Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-12, 10:15 PM   #251
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
psv唔好玩咩

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 12:24 PM   #252
weinky
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
引用:
作者: Rance 查看文章
有諗過想要
但係聽慣A-series,都係算了...
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-12, 07:23 PM   #253
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
有無人要ミク2012痛茶?

舊 08-09-12, 08:00 PM   #254
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有冇菜汁
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-12, 08:21 PM   #255
★星人44★
Moderator

引用:
作者: J+1 查看文章
有冇菜汁
由手機版發出
唔見有喎...

舊 08-09-12, 10:12 PM   #256
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.family.co.jp/company/news...120730_02.html

familymark 獨家吧...?

如果見有幫手入兩支,膠樽的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-09-12 10:14 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-10-12, 06:39 PM   #257
★星人44★
Moderator

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
http://www.family.co.jp/company/news...120730_02.html

familymark 獨家吧...?

如果見有幫手入兩支,膠樽的
運費貴喎
液体一定要寄倉

舊 08-10-12, 06:59 PM   #258
J+1
望過黎呀!!!!!!

你同我飲晒佢啦,我要個樽only
由手機版發出
舊 08-10-12, 07:22 PM   #259
★星人44★
Moderator

引用:
你同我飲晒佢啦,我要個樽only
由手機版發出
樽都收你$40

舊 08-10-12, 07:25 PM   #260
J+1
望過黎呀!!!!!!

咁。。。你運一個好了 (認真的

仲有你唔好用口飲
由手機版發出
舊 08-11-12, 12:40 AM   #261
★星人44★
Moderator

引用:
咁。。。你運一個好了 (認真的

仲有你唔好用口飲
由手機版發出
野菜汁我無興趣耶
我倒佐洗淨後手提回来

上高個支無興趣?

舊 08-11-12, 12:44 AM   #262
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

對於gsr,我直接支援佢好過

咁一番g獎呢,幾時番到??一次過啦

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-11-12, 12:49 AM   #263
★星人44★
Moderator

引用:
對於gsr,我直接支援佢好過

咁一番g獎呢,幾時番到??一次過啦
一番延佐期
8月21号先開始排貨...

我9月中TGS先再過日本
快都9月中後www

舊 08-11-12, 12:51 AM   #264
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呀........咁唔好怪我出面見到買左唔幫襯你

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-11-12, 01:01 AM   #265
★星人44★
Moderator

引用:
呀........咁唔好怪我出面見到買左唔幫襯你
OK
無問題的説

舊 08-11-12, 01:09 AM   #266
★星人44★
Moderator

今日C82会場派的初音File很正耶

舊 08-11-12, 01:09 AM   #267
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

見唔見個丫叉賣?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-11-12, 01:13 AM   #268
★星人44★
Moderator

引用:
見唔見個丫叉賣?
無留意
一心做晒客的order先
自己Pso2的商品都無留意...

明天有時間要搶多幾個File

舊 08-11-12, 01:19 AM   #269
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咩款架個file,拎得咁開心a

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-11-12, 01:20 AM   #270
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
見唔見個丫叉賣?
SEGA官網已經寫左臨時收起唔賣

http://miku.sega.jp/info/adiary.cgi/0438
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 02:09 AM   #271
★星人44★
Moderator

引用:
咩款架個file,拎得咁開心a
行晒酒店付近3間familymark
一様ミク野都無......

舊 08-11-12, 11:35 AM   #272
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
行晒酒店付近3間familymark
一様ミク野都無......
NOOO/\

點解唔開埋G賞

http://ameblo.jp/gsc-mikatan/entry-11323493333.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-11-12, 04:02 PM   #273
★星人44★
Moderator

引用:
アキバ個間未睇

舊 08-11-12, 04:37 PM   #274
★星人44★
Moderator

有無人有興趣?
無お守りonly

舊 08-11-12, 05:17 PM   #275
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咩款,幾$...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放 全新 pullip 初音 izumichan 買賣專區 3 02-01-13 11:18 PM
[閑貼]初音 windart Cosplay同人MIX討論區 7 09-12-08 12:10 PM
[RG1][Green2] 風林火山新品 - 初音草圖本+初音stick poster Mocha Cosplay同人MIX討論區 4 12-30-07 10:12 PM
初音~ ball24 Cosplay同人MIX討論區 4 09-28-07 08:04 PM

現在的時間是 02:52 AM

手機版 | APP版