Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 04-03-09, 11:26 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
旅行者

其實, 去HONEYMOON, 不外乎係要在監獄生活中留低美好回憶.
透過相機, 鏡頭, 加上風景, 成為一張張既回億, 何其重要?

然而, 有D回億入面只係得一個人, 會唔會唔係咁好?
相信會吧.

然而, 家中原有的伙伴不行嗎?
唔係唔得, 有點辛苦...

然而, 身邊有咁多毒...啊唔係, 好朋友, 師兄, 大佬, 唔係應該請教下嗎?
是吧.

------------------
買了回家...

話說, 已事先知會海關, 但仍不免有點兒...
海關:[幾$$?有乜特別??]
病人:[3字頭...輕, 去旅行用啊]
海關:[房o個支咩黎? 唔用得??]
病人:[重嘛...去咁遠點拎啊...]
海關:[我唔係咁認為喎!]
病人拎舊伙伴出黎)[你拎下喇...]
海關:[唔...]
病人:[請憑良心說話!!!]
海關:[入境啦.]

再次鳴謝魚少, 首領, 油王等各位大毒梟鼎力落毒!

#1 大鄉里...初時唔知咩黎

#2 旅行者

#3 真係好細支, 解決了

舊 04-03-09, 11:38 PM   #2
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
近日不少人入三腳,
自己就睇中左支 1531,
心思思中 ......

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 11:53 PM   #3
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
真有錢啊.....拜啊

舊 04-03-09, 11:57 PM   #4
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
3xx?
抵喎
夠唔夠實淨?
因為我想買又平又靚又堅既

舊 04-04-09, 12:06 AM   #5
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: lauchai 查看文章
3xx?
抵喎
夠唔夠實淨?
3xx...Euro啦

Rice

舊 04-04-09, 12:07 AM   #6
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
3xxx?
抵喎
夠唔夠實淨?
記得好似係38xx~
如果有貨的話
夠唔夠實淨?
人妻牌~我好放心~

舊 04-04-09, 12:13 AM   #7
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
仲有下集吧

之前應該先問佢地借個gear head
個71q太輕..唔夠說服力

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 12:27 AM   #8
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Rabbidas 查看文章
仲有下集吧

之前應該先問佢地借個gear head
個71q太輕..唔夠說服力
咁樣? //

斯文需要的是… vv
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 12:31 AM   #9
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
好可怕呀!!!! 恭喜哂

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 12:42 AM   #10
The One
業餘歌手

引用:
作者: riceking 查看文章
3xx...Euro啦

Rice
我唔知嘛

舊 04-04-09, 12:49 AM   #11
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

斯文富可敵米ノシ

舊 04-04-09, 01:10 AM   #12
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
3xx?
抵喎
夠唔夠實淨?
我都想佢賣3xx呀....即入多支做紙鎮

舊 04-04-09, 01:11 AM   #13
The One
業餘歌手

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我都想佢賣3xx呀....即入多支做紙鎮
你唔係買唔起
你唔買啫

舊 04-04-09, 01:19 AM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
你唔係買唔起
你唔買啫
你真係識講笑......

舊 04-04-09, 02:00 AM   #15
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
首領, 好在我有偉大既油王backup, 等我試過先算~~~
油王兄, 我會黎拜會你順便吸毒o架喇!

其他各位毒友...咪玩我啦
小弟用完之後就會將佢套現o架喇

仲有...其實焦點係在某油王身上的...............

舊 04-04-09, 02:15 AM   #16
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Strider 查看文章
首領, 好在我有偉大既油王backup, 等我試過先算~~~

仲有...其實焦點係在某油王身上的...............
套現?放幾多?

舊 04-04-09, 10:27 AM   #17
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: Strider 查看文章

你而家要輕便去旅行用是不?
1541T 是不二之選啦.
剩下的問題只是頭,
RRS BH-25 好在浮誇, 不, 輕便.
質素反而不是 RRS 強項,
我就說嘛, 如果不喜歡 RRS 不妨買太空強國波頭,
一樣的.

套現? 為什麼會發展成這樣子?
難道你只去一次旅行嗎?
你買 3k8? 等個一年半載之後賣 4k 樓上囉~
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 12:17 PM   #18
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
套現?放幾多?
x2

益下禾dd窮人

舊 04-04-09, 12:24 PM   #19
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
x2

益下禾dd窮人
咪同我爭呀....我講先架
你咪係度扮窮, 冇人信你架

舊 04-04-09, 12:33 PM   #20
ZERO NEKO

引用:
咪同我爭呀....我講先架
你咪係度扮窮, 冇人信你架
頂你, 岩岩先見你"又"買新腳 都同我争

舊 04-04-09, 12:35 PM   #21
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
頂你, 岩岩先見你"又"買新腳 都同我争
乜野新腳..?
我買喇叭釘咋.....邊有錢買新腳

舊 04-04-09, 12:55 PM   #22
The One
業餘歌手

兩個富豪扮窮人

舊 04-04-09, 02:11 PM   #23
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

兩個有錢人頂爛市搶貨m9

舊 04-04-09, 05:58 PM   #24
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
新郎哥呢排月月入新野, 真係想早D同阿嫂朝拜一下~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-09, 09:19 PM   #25
Strider
初段

貓爺同油王...你地兩個大財閥, 去搵d特別門路買仲平過小弟放啦...咪玩...

金爺, 我用左5年時間, 終於可以拜會阿嫂, 幾時到你啊?

引用:
作者: KKH 查看文章
你而家要輕便去旅行用是不?
1541T 是不二之選啦.
剩下的問題只是頭,
RRS BH-25 好在浮誇, 不, 輕便.
質素反而不是 RRS 強項,
我就說嘛, 如果不喜歡 RRS 不妨買太空強國波頭,
一樣的.

套現? 為什麼會發展成這樣子?
難道你只去一次旅行嗎?
你買 3k8? 等個一年半載之後賣 4k 樓上囉~
首領...其實油王在背後支持我bh-25...如果用過ok我會自己買黎用o架喇~~
另...放唔放出去...遲d先算, 講定先o者~~

論壇跳轉

現在的時間是 05:59 AM

手機版 | APP版