Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-05-07, 12:20 PM   #1
marspeople
God of Gamer
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
GANTZ 專區2 - 最後大戰倒數2日

上回 /

請繼續

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成

此篇文章於 01-09-09 05:29 PM 被 Kojiro Fuuma 編輯。
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 07:43 AM   #2
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: marspeople 查看文章
第十期先完左個序

你覺得會有完的一天麼\
應該150期左右會完架啦~\

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 03:36 PM   #3
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: R222 查看文章
老奧想點?肯埋尾未?
我已經開始唔想睇
我覺得仲好好睇喎,睇下靚女都好
最大問題睇連載個進度真係太慢...
呢套漫畫都係睇單行本會比較好..
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 04:25 PM   #4
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 爽神 查看文章
我覺得仲好好睇喎,睇下靚女都好
最大問題睇連載個進度真係太慢...
呢套漫畫都係睇單行本會比較好..
聽講下個月有25頁 , 希望唔好一個頭一頁啦

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-07, 04:27 PM   #5
smallchi
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
今話 25頁 加長版
但完全無內容 ...

淨係斬左條二打六 ...
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-07, 06:26 PM   #6
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
好吧...我對呢個作者已經無期待

舊 07-17-07, 07:28 PM   #7
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
鬼劍士意外地友善麻...

舊 07-17-07, 11:37 PM   #8
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
越睇越火..............
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 07:15 AM   #9
爽神

下....你地講到又失望又盛,gantz d進度不嬲都係咁架喇,無喇喇快左勁多你先驚
今話唔算叫做冇講過野吧?

今次呢2隻鬼星人溝通力都幾強喎
果件雜魚都拎過100分架
舊 07-18-07, 12:26 PM   #10
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
唔好又要鬧又要睇啦

我覺得點都好過hunter先

至少我覺得之前有好睇過b

慢慢黎

本野都仲未入主線

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 03:37 PM   #11
smallchi

引用:
唔好又要鬧又要睇啦

慢慢黎

本野都仲未入主線

主線已死 .... 還我玄野!!

之前我覺得係超級好睇的 ... 劇情入心入肉 ...

可能同而家有左對比 ...所以先有失望既感覺...
舊 07-18-07, 04:39 PM   #12
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
無啦啦整死玄野真係唔知做乜
明明係支撐大局既角色

舊 07-18-07, 11:26 PM   #13
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: R222 查看文章
無啦啦整死玄野真係唔知做乜
明明係支撐大局既角色
可能玄野係第三黑球支部復活左呢...

舊 07-19-07, 07:24 AM   #14
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
唔好又要鬧又要睇啦

慢慢黎

本野都仲未入主線
第100期應該可以到主線架啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-07, 02:30 PM   #15
smallchi

今期精彩返D ....

Gantz 絕對要睇單行本先過引!!
舊 07-31-07, 05:44 PM   #16
爽神

型到丫...
著左衫仲得了既
睇黎吸血鬼都仲有人性
舊 07-31-07, 07:44 PM   #17
LPSLPSLPS

註冊日期: May 2006
那些只有一次100分的果然是用來死的....

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-07, 09:27 PM   #18
smallchi

引用:
型到丫...
著左衫仲得了既
睇黎吸血鬼都仲有人性

睇黎件緊身衣既防禦功能已經係無用....

一刀就斬爛 ...

定係其實班2打6 本身件緊身衣已經變弱左中呢...
舊 07-31-07, 09:35 PM   #19
LPSLPSLPS

引用:
作者: smallchi 查看文章
睇黎件緊身衣既防禦功能已經係無用....

一刀就斬爛 ...

定係其實班2打6 本身件緊身衣已經變弱左中呢...
應該同變弱無關

早在千手個時,已經有緊身衣無視一擊必殺的攻擊

但如果個班1次100分的2打6無緊身衣,一定死得仲快

緊身衣不單用黎防禦,其他方面都有上升

話時話,我一直都唔覺得吸血鬼有幾勁,可能因為其他3個幹部都被和泉殺的關係啦

難道牛郎君特別勁?

又好似勁得有點過分

而這回的實力看,就算和泉同佢1on1,又唔使救佢女友都唔會夠打...

唯君瞭我心。
舊 08-01-07, 04:50 AM   #20
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
哇.........
和泉如果夾到關西班人,都一定差不多會係最top果個

舊 08-01-07, 06:59 PM   #21
爽神

引用:
作者: elmond 查看文章
哇.........
和泉如果夾到關西班人,都一定差不多會係最top果個
睇完今話我都咁諗...
計落和泉真係勁到痴哂線...
搞掂左3個幹部...
如果唔係HP下降+保護條女....個吸煙男應該都走唔甩...
所以真係好勁....
舊 08-01-07, 07:19 PM   #22
LPSLPSLPS

禁其實現在係班2打6弱?定係牛郎勁?

如果係2打6弱,姐係話和泉同牛郎差唔多勁

如果係牛郎勁,禁和泉一定唔夠牛郎打....

唯君瞭我心。
舊 08-02-07, 12:36 AM   #23
某F
我的歌聲裡

和泉快d復活啦...

ps:
牛郎今話真係好鬼型呀!

此篇文章於 08-02-07 12:42 AM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 02:03 AM   #24
爽神

引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
禁其實現在係班2打6弱?定係牛郎勁?

如果係2打6弱,姐係話和泉同牛郎差唔多勁

如果係牛郎勁,禁和泉一定唔夠牛郎打....
睇你講到好亂
我估計和泉應該仲勁
和泉>牛郎>2打6
舊 08-02-07, 12:49 PM   #25
LPSLPSLPS

引用:
睇你講到好亂
我估計和泉應該仲勁
和泉>牛郎>2打6
其實我都唔知我自己係到打緊咩...=.=

你話
和泉>牛郎>2打6x

那如果+個兩只怪落去就係

和泉>牛郎>兩只怪>2打6x???

可能我先入為主,覺得個兩只怪超勁,所以覺得牛郎勁過和泉好多..=.=

唯君瞭我心。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:13 PM

手機版 | APP版