Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-07-13, 01:56 PM   #501
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
HARD 可以
引用:
作者: 遊雲gspirit 查看文章
好似係殺得晒,記得果關d 敵人唔係無限的。

反而Billy's Town 有幾個位d 感染者係無限出....
殺晒再幫佢地鞭屍, 原來屍體都可以打爆

隻 GAME 實在太太太易
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 03:25 PM   #502
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
3 周目完成, 都未升哂的武器, 仲差少少

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 06:08 PM   #503
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
3 周目完成, 都未升哂的武器, 仲差少少
我二周目(Hard > Hard+) 升得晒所有武器同技能
你二周玩Survivor+? 唔知藥丸同Parts係咪Survivor都少D架呢
我Survivor+ 開左個頭唔係幾想玩落去, 之前一口氣連爆Hard > Hard+ 再繼續玩單機有D厭 隔一排先清埋D杯

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 06:25 PM   #504
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
我係睇片果度, 睇咩片教睇到 , 但有一段點都睇唔到, 係唔係bug 黎T_T

舊 07-07-13, 06:26 PM   #505
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
Survivor基本上得藥丸同Parts執
係好彩磚同樽冇減到

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 06:30 PM   #506
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
多人連線有D人級數果度有D星, 係代表D咩?
同級有D人有有D人冇

舊 07-07-13, 06:35 PM   #507
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: 川上双葉 查看文章
同級有D人有有D人冇
代表已完成其中一個陣營

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 06:57 PM   #508

引用:
作者: whassupbun 查看文章
我二周目(Hard > Hard+) 升得晒所有武器同技能
你二周玩Survivor+? 唔知藥丸同Parts係咪Survivor都少D架呢
我Survivor+ 開左個頭唔係幾想玩落去, 之前一口氣連爆Hard > Hard+ 再繼續玩單機有D厭 隔一排先清埋D杯
係, 第2周玩survivor plus

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-13, 06:57 PM   #509

引用:
作者: SHIJI.F.LAPPLAY 查看文章
我係睇片果度, 睇咩片教睇到 , 但有一段點都睇唔到, 係唔係bug 黎T_T
係唔係冬季last 個段??

地球不曾為誰停一停

舊 07-07-13, 07:09 PM   #510
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
係呀,david ellie 大戰果段 囧rz

舊 07-07-13, 07:36 PM   #511
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 川上双葉 查看文章
同級有D人有有D人冇
引用:
作者: 2009 查看文章
代表已完成其中一個陣營
我見過最多三點, 唔知有冇四點, 然後仲有一次見過有條友75Lv旁邊係下面個圖案, 不過唔係十字, 係交叉 (即下面個圖案扭45度), 我已經唔知等如佢完成左幾多次

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-13, 04:18 PM   #512
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: SHIJI.F.LAPPLAY 查看文章
係呀,david ellie 大戰果段 囧rz
唔知點解係得呢條片會重睇時會無聲
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-13, 09:23 PM   #513
sorlohk
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
網戰 d 人點解可以鋪鋪唔同陣營??

同埋可唔可以 set 到自己轉武器?? 次次行得埋得滯就轉近槍
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-13, 10:46 PM   #514

引用:
作者: whassupbun 查看文章
我見過最多三點, 唔知有冇四點, 然後仲有一次見過有條友75Lv旁邊係下面個圖案, 不過唔係十字, 係交叉 (即下面個圖案扭45度), 我已經唔知等如佢完成左幾多次

交又 加一粒星係 4次

地球不曾為誰停一停

舊 07-09-13, 12:13 AM   #515
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
引用:
作者: sorlohk 查看文章
網戰 d 人點解可以鋪鋪唔同陣營??

同埋可唔可以 set 到自己轉武器?? 次次行得埋得滯就轉近槍
選陣營唔關同咩人打的事

自動轉武器?無的

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-13, 12:51 AM   #516
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

引用:
作者: alexchrome 查看文章
唔知點解係得呢條片會重睇時會無聲
我直頭禁入去睇教睇唔到><

Ellie 執機械人果幕真係有, 只不過無執果下動作, 鏡頭一轉地下就會無左機械人同ellie 轉身就走XD

舊 07-09-13, 12:59 AM   #517
sorlohk

引用:
作者: kiburedo 查看文章
選陣營唔關同咩人打的事
我意思係人地玩家個陣營 同一個人連續兩鋪 可以第一鋪係獵人 第二鋪變左火螢
舊 07-09-13, 04:05 PM   #518
siukam15

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDsiukam15
我啱啱完成咗普通難度。
請問普通/普通+ 有乜分別?

Thank you !!
siukam15 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-13, 06:49 PM   #519
sorlohk

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
交又 加一粒星係 4次
最新見過四線一點
線同點既數目係唔係代表唔同陣營既完成次數?
舊 07-10-13, 08:26 AM   #520
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: siukam15 查看文章
我啱啱完成咗普通難度。
請問普通/普通+ 有乜分別?

Thank you !!
升級能力保留

轉打EASY +....開無雙咁

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 01:38 PM   #521
siukam15

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDsiukam15
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
升級能力保留

轉打EASY +....開無雙咁

咁如果我轉玩其他難度, 我之前搵到果D火螢章, 駛唔駛再搵過 ?

thanks
siukam15 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-13, 07:39 PM   #522
sorlohk

引用:
作者: siukam15 查看文章
咁如果我轉玩其他難度, 我之前搵到果D火螢章, 駛唔駛再搵過 ?

thanks
為左杯既話唔使, 為左完美爆機要
舊 07-11-13, 07:48 PM   #523
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

完成第二週, 向生還者進發╮(╯▽╰)╭

舊 07-12-13, 10:05 AM   #524

網戰有人用cheat 無限炸彈, 燃燒彈

CHEATER LIST (INFINITE BOMB, FIRE BOMB)
PSN ID:

Chiou-yu_ching

maxkingyy

saarna

hisakawalove

ReaLNg

GREATAlexander

Lo2sS

gnowmt

遇到呢班人請小心, 果斷唔好同佢地玩

地球不曾為誰停一停

舊 07-13-13, 05:35 AM   #525
權愛真

註冊日期: Oct 2010
有沒有人和我一樣,更喜歡男主角的女兒 - 莎拉?

她明明更靚女,又可愛的。人設相當討好。

可惜一早就………

如果和女角調轉就好了。我真的很想用到他的女兒。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:42 PM

手機版 | APP版