Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-19, 04:16 PM   #101
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: Rv250 查看文章
幾年前同朋友去isquare買過夾鏡, 而家唔知有冇

https://zh-hk.facebook.com/uacinemas...3831281317756/
呢隻只係普通3d鏡

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信

舊 04-08-19, 06:57 PM   #102
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
To David:

想問可唔可以開畫後喺Topic度update有幾多段彩蛋?

星期五先睇 唔想click入嚟內文中劇透

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-19, 07:59 PM   #103
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
To David:

如果有人連幾多段都唔想俾人透咁點?
叫人PM你就得
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-19, 09:32 PM   #104
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
由23開始就唔入呢個POST到睇完至睇返.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-19, 02:51 AM   #105
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
Let’s go get Thanos

舊 04-09-19, 04:59 AM   #106
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
MCL海怡24號14:40場

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-19, 02:40 PM   #107
王小虎

註冊日期: Apr 2002
Marvel的戲,都9成坐到尾字幕完晒會有最後彩蛋,所以唔使估。反而其他戲好多時要估吓估吓。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-19, 03:02 PM   #108
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
To David:

媽伏O的戲幾乎片尾都會有O野睇,乖乖O地坐到黑幕開曬燈先走吧。

<- 我而家入得場都一定坐到字幕完開燈先走,唔係想睇佢仲有無O野睇,而係對幕後人員O既尊重。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-19, 07:32 PM   #109
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: david 查看文章
媽伏O的戲幾乎片尾都會有O野睇,乖乖O地坐到黑幕開曬燈先走吧。

<- 我而家入得場都一定坐到字幕完開燈先走,唔係想睇佢仲有無O野睇,而係對幕後人員O既尊重。

值得支持
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 10:53 PM   #110
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
仲有張24號朝早8點50分既飛未有人認頭

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-19, 11:12 AM   #111
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
結果喺yahoo度見到...40蚊唔包運...
就睇下個質素得唔得了...

由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 06:39 PM   #112
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
溫提網上有一段真實流出片段,據我朋友講係後段劇情+睇完會穿Q
仲有成個星期自己衡量睇唔睇
同埋小心無啦啦比人劇透
以上
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 10:33 PM   #113
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: J+1 查看文章
結果喺yahoo度見到...40蚊唔包運...
就睇下個質素得唔得了...

由手機版發出
可以PM 我LINK嗎?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 11:01 PM   #114
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

yahoo store得一檔....

https://hk.shop.yahoo.com/product/%E...F%BC%81-959346

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-19, 02:58 PM   #115
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
溫馨提示 慎防劇透

同舊年一樣,呢套戲因為MCU嘅受歡迎程度關係,劇透殺傷力係非同小可

但鑑於「人性本惡」嘅原理,一定會有hihi「劇透黨」企圖想嚟破壞大家嘅觀影樂趣

如果唔想被劇透,請由下星期一4月22日(全球首映日)開始,直至閣下離開戲院前嘅一刻,除咗冇留言功能嘅網上/手機遊戲之外,請盡量唔好上網。至少立即遠離所有社交媒體

(包括面書,Twitter,YT,IG等等)

如果非要上網嘅話,建議大家去開嘅各大討論區留言信箱暫時唔好回覆,因為唔排除會有「劇透黨」故意開account匿名搗亂

盛傳而家已經有片段洩漏咗出去喺網上流傳開去,如果閣下都仍然唔放心嘅話,睇完呢個post後,請現在馬上離開互聯網。

同埋大家喺上映2,3個禮拜後,請記得記得記得討論時自重加劇透tag。

PS都係果句「劇透死全家」

此篇文章於 04-19-19 03:01 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-19, 02:03 AM   #116
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
最好街都唔好出、地鐵巴士都唔好搭。
因為隔離左右都有可能有路人講緊套戲。
解決方法係盡快睇左佢,就終生免疫。

舊 04-23-19, 02:07 AM   #117
Rance
The One
ガハハ

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
如無意外應該係淘寶廿蚊O個D貨

舊 04-23-19, 10:13 AM   #118
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: Rance 查看文章
如無意外應該係淘寶廿蚊O個D貨
預左啦,不過冇淘淘就當比佢賺一次
由手機版發出
舊 04-23-19, 11:33 AM   #119
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
最好街都唔好出、地鐵巴士都唔好搭。
因為隔離左右都有可能有路人講緊套戲。
解決方法係盡快睇左佢,就終生免疫。
如果我聽朝睇完晨早場後,在公共場所、公交中扮打電話劇透,唔知會唔會比人打呢?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-19, 06:55 PM   #120
J+1
望過黎呀!!!!!!

要拎定紙巾??

放心無透的影評
http://m.gamme.com.tw/1642320
由手機版發出
舊 04-23-19, 10:09 PM   #121
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
買左午夜場,好亂呀。個網話今晚,但去到買個職員又話聽晚先係…

舊 04-23-19, 10:33 PM   #122
Rv250

註冊日期: Aug 2002
最早嗰場聽朝6點
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-19, 11:30 PM   #123
Rance
The One
ガハハ

驚起唔到身都唔知訓唔訓好...

舊 04-24-19, 12:43 AM   #124
aquarius
Game Master

睇6點會有甚麼感覺..
會唔會全院滿座..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-19, 01:14 AM   #125
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
去戲院門口訓 b

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Angry Birds Movie 2 (2019) david 電影版 5 07-15-20 09:52 PM
[西片] Men in Black: International (2019) | Chris Hemsworth (Thor) david 電影版 22 01-20-20 09:39 PM
[西片] The LEGO Movie 2: The Second Part (Feb.2019) 信長 電影版 7 02-22-19 12:09 PM
[西片] Avengers 4 ︱復仇者聯盟4 (2019-05-03) (敬請多用劇透隱藏功能) 肉羊哩咖 電影版 0 05-10-18 03:34 PM
[作品發表] Untitled mmssm Cosplay同人MIX討論區 0 06-29-11 01:19 PM

現在的時間是 04:36 AM

手機版 | APP版