Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-13, 01:26 PM   #4926
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
又要七點趕返屋企o)
由手機版發出
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 02:18 PM   #4927
天涯笑笑生
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2010
新game唔使講一定有,
但如果佢重制FF7同生化危機2係3ds真係爽歪歪啊XD
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 02:38 PM   #4928
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 天涯笑笑生 查看文章
新game唔使講一定有,
但如果佢重制FF7同生化危機2係3ds真係爽歪歪