Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-11-07, 01:57 AM   #201
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
嘩…頭先睇明珠台「6乜乜」既廣告位,轉過去無線睇睇,見到c期姐水汪汪雙眼狂鬧…
真係將舊世代既電視劇計算用到盡為止!!

無可否認…廣大既c拉係極鍾意的…香港電視圈,就滅亡在c期姐的水汪汪雙眼中,同埋廣大c拉在翌日街市既吹水中…

舊 05-12-07, 12:46 PM   #202
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: jason 仔 查看文章
真係好想知佢點搵o個6億返來,成家都冇個係正常的,反而我覺得林峰係全劇最正常o個個
米雪搵番黎的
果6億係果30幾間鋪ge市值

其本上佢地成家係搞租鋪為生
你見叫地而家日日陪大契都唔洗返工就知

舊 05-12-07, 02:55 PM   #203
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 小草 查看文章
米雪搵番黎的
果6億係果30幾間鋪ge市值

其本上佢地成家係搞租鋪為生
你見叫地而家日日陪大契都唔洗返工就知
老板唔洗返工

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-07, 03:18 PM   #204
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: jason 仔 查看文章
真係好想知佢點搵o個6億返來,成家都冇個係正常的,反而我覺得林峰係全劇最正常o個個
正常人既下場就係...............慘死

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-07, 04:13 PM   #205
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
正常人既下場就係...............慘死
依家個個都好似唔正常咁

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-07, 05:55 PM   #206
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: wyhone 查看文章
依家個個都好似唔正常咁
電視劇/電影入面既人邊到會正常架?
個個都正常就冇人睇啦

舊 05-13-07, 06:28 PM   #207
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 不破大地 查看文章
電視劇/電影入面既人邊到會正常架?
個個都正常就冇人睇啦
又唔見日劇美劇係禁?

想睇比例高唔正常的人
入精神病院參觀仲有趣

這些港式鬧劇難道內裡角色
不斷做一些唔正常行為
先至叫好睇?

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 10:17 PM   #208
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

成班都shot ge~~
我係大契都早死好過

舊 05-14-07, 10:23 PM   #209
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
多餘,離左婚先至咁親密,之前又唔見佢地咁close
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 10:35 PM   #210
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
呢個舅父波真係早死早著好過啦
如果套劇無呢條友相信會少好多低能鬧劇
亦都會好睇好多

佢同常在心阿哥都係唔應該出現
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 10:40 PM   #211
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
下集Jackie講得好
"你地成家人都short架"
成套劇最中肯

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 10:52 PM   #212
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
下集Jackie講得好
"你地成家人都short架"
成套劇最中肯
其實係無線冇戲做搵d戲黎做者,
根本似拖緊戲
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 11:52 PM   #213
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
舅父波句句打油詩咁講
一聽到佢話:綠帽唔怕戴
笑死左

阮兆祥做親d角色都係衰多口搞事,定晒形。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-07, 09:51 AM   #214
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: phil077 查看文章
又唔見日劇美劇係禁?

想睇比例高唔正常的人
入精神病院參觀仲有趣

這些港式鬧劇難道內裡角色
不斷做一些唔正常行為
先至叫好睇?
日劇 d 人都唔係個個正常啦
一樣都有大把黐線佬

舊 05-15-07, 09:53 AM   #215
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
今日坐定定睇晒一集
終於明白你地點解話佢地成家低能
fancylala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-07, 10:30 PM   #216
Be With You
Insane Gamer
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
今日金句:
1.「耳聽七分假,眼見未為真」

2.「個衰佬咁夜都未返,唔知係咪去左偷食呢!」by 常在心

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 10:12 PM   #217
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
請問套劇有冇話過陳豪係邊個生架..
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 10:28 PM   #218
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
得得地

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 10:29 PM   #219
cloud

普通朋友

舊 05-18-07, 10:30 PM   #220
Fio

好波呀~~~終於講o左出o黎
(雖然結果都係一樣...)
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 10:31 PM   #221
cloud

咁快30集
鍾+欣條線好煩........咁長........

舊 05-18-07, 10:31 PM   #222
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
請問套劇有冇話過陳豪係邊個生架..
講左la~~ 大飽 同一個女人生的
之後係米雪 洗黑錢由澳門運返佢番黎

舊 05-19-07, 05:16 AM   #223
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: cloud 查看文章
咁快30集
鍾+欣條線好煩........咁長........
我都覺呢條線唔好睇,林峰同蒙嘉惠簡直係超級無謂人(可有可冇)
林峰頂盡也只是帶出十一哥條線(希望十一哥多d表現~)

舊 05-19-07, 09:33 AM   #224
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
http://tvcity.tvb.com/drama/heart_of...tes/index.html

TVB

舊 05-19-07, 09:35 AM   #225
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: elmond 查看文章
我都覺呢條線唔好睇,林峰同蒙嘉惠簡直係超級無謂人(可有可冇)
林峰頂盡也只是帶出十一哥條線(希望十一哥多d表現~)
林峰同蒙嘉惠只是用來搞多角戀
唔係會冇左tvb 劇ge 多角戀特色
d c 奶一陣投訴

論壇跳轉

現在的時間是 09:10 PM

手機版 | APP版