Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-05-13, 03:21 PM   #1001
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
艾倫出拳果下我以為會變一拳超人

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
舊 10-05-13, 05:20 PM   #1002
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
艾連做左50集終於似主角

座標似乎類似係命令權既意思?
巨人九成九係兵器

三笠姐趁亂告白果下仲以為係flag
由手機版發出
屈哂機, 如果冇呢個神技 下一頁艾倫已經死左, 經過今次更加覺得佢無能

三笠表白個幾頁, 我以為再下一頁會去返"給二千年後的你" 好驚...

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線  
舊 10-05-13, 05:40 PM   #1003
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
屈哂機, 如果冇呢個神技 下一頁艾倫已經死左, 經過今次更加覺得佢無能
果一刻佢連立體機動裝備都冇,你想佢點勁法?

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線  
舊 10-05-13, 05:44 PM   #1004
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
燃係幾燃 但呢一戰損失既都唔細.....

話說點解團長冇左隻手之後 霸氣盡失咁

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 10-05-13 05:48 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線  
舊 10-05-13, 05:52 PM   #1005
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
太神奇了,
原來阿倫連G BIT都識

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 10-05-13, 06:13 PM   #1006
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: nameH 查看文章
果一刻佢連立體機動裝備都冇,你想佢點勁法?
等死 死之前都試下咬自己變巨人呀嘛, 半巨人擋下都好
佢出拳真係好無謀, 覺得佢已放棄 只是想發洩
一切只是個人感想 想吐糟

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線  
舊 10-05-13, 06:40 PM   #1007
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
太神奇了,
原來阿倫連G BIT都識
仲要係喺冇X嘅情況之下。
高級嘍囉 目前離線  
舊 10-05-13, 07:08 PM   #1008
IntelligentGene
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:

三笠表白個幾頁, 我以為再下一頁會去返"給二千年後的你" 好驚...
漫畫50

不過三笠好似想放棄多過輪迴咁
或者可以否定輪迴論?

漫畫50

唔知艾倫個指揮權可唔可以用係夜間巨人上
唔得嘅話都係要被猩猩屈機

睇萊納的講法
艾倫應該係今集先得到個指揮權
咁觸發的契機係???

此篇文章於 10-05-13 07:19 PM 被 IntelligentGene 編輯。
IntelligentGene 目前離線  
舊 10-05-13, 07:13 PM   #1009
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
原來係替身(誤)
hitachi 目前離線  
舊 10-05-13, 07:35 PM   #1010
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: GN00508771 查看文章
燃係幾燃 但呢一戰損失既都唔細.....

話說點解團長冇左隻手之後 霸氣盡失咁
佢無左隻手都咁精神好勁架啦........一般人無左隻手係應該精神錯亂到發緊呆至岩囉........
同埋你諗下前一秒有個人同你講野,你無望佢一路講野一路答佢再望果一秒佢已經死左你可以點有霸氣

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 10-05-13, 07:37 PM   #1011
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
佢無左隻手都咁精神好勁架啦........一般人無左隻手係應該精神錯亂到發緊呆至岩囉........
同埋你諗下前一秒有個人同你講野,你無望佢一路講野一路答佢再望果一秒佢已經死左你可以點有霸氣
因為團長自出場以來都係咁COOL 所以今次既反差我覺得好大-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 10-05-13, 07:42 PM   #1012
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
GN你係咪攪錯左

團長唔係COOL

佢係冷靜
佢比人咬左隻手都仲好冷靜咁分析邊D事要做先
小嘉 目前離線  
舊 10-05-13, 07:47 PM   #1013
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

今集最絕望既真係連最強戰力、對生存亦都好執著既米卡殺都打從心底放棄左
所以佢先會趁亂告白
不過亦都因為咁下一頁個畫面先震撼.......

不過艾連哥你咁樣答人
你今世睇怕都走唔甩
根本就係求婚

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 10-05-13, 07:47 PM   #1014
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: IntelligentGene 查看文章
漫畫50

不過三笠好似想放棄多過輪迴咁
或者可以否定輪迴論?

