自己忍無可忍時,一招了。
但切記,要愛惜自己,勿做出損人、甚至不利己的事,這就足夠。

舊 09-10-10, 03:20 AM   #6
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:

仲可唔可以忍受到你自己最清楚

不過我唔認為你有咩野虧欠左佢、導致你非忍佢不可

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 03:32 AM   #7
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
樓主你咁問得
不如想想
係你仲想搵個理由比個機會佢
定係搵個理由而放手丫

定係你覺得附出了好多
但結果唔係你所想
你期望佢會在乎你留住你
佢冇咁做令你唔甘心?

舊 09-10-10, 09:13 AM   #8
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
首先問下自己,係你愛佢多d丫定佢愛你多d,如果係前者既就睇你包容得幾多(唔使勉強佢會改,係,一時三刻實有改善,隻馬鞭佢兩下都跑幾步啦),如果係後者.....你都知應該點做,森林仲好大既

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 09:27 AM   #9
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我自己覺得..
佢遲早出去同第2d女仔玩
之後又話係愛你,
出面個d只係玩下ja
對你先係真心咁....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 12:05 PM   #10
二伍

註冊日期: Sep 2002
俾頂綠帽佢戴
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 12:17 PM   #11
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 二伍 查看文章
俾頂綠帽佢戴
呢下會玩出火.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 12:22 PM   #12
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
不如你等迪偉返黎時, 打一打上去1872遊花園
我想聽佢地3個一齊鬧下你
雖然日日都有不少人好似你呢種CASE

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 02:04 PM   #13
stonechi

註冊日期: Oct 2005
引用:

機會比過佢唔珍惜就要算數閃人,
接受只令自己辛苦!

與異性經常曖昧,
是不忠的開始~
(很可能佢會用"仲差小小野"這原因作為日後嫖妓之類不忠的借口)
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 02:46 PM   #14
小海獅

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagKeithL1985
唔好再浪費時間落去喇,
你而家如果可以俾佢一句"仲差小小野"呢d虛無縹緲的理由拋到,
我包佢之後就愈差愈多野,
網上吹水差少少>現實吹水>>>剩吹水差少少>搞埋>>>得我同佢冇左你又差少少喎>不如3個一齊黎

下定決心結束就唔好諗咁多,
唔好慢慢再諗等你隻二五鬼搞事喇.....
小海獅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 03:26 PM   #15
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
走啦,佢只當你係水泡,呢個人唔值得你愛

舊 09-10-10, 07:02 PM   #16
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
佢話︰「其實你明嗎你同我既感情係我既世界仲差小小野令我覺得唔知點咁..但我去同佢地吹水令我會覺得舒服d..」。
咁分手0羅.
唔好阻住佢去尋找果小小野.

舊 09-10-10, 07:10 PM   #17
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
哦~好簡單,佢繼續瘟囡又睇死你唔會走,咁點解要停止瘟囡

舊 09-10-10, 08:37 PM   #18
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
好似樓主咁的女生見唔少啦....好似樓主的男友都見唔少啦...
你忍....可能係因為你愛佢...
你忍....係因為你唔想放佢走...
你忍....可能你應該會有轉機...

之但係...十個有九個...去到最後都係頂唔順先選擇分手....
十個有九個男人都話會改...會改...
十個有九個女生都話...我下次分...下次分...

感情唔係你忍到幾多,你的地位就有幾多的...
一個男性個心對你不專,初初係咁...
你選擇忍...佢只係愈變愈過火...
忍...係一d小事係明智選擇...
但係...過左幾次再忍...就係錯誤,而且...身邊d人都唔會建議你咁做...

當然...你出得po...應該都係會選擇忍落去...

咁...只好希望你可以令佢改好啦...
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 09:16 PM   #19
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
如果佢一錯再錯的
呢D男人真係唔要得

與其你一下子咁絕同佢散
不如試下開始不要主動找佢...
慢慢去找其他野等自己無時間去想佢啦...

你開呢個PO你係想被機會我地給個答案你定係給你繼續找借口去等自己好過D?
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 10:24 PM   #20
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
我知愛情係盲目
道理上大家都覺你唔抵

但你點會"鐘"落去係事實

比我會迫佢講清楚咩叫"你同我既感情係我既世界仲差小小野令我覺得唔知點咁"

舊 09-10-10, 11:10 PM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
認真
愛惜自己,遠離賤精;
一刀兩斷,心唔再亂

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-10, 11:58 PM   #22
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
我有d fd都係同樓主情況一樣,明知條仔係外面成日搵女~什至偷食...但佢都係死忍,剩係識搵其他fd呻,就算明知佢地冇可能有結果,都唔想同條仔分手~~到左最後,條仔終於飛左佢,正式同左第2個女仔一齊~之後就開始發癲,周街數臭條仔~

因為妳愛條仔多過條仔愛妳~愛多d果邊永遠都係俾人食住~永遠都係泄底果個~
e個case~就咁聽妳講真係冇得救~~完全唔覺條仔係緊妳既~~
結果都係睇妳開口先定係佢開口先....

如果妳想試下條仔既,試下多屎小糖咁餵下佢一排先,如果係咁餵佢食屎果排,都仲係唔緊妳既話,真係飛得...
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-10, 01:18 AM   #23
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
唱番首《痛愛》先啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-10, 01:30 AM   #24
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
呢個男仔優點在那兒?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-10, 01:33 AM   #25
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
唱番首《痛愛》先啦
跟住再黎隻"最後勝利"...

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
呢個男仔優點在那兒?
情人眼裡無粉絲

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 09-11-10 01:40 AM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:30 AM

手機版 | APP版