Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 53 93 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 113 153 203  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
柚原このみ 10:47 PM 04-25-18
作者: 鳳熾魂:
應該無丫 我龐娥打邊都係5
1cost馬本身好似好低 係佢三紅先
睇漏有城tim 城有兩倍?
佢3紅+有城,打城邊深,一野一下淺城張梁,果隻仲要速升馬
※城技係*1.3
6eo 10:09 AM 04-26-18
應該無丫 我龐娥打邊都係5
1cost馬本身好似好低 係佢三紅先
睇漏有城tim 城有兩倍?
無我講黎做咩

你自己都識講2 COST馬先得5

正常1 COST馬打邊1.4左右
鳳熾魂 10:43 AM 04-26-18
作者: iamleoluk:
無我講黎做咩

你自己都識講2 COST馬先得5

正常1 COST馬打邊1.4左右
睇漏個城但副將三紅好彩唔計入城度
去打龍玉出番隻先
柚原このみ 11:12 AM 04-26-18
加埋下化…
邊深4.75%
城門7.13%
GUSTAV 11:45 AM 04-26-18
睇漏個城但副將三紅好彩唔計入城度
去打龍玉出番隻先
你天真左D 係計既
MR.CD-ROM 12:38 AM 04-26-18

如果食左翻意之計再開孤軍有無得負負得正
番薯勤 08:41 AM 04-26-18
有冇人打左新ver?

係咪真係成街小霸王?
不死身的出木杉 09:46 AM 04-26-18
要提提無跟生放送的版友
現在孫策7武以下開小霸王會即死
那是bug 之後會修正
番薯勤 10:11 AM 04-26-18
作者: 不死身的出木杉:
要提提無跟生放送的版友
現在孫策7武以下開小霸王會即死
那是bug 之後會修正
收到
即刻放妨害入deck
柚原このみ 09:47 AM 04-26-18
昨日見已經唔少
darkvolver 10:43 AM 04-26-18
近排好像多人玩群雄馬超,全突號令。

Sent from my iPhone using Gaforum
MR.CD-ROM 11:16 AM 04-26-18
https://3594t-touen.jp/posts/50535

新卡超勁campaign中
魏武到底得罪邊個
GUSTAV 11:43 AM 04-26-18
作者: MR.CD-ROM:
https://3594t-touen.jp/posts/50535

新卡超勁campaign中
魏武到底得罪邊個
因為根本就勁得濟

=====================

尋日玩左幾場已經FEEL 到繼續糞GAME

又係得堅推號令同大馬既GAME b
番薯勤 01:17 PM 04-26-18
作者: GUSTAV:
因為根本就勁得濟

=====================

尋日玩左幾場已經FEEL 到繼續糞GAME

又係得堅推號令同大馬既GAME b
大大似乎有怨念
雖然我都以為ver up會搞下兵種balance

魏武桃園多人用下修都估到
反而陸抗呂範完全冇掂有啲意外
kev00269270 02:24 PM 04-26-18
賈詡要失業了....

魏4騎 越來越兇惡...想入城避都唔得
b_boy 02:54 PM 04-26-18
hold 01
柚原このみ 04:13 PM 04-26-18
作者: kev00269270:
賈詡要失業了....

魏4騎 越來越兇惡...想入城避都唔得
都唔係,佢本身係大伏
伏中對面隻膽再幾隻大馬係度
基本上可以袋一個內亂,唔內亂可以free住油色
同埋打埋霸騎呢d赤青赤二連號令
佢可以離間連拍未係對面未第二發前熔左對面先
無題 04:20 PM 04-26-18
作者: 柚原このみ:
都唔係,佢本身係大伏
伏中對面隻膽再幾隻大馬係度
基本上可以袋一個內亂,唔內亂可以free住油色
同埋打埋霸騎呢d赤青赤二連號令
佢可以離間連拍未係對面未第二發前熔左對面先
陳宮已經頂左佢個位啦~4士已經針倒~
柚原このみ 04:39 PM 04-26-18
陳宮直頭離譜,未落埸已經要你讓戦器
GUSTAV 04:49 PM 04-26-18
夏侯覇:武力+7、効果時間7.5c、兵力15%回復
姜維:武力+7、効果時間6c、追加効果無し

修完之後可以變到條咁極品既數出黎 都知開發組絕非凡人

佢地有幾鐘意紅色?
kev00269270 04:59 PM 04-26-18

佢地有幾鐘意紅色?
姜維睇槍以外Cost加時間
可以加到20幾C但係武力加少D

依家4.5C槍 會係+6 9.1C
或者3.5C槍 +5 11.6C

當係普通英傑號令用仲OK
GUSTAV 05:20 PM 04-26-18
作者: kev00269270:
姜維睇槍以外Cost加時間
可以加到20幾C但係武力加少D

依家4.5C槍 會係+6 9.1C
或者3.5C槍 +5 11.6C

當係普通英傑號令用仲OK
同霸爺同級號令 同霸爺同時間出現 拎黎同霸爺比好合理下化

https://twitter.com/spirit_shout/sta...28486090641408

當佢有9.1C 唔加速既號令仲要齊人 真係唔叫好禁
gun2506 09:01 PM 04-26-18

佢地有幾鐘意紅色?
因為RANKER喜歡紅色$EGA不敢得罪
MR.CD-ROM 05:39 PM 04-26-18
可能sega覺得綠色打大力就應該桃園
GUSTAV 05:45 PM 04-26-18
作者: MR.CD-ROM:
可能sega覺得綠色打大力就應該桃園
桃園依家真係短 算易頂左好多
第一 ... 3 53 93 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 113 153 203  ... 最後

返回主題版面