Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-18, 06:41 PM   #3326
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
土槍SUPER TRUST唔係頂帽咩﹖50幾攻送幾個KILLER咋喎,同其他180攻SUPER TRUST武比有1大段距離喎,正常要換都係換果D,而家非SUPER TRUST最多135攻,同180攻爭成45,如果有真兩手300%應該爭左百幾攻 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-18, 06:50 PM   #3327
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我諗佢有180攻架啦,所以先想換頂帽...
50攻加KILLER帽嚟講超勁,可能靠佢上到2650換埋把野....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-18, 06:51 PM   #3328
ShinDou

PRISHE帽都45攻,爭7攻好少,加唔到幾多 @@

暫時好似見唔到有人2千6攻,最勁都係有個FD2千5攻 @@

此篇文章於 02-21-18 06:55 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-21-18, 07:54 PM   #3329
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: GP03D 查看文章
我諗佢有180攻架啦,所以先想換頂帽...
50攻加KILLER帽嚟講超勁,可能靠佢上到2650換埋把野....
2650要全身super trust, 我都只係剛剛好2654
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-18, 07:57 PM   #3330
Yukii

呢個已經係最平既組法

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 02-21-18, 10:33 PM   #3331
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
ヒヨウ把ultima weapon 已經有,講真2650堅放棄,暫時極限都係223*……

2隻冰女手+buster form+180%極意

舊 02-21-18, 10:35 PM   #3332
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: Yukii 查看文章
呢個已經係最平既組法

Sent from my iPhone using Gaforum
最強暫見2737雲少

舊 02-21-18, 10:39 PM   #3333
ShinDou

應該係常闇甲同眼鏡太勁,攻比普通TRUST高太多,不如你等有3隻常闇果陣先換第4隻番黎咪仲好﹖

極意係好似加得好少咁,兩手持系太勁,因為直接加裝既攻,極意只係加條友基本STAT,個個得果百幾2百攻,就算俾你谷到上300%都係加得好少,黎緊D裝攻愈來愈勁極意只會愈來愈廢,分分鐘裝KILLER仲勁過極意 @@

此篇文章於 02-21-18 10:42 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-21-18, 10:49 PM   #3334
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

其實玩到2600-2700基本上如Yukii兄所講,100%全STM

但2737係玩1個Buster Form +2個忠義的女將軍+聖劍的騎士...

咁玩就可以唔用冰女手但又可以推兩手300%+大劍極意..........

舊 02-21-18, 10:53 PM   #3335
ShinDou

我意思係你2737除晒4個極意應該都有2千12攻,你唔裝極意轉裝4個KILLER打出黎應該會勁過2737攻 @@
舊 02-22-18, 02:51 AM   #3336
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我意思係你2737除晒4個極意應該都有2千12攻,你唔裝極意轉裝4個KILLER打出黎應該會勁過2737攻 @@
我冇以上咁既技能……我有既早就打左奧米加同植物怪啦…

舊 02-25-18, 07:31 PM   #3337
ShinDou

1TAKE COMPLETE左浮遊大陸,出左RAID隊冇出奶,不過換左2隻做龍卷CHAIN打屎來冇,好彩搭左個2千攻性劍2主角FD,我自己果隻未夠肥升爆冇出到,7個WAVE都夠力1TURN秒到 XD
舊 02-25-18, 11:07 PM   #3338
ShinDou

個RAID覺醒之前唔記得用超分析,用左超分析超大力 @@ 扣成1.2億 @@
舊 02-27-18, 08:48 PM   #3339
GP03D

FF0 event....完全冇動力想抽。。。
又可以儲石了!

Trustmog碎片有update,不過睇唔明。。。

舊 02-27-18, 09:08 PM   #3340
ShinDou

應該真係唔駛抽,

兩隻7星唔似勁,1隻2刀,1隻物魔,除非無啦啦神化呢兩個系統,唔係既話冇真兩手冇WT招都唔方勁得去邊

莫古碎我都唔明佢UP乜 XD
舊 02-27-18, 10:50 PM   #3341
ShinDou

今次3千萬DOWNLOAD好豪喎,3次冇料11連,成個月每日再派飛喎,再有獎抽,頭獎1百萬石,仲有十萬,5萬,3萬,最少都有1千石,不過得2萬幾個中獎,平時鬥雞睇應該都差唔多十萬人打緊﹖ @@

不過好似無啦啦3千萬咁﹖上次好似先千幾萬DOWNLOAD﹖

此篇文章於 02-27-18 11:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-28-18, 07:23 AM   #3342
ShinDou

今次raid活動係咪短左好多?我好似未試過1隻7星都升唔爆,以前好似1個活動升2隻既

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-28-18, 07:06 PM   #3343
ShinDou

原來莫古碎片可以好似覺醒變換果D咁,冇果條友都可以食莫古食到拎到TRUST MASTER,好似話係鬥雞獎品黎,唔知係咪儲分任揀換定咩
舊 03-01-18, 07:04 AM   #3344
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

霧雨招特別技冰屬1Hit 6000%攻......

舊 03-01-18, 07:12 AM   #3345
ShinDou

物魔招黎,當除2即係3千%度

不過見有物魔兩手技可能都勁,實有人抽,用人果隻睇下勁唔勁再決定射唔射

舊 03-01-18, 08:42 AM   #3346
ShinDou

冇料11連虹左不過係舊迪利達

是但射左十幾張飛中左4隻kate算

舊 03-01-18, 11:45 AM   #3347
GP03D

冇料又係0虹。。。
射哂20飛都唔夠4個bonus人。。。有冇搞錯,唔係要我用石呀。。。

舊 03-03-18, 07:39 AM   #3348
ShinDou

隻物魔原來勁過電光劍喎,咁要射2隻番黎了 @@

【星7】私自身がヒョウ愛用家なので比較。対象木兵
ヒョウ(クラポン・ディアボロ・攻撃2480)クラサメ(正宗・ディアボロ・攻撃1800魔力700)
自己バフなし:スレイブ×2で2000万(100%アップパッシブあり)、暮雨×2で2500万
自己バフあり:スレイブ×3で3500万(振れ幅あり)、暮雨×3で4500万
単純火力はクラサメに軍配&クラサメは装備でまだまだ盛れる。加えてLBでもバフがかかり、自前エンチャ持ち、初手で3連が確定で撃てる。装備の敷居が高い事がデメリットにもあげられるが上記の装備はヒョウよりお手軽で済んだ

13張4星飛0虹

60張3星飛先虹但係CLOUD =.=

射多20張飛出TIDUS上7星 =.= 乜PICKUP5星咁難中架咩﹖

STEP1 ACE =.= STEP 3 廢忍者上7星,皇帝 =.= STEP 5兩隻雙刀上7星 =.= 想中物魔果隻1隻都冇

ALL IN完得番3530石 @@ 又要慢慢儲

此篇文章於 03-03-18 08:52 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-03-18, 10:21 PM   #3349
Yukii

引用:
作者: ShinDou 查看文章
隻物魔原來勁過電光劍喎,咁要射2隻番黎了 @@
就算俾你中到你有物魔技能推到上去?
你無4隻狗既TRUST都唔駛諗
舊 03-03-18, 10:26 PM   #3350
ShinDou

冇呀不過見人話用番電光劍果SET裝俾佢打出黎都勁好多

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 02:11 AM

手機版 | APP版