Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-06, 04:42 PM   #1
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
10月扭蛋精華區 (5 Oct updated)

Bandai

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.

此篇文章於 10-05-06 09:35 AM 被 美版之王-天涯浪子 編輯。
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-06, 04:42 PM   #2
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

Yujin

(javaj 你還有追這系列嗎?)

(掂! 想要)

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.

此篇文章於 10-05-06 09:36 AM 被 美版之王-天涯浪子 編輯。
舊 10-03-06, 04:42 PM   #3
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

盒蛋

To be continued

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 10-03-06, 04:56 PM   #4
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004

請問呢 set 係乜黎?
今個月冇軍曹咁神奇?

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-06, 04:58 PM   #5
櫻庭
Game Master
四品指揮官

註冊日期: Nov 2005
有冇人知依隻係咩黎??

舊 10-03-06, 05:13 PM   #6
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: fatyee
請問呢 set 係乜黎?
$5旦

引用:
今個月冇軍曹咁神奇?
未有官圖而已.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 10-03-06, 05:13 PM   #7
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: 櫻庭
有冇人知依隻係咩黎??
好大可能是襟章.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 10-03-06, 05:27 PM   #8
fatyee
Game Master

引用:
作者: 美版之王-天涯浪子
$5旦

未有官圖而已.
但係呢套咁似套 4 既? 唔係整到全部灰色又出一套嘛?

軍曹侵略藍星計劃果然仲實行緊...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 10-03-06, 08:48 PM   #9
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
但係呢套咁似套 4 既? 唔係整到全部灰色又出一套嘛?
叮噹!你說對了 為左令你組合出來的東東顏色統一而創造左呢套出來的\/你話笨大係唔係搵笨偉大呢\/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-06, 08:52 PM   #10
fatyee
Game Master

引用:
作者: jaVaj ◣
叮噹!你說對了 為左令你組合出來的東東顏色統一而創造左呢套出來的\/你話笨大係唔係搵笨偉大呢\/
嘩... 我以為佢模型先玩呢招o者... 依家連 sd 蛋都唔放過... 絕對係搶錢啦...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 10-03-06, 09:14 PM   #11
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
嘩... 我以為佢模型先玩呢招o者... 依家連 sd 蛋都唔放過... 絕對係搶錢啦...
都無誠意出...我一隻都唔會扭...

舊 10-03-06, 09:17 PM   #12
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002

呢套咩黎ga?係咪扲黎射橡筯ga?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-06, 09:17 PM   #13
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: luciferdark

有架.....每隻都多左d連接架

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-03-06, 09:24 PM   #14
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 下雪邊界

呢套咩黎ga?係咪扲黎射橡筯ga?
一連發
二連發
三連發
四連發
五連發
六連發
\/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-04-06, 12:08 AM   #15
櫻庭
Game Master
四品指揮官

註冊日期: Nov 2005
引用:
好大可能是襟章.
望落去似飛輪少年d族章

舊 10-04-06, 12:15 AM   #16
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
呢排d龍珠唔錯
會入一套
有冇人見菲利編坐珠邊度平
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-06, 12:24 AM   #17
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 櫻庭
有冇人知依隻係咩黎??
J POP BAND

舊 10-04-06, 02:51 AM   #18
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
謝樓主每個月都花心機做情報~

暫時睇落今個月冇野岩
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-06, 09:39 AM   #19
fatyee
Game Master

引用:
作者: jaVaj ◣
一連發
二連發
三連發
四連發
五連發
六連發
\/
就咁睇落好似六枝一樣既?
我要十二連發~~~ \ /

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 10-04-06, 09:40 AM   #20
fatyee
Game Master

引用:
作者: luciferdark
唔屈你錢就唔係笨大啦... 呢套我真係放棄...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 10-04-06, 10:29 AM   #21
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
就咁睇落好似六枝一樣既?
我要十二連發~~~ \ /
唔同; 留意"風車", 分一至六發.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 10-04-06, 10:35 AM   #22
fatyee
Game Master

引用:
唔同; 留意"風車", 分一至六發.
係喎... 真係有 d 唔同... 兩枝六發既就可以玩十二連發~~~

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 10-04-06, 11:31 AM   #23
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk

幾時有?

舊 10-04-06, 11:57 AM   #24
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: com1010hkjp
幾時有?
10月底.

呢d咁危險既玩意, HK多數唔會返.

And, 即使六連發, 仍然要人手套橡筋的, 不是像機關槍一樣, 可連續不停射.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 10-05-06, 02:11 PM   #25
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

日本已出:

(原來可以合體 )