漫畫50

睇萊納的講法
咁觸發的契機係???
漫畫50

應該係萊納今集先知佢有這能力, 而不是今集先得倒 (但理論上應該就係知道先捉艾倫, 無理由而家又咁驚訝.....);
我估"座標"就係那條鎖匙? (巨人控制器?)

另外今集好似暗示城牆內很快有事發生, 所以尤彌爾才想將女神送去城外?
而萊納和貝爾托特睇黎真係覺得自己係救緊世的..
gingq7 目前離線  
舊 10-05-13, 07:53 PM   #1015
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我諗所謂既人間地獄
係指因為クリスタ一入番牆入面,城牆內有巨人既事就會為眾所知,或者尤彌爾認為事件會進展成牆入面既巨人會暴走->無防備狀態
但係見到艾連有能力指揮巨人,咁代表牆入面依然可以安穩

ペルソナ5

隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 10-05-13, 08:05 PM   #1016
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
想問緊接住動畫完漫畫由幾多話開始睇?
Avelcain 目前離線  
舊 10-05-13, 09:08 PM   #1017
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: funnyfun 查看文章
想問緊接住動畫完漫畫由幾多話開始睇?
34 左右?

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 10-05-13, 09:42 PM   #1018
鐵桶.

註冊日期: Sep 2011
引用:
等死 死之前都試下咬自己變巨人呀嘛, 半巨人擋下都好
佢出拳真係好無謀, 覺得佢已放棄 只是想發洩
一切只是個人感想 想吐糟
應該有咬過手
20頁有類似牙印
可能變唔到身先大叫
鐵桶. 目前離線  
舊 10-05-13, 10:12 PM   #1019
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
作者: IntelligentGene 查看文章

漫畫50

睇萊納的講法
咁觸發的契機係???
契機
係may姐式大笑「哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!」(誤)

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線  
舊 10-05-13, 10:34 PM   #1020
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
我諗所謂既人間地獄
係指因為クリスタ一入番牆入面,城牆內有巨人既事就會為眾所知,或者尤彌爾認為事件會進展成牆入面既巨人會暴走->無防備狀態
但係見到艾連有能力指揮巨人,咁代表牆入面依然可以安穩
牆巨人識硬化,
應該係阿尼一類既變身巨人

我估尤爾彌唔想克利斯塔返去,
係唔想佢被城內各種勢力利用

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 10-05-13, 11:20 PM   #1021
鐵桶.

註冊日期: Sep 2011
可能真正既敵人要張牆內部份人變成無智慧巨人
到時牆內就變成地獄
尤爾彌見到艾倫有新技能就覺得仲有希望
鐵桶. 目前離線  
舊 10-06-13, 12:08 AM   #1022
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
見佢揮拳果下真係以為佢可以用人既外型達到巨人既力量一拳打飛隻巨人

雖然呢個新技能都好有震撼力
朔望~ 目前離線  
舊 10-06-13, 03:06 AM   #1023
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
艾倫你好屈機姐

舊 10-06-13, 03:13 AM   #1024
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
牆巨人識硬化,
應該係阿尼一類既變身巨人

我估尤爾彌唔想克利斯塔返去,
係唔想佢被城內各種勢力利用
問題就係如果單純係政治要素
無理由見到艾連有指揮能力就改變主意
我覺得係好物理上既理由

ペルソナ5

隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 10-06-13, 04:08 AM   #1025
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
做主角真好, 隨時都可以開新外掛

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Cosplay同人活動] ***Cosplay 進撃の巨人 白薯女!!! TABI Cosplay同人MIX討論區 1 07-09-13 03:35 PM
[漫畫] 諫山創「進撃の巨人」#08「心臓の鼓動が聞こえる ――トロスト区攻防戦④――」丨絕望人類大戰巨人兵團――。 神名レオ 日本動漫畫討論版 1006 05-28-13 01:19 PM
{RG-1-blue-6] 稻草人vol.1,vol.2第二版發行,其他售賣書刊(更新 12月25日) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 1 12-25-07 11:04 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Game vol.25 (完) 魚伕 體育版 25 12-04-04 12:22 PM

現在的時間是 07:25 PM

手機版 | APP版