Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-28-11, 09:40 PM   #126
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
廢廢地咪幾好囉, 似番普通人, 有投入感, 整個JACK BAUER會覺得跨架喇
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 10:36 AM   #127
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
唔知你咪玩得biohazard太多呢~硬係覺得個主角好廢~
係biohazard個主角太勁Je

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-11, 03:20 PM   #128
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
見到主角開槍百發百中+異常冷靜,
不知幾神

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 12:00 AM   #129
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
終於開鑼!
S02E01

一開始就好緊張避成群zombie,
仲以為個黑鬼會死添, 咁都死唔去
第一集就繼續玩核突, 玩解剖...
最尾阿仔咁就死o左??

下回預告好似仲激!

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 09:42 AM   #130
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
結尾突然接返漫畫線...(為左加幾個新人?)
漫畫版太灰,希望佢之後會去返原創故事啦...

舊 10-19-11, 12:20 AM   #131
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
好想武士女快d加入
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-11, 03:51 AM   #132
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
唔係咁就死啊 = =

舊 10-19-11, 01:26 PM   #133
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
原創漫畫批角色唔係打到傷殘就領便當退場

今季點改編the prison
governor勉強推落s3

amc臨開拍前cut budget, 順手炒左月黑高飛個導演
s2真係唔知會變成點

如果要扭入原著, 補返集搵到大量彈藥槍枝, 團員係農莊練燒槍先掂
唔係百發百中sniper就唔可以合理出場

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-11, 01:28 PM   #134
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
作者: kain_plus 查看文章
終於開鑼!
S02E01

一開始就好緊張避成群zombie,
仲以為個黑鬼會死添, 咁都死唔去
第一集就繼續玩核突, 玩解剖...
最尾阿仔咁就死o左??

下回預告好似仲激!

原著最強天才射擊手唔會咁易死

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 10-19-11, 01:43 PM   #135
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
未睇, 遲D至睇番= =

舊 10-21-11, 09:47 PM   #136
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
http://www.youtube.com/show?p=_--YtM8FWRk&tracker=show0

(希望沒有lag) 原來網上有套walking dead短編的
不過沒中文字幕
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 05:15 PM   #137
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
我想知DOCTOR其實同主角講左D咩 好吊癮
另外S2 EP1搵成集好似有點兒......
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 07:10 PM   #138
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
我想知DOCTOR其實同主角講左D咩 好吊癮
另外S2 EP1搵成集好似有點兒......
我都好想知

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-11, 01:41 PM   #139
kain_plus
Crazy Gamer

EP02

搞o左半集, 原來係獸醫...

shane 同肥佬好緊張!!

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
舊 10-25-11, 06:37 PM   #140
王小虎

有冇人有玩過PSN Dead Nation?第二集直頭一樣,笑死我。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-11, 02:03 PM   #141
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
據The AV Club報, 因為第二季開得大旺, 所以第三季都批咗~

舊 10-27-11, 11:54 PM   #142
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 王小虎 查看文章
有冇人有玩過PSN Dead Nation?第二集直頭一樣,笑死我。
第2集成4份3時間都係講緊佢個仔既野, 點解你可以諗起Dead Nation
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-11, 12:23 AM   #143
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: kain_plus 查看文章
EP02

搞o左半集, 原來係獸醫...

shane 同肥佬好緊張!!

EP2

今集獸醫的對白已經留左位扭入原著最精采部份
barn => 分歧 => 監獄風雲

sophia個橋段唔通用來舖返原著個幾個新隊友出0黎

呢套片如果諗住跟原著行, 拍完s3就不如摺, the hunter篇打後個d真係頗悶下

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 10-31-11, 02:21 PM   #144
kain_plus
Crazy Gamer

shane 入魔!!

舊 10-31-11, 05:53 PM   #145
王小虎

引用:
作者: blackcatlam 查看文章
第2集成4份3時間都係講緊佢個仔既野, 點解你可以諗起Dead Nation
用flare果一下(不過我玩得少zombie game睇得少zombie戲,可能其他都有用呢一招吧)。我都係講吓嗟,唔駛黑晒面,輕鬆d吧...
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 09:57 PM   #146
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

睇落爭100米都唔夠~

行快2步都到啦~洗唔洗隊肥佬去死呀~?就算隻腳傷左~d行屍步速都快唔過你啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 11:15 PM   #147
phil077

註冊日期: Jan 2002
掛在樹上的咸魚好生猛...笑左

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 11:26 PM   #148
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
睇落爭100米都唔夠~

行快2步都到啦~洗唔洗隊肥佬去死呀~?就算隻腳傷左~d行屍步速都快唔過你啦~
不過這套劇啲喪屍真係行得幾快吓,有時我仲以為佢哋識得跑....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-11, 07:40 AM   #149
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
但肥佬冇幾耐之前開過鎗幫Shane...

咁都隊佢去死,Shane真係好賤

令我更加覺得Shane當初根本唔想帶Rick離開醫院,

話Rick駁住哂儀器具所以唔知點做係藉口。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-11, 09:46 PM   #150
雪舟等楊
●  ω  ●

肥佬只係提早步入原著下場

相反, shane明顯因為夠大隻兼肯剝可以吸囡囡同基民觀眾, 所以唔走原著路線

唔緊要, carl未死, 仲可以走原著路線

maggie同pizza仔條線仲以為唔做
dale同andera就加多個原創daryl走三角戀乎???

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

此篇文章於 11-01-11 11:05 PM 被 雪舟等楊 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 07:07 PM

手機版 | APP版