Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-08-09, 01:33 AM   #26
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
原來華塞亞同立多尼係分開2部

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:33 AM   #27
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
小隊不嬲都係最大兩個架....魂都係咁
所以就係唔明佢整個"4"既空格出來做咩

引用:
作者: mario0606 查看文章
爆甲就開到

引用:
作者: kimtch 查看文章
你小隊果d人自己果個攻擊狀態下低唔係得1,2咩
我好似見到3定4呢樣野...得閒影張相先 呢2日都無得開機

舊 08-08-09, 01:35 AM   #28
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
HALO 梗係用 GOD啦

HALO FINGER~! HALO END!! (LOCK ON隻 HALO限定)

--------------
副題: 名為RAISER SYSTEM的地獄
你打左一百次未?

舊 08-08-09, 01:36 AM   #29
ゆり

引用:
作者: Sar8 查看文章
你打左一百次未?
嗚哇 好raiser system...

不交換嗎?

(誤

舊 08-08-09, 01:40 AM   #30
Sar8
The One

乜PS裝甲唔係係Freedom果代已經係唔駛消耗架啦咩(動畫)

舊 08-08-09, 01:41 AM   #31
ゆり

引用:
乜PS裝甲唔係係Freedom果代已經係唔駛消耗架啦咩(動畫)
我比較好奇係sf,ij點解無啦啦變左用受信機供電...

舊 08-08-09, 01:42 AM   #32
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: mario0606 查看文章
華塞亞被打爆時可變 納多尼

亦可以華 LV2 變 納

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:43 AM   #33
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
唔係好明??? FREEDOM JUSTICE 的確唔會呀...

舊 08-08-09, 01:44 AM   #34
Sar8
The One

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
我比較好奇係sf,ij點解無啦啦變左用受信機供電...
Impulse乜有受信機架咩

舊 08-08-09, 01:45 AM   #35
Sar8
The One

引用:
唔係好明??? FREEDOM JUSTICE 的確唔會呀...
但係遊戲入邊仲要耗
每回合10en

舊 08-08-09, 01:45 AM   #36
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
Impulse乜有受信機架咩
動畫用過幾次啦

舊 08-08-09, 01:46 AM   #37
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
但係遊戲入邊仲要耗
每回合10en
下面戈個中子干擾調解器咪寫左
需要扣EN的 機體特殊能力 全部無效了囉

舊 08-08-09, 01:51 AM   #38
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
黑Haro=鳳凰GF+Devil Gundam Jr.

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:52 AM   #39
ゆり

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
黑Haro=鳳凰GF+Devil Gundam Jr.
大size機已經變晒好睇唔好用了..

舊 08-08-09, 01:52 AM   #40
Sar8
The One

引用:
下面戈個中子干擾調解器咪寫左
需要扣EN的 機體特殊能力 全部無效了囉
唔識睇日文

舊 08-08-09, 01:52 AM   #41
waven
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
痴線..
我想問下係咪第一隻G-GEN的EX-S冇得變形

舊 08-08-09, 01:53 AM   #42
Sar8
The One

引用:
大size機幾型....
同埋有時唔想出成十八隻....
咁咪答幾隻大size落去

舊 08-08-09, 01:55 AM   #43
ゆり

引用:
大size機幾型....
同埋有時唔想出成十八隻....
咁咪答幾隻大size落去
我出晒2隻艦都係為左出2隻

舊 08-08-09, 01:56 AM   #44
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
加個OO-RAISER製法如何?

唔洗睇人成日問

鳳凰(能力解放)都幾多人問

basic機升lv到盡變ハロ,ハロ+鳳凰變鳳凰(能力解放)

另外想問o下艦幾時有得買?目前進度係到0079第5版,所羅門兩次WB打o左成個半鐘....

另外有個小地方覺得唔多方便就係打完人冇show加o左幾多exp,要自己計返有d麻煩~
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:57 AM   #45
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
我比駒治 用返Devil(Final Form) 好好閃

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:58 AM   #46
ゆり

引用:
作者: Fio 查看文章
鳳凰(能力解放)都幾多人問

basic機升lv到盡變ハロ,ハロ+鳳凰變鳳凰(能力解放)

另外想問o下艦幾時有得買?目前進度係到0079第5版,所羅門兩次WB打o左成個半鐘....

另外有個小地方覺得唔多方便就係打完人冇show加o左幾多exp,要自己計返有d麻煩~
艦係睇你選擇過既主角而出故事相關的艦比你買

舊 08-08-09, 01:58 AM   #47
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
話說係唔係有兩部大天使? 一部Seed, 一部seed-d版?

因為有人話大天使有射電, 我揀左SEED既Kira買大天使但係佢冇

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:58 AM   #48
ゆり

引用:
作者: Gestapo 查看文章
話說係唔係有兩部大天使? 一部Seed, 一部seed-d版?

因為有人話大天使有射電, 我揀左SEED既Kira買大天使但係佢冇
可以裝發信機射電

seed-d好似冇大天使買

舊 08-08-09, 01:59 AM   #49
waven
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
其實個適性有咩用?

舊 08-08-09, 01:59 AM   #50
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
我出晒2隻艦都係為左出2隻
遲D有餘錢 打算整隊

4部 GN ARMOR (兩部E 兩部D)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 07:09 AM

手機版 | APP版