Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 53 93 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 113 153  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
sugoteam 08:28 PM 09-19-18
作者: AKIRA桑:
唔用得PayPal 嗎?我一直都係用PayPal 。

從我的iPad使用Tapatalk 發送

我都想用 PayPal, 但不同 eshop , Nintendo Store 只可入 Credit Card 資料的,之前也買過幾次嘢,依家好似唔俾用外國信用咭,想問有冇版友仲買到嘢呢?用邊張咭?

Sent from my iPhone using Gaforum
AKIRA桑 08:36 PM 09-19-18
作者: sugoteam:
我都想用 PayPal, 但不同 eshop , Nintendo Store 只可入 Credit Card 資料的,之前也買過幾次嘢,依家好似唔俾用外國信用咭,想問有冇版友仲買到嘢呢?用邊張咭?

Sent from my iPhone using Gaforum
你邊間eShop?我上個星期先買完

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送
sugoteam 09:03 PM 09-19-18
作者: AKIRA桑:
你邊間eShop?我上個星期先買完

我從使用 Tapatalk 的 TA-1052 發送

唔係 eshop , 係 Nintendo Store! 賣限定硬件及實体 game 的,見有師兄話 Aeon 得,咁申請張試下先

野良猫 08:39 PM 09-19-18
買咗官方20100尿袋﹐好Q重

我用AEON MASTER可以
沈賦權 09:44 PM 09-19-18
Join 咗一年online, 想要訂一對紅白手制,但入之前接受過的Visa,依家唔俾,咁係咪得JCB可以?還是一定要日本國內credit card?

試過所有信用卡都唔得,包括Aeon JCB⋯⋯
MultiPASS 11:08 PM 09-19-18
作者: 沈賦權:
試過所有信用卡都唔得,包括Aeon JCB⋯⋯
試下reboot部機再入信用咭資料,
我都係reboot之後就ok,
信用卡一般VISA/MASTER卡都可以。
高級嘍囉 11:11 PM 09-19-18
作者: MultiPASS:
試下reboot部機再入信用咭資料,
我都係reboot之後就ok,
信用卡一般VISA/MASTER卡都可以。
佢應該講緊上官方網店買限定紅白手掣。
沈賦權 11:53 PM 09-19-18
作者: 高級嘍囉:
冇錯,唯有到時等炒家放⋯⋯
MultiPASS 12:42 AM 09-20-18
噢~誤會左添
DC 97 09:23 PM 09-19-18
頭七後自續30日
點先可外做一年?
日文唔太識睇
唔太記得~佢系咪唔會自動記住張信用咭?
試過買ZELDA DLC

日,美ACC D GAME一樣?
AKIRA桑 09:36 PM 09-19-18
作者: DC 97:
頭七後自續30日
點先可外做一年?
日文唔太識睇

上eShop,左下角多左個Nintendo Switch online ,可選plan

maskrider 09:44 PM 09-19-18
買咗一年,用PayPal JP(AEON JCB)。即刻backup晒可以backup嘅save,download埋Famicom。

不過部機玩得最多都只係孖車,其次係B姐2。

隻XENOBLADE2仲喺可控嘅第一個場景,哈哈哈!ZELDA都只係打咗幾隻怪。
leungky1 12:02 AM 09-20-18
作者: DC 97:
頭七後自續30日
點先可外做一年?
日文唔太識睇

Eshop右上角用戶頭像>利用狀況>關閉自動續會
由手機版發出
aquarius 04:34 AM 09-20-18
作者: leungky1:
Eshop右上角用戶頭像>利用狀況>關閉自動續會
由手機版發出

咁係咪試完7日先開始續

紅白機未係太多game..
高級嘍囉 10:39 PM 09-19-18
用香港VISA買咗一年日本online,隻紅白機 NS Online係鎖區玩唔到。
強化人間ですの~★ 10:41 PM 09-19-18
用香港VISA買咗一年日本online,隻紅白機 NS Online係鎖區玩唔到。
冇鎖香港區架喎a
AKIRA桑 10:43 PM 09-19-18

我玩到喎,記住係有linked果個account 先玩到

八仙果 05:57 AM 09-20-18
正式開始前 Nintendo 有個重要 email,
係要 link 返喘個 eShop acc,之後冇得改,
可能咁上唔到,
台灣都有咁嘅 case,唔知關唔關事。
野良猫 08:25 AM 09-20-18
買咗官方尿袋
用3.0嘅牛叉,但叉咗成晚依然得一半電冇變動過

係咪隻牛唔夠力叉?定係條線?
AhTin 09:02 AM 09-20-18
作者: 野良猫:
買咗官方尿袋
用3.0嘅牛叉,但叉咗成晚依然得一半電冇變動過

係咪隻牛唔夠力叉?定係條線?
人家是PD,不是QC啊
野良猫 09:07 AM 09-20-18
作者: AhTin:
人家是PD,不是QC啊
即係我要買隻PD用嘅牛?線要唔要重新買?
iu fu pig 09:38 AM 09-20-18
做乜鬼細個成日玩嘅遊戲呢家覺得咁難玩架
Mario3我居然會死清光
庵野迷 09:39 AM 09-20-18
請問下各位入唔入到Nintendo store網頁?
https://store.nintendo.co.jp/

我已經好耐都入唔到, 係咪block海外IP?
stephen1980 10:22 AM 09-20-18
作者: 庵野迷:

無問題啊,好正常
seks 10:37 AM 09-20-18
作者: 庵野迷:

我用HKT入到,但HGC和手機用電訊數碼就入唔到
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 3 53 93 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 113 153  ... 最後

返回主題版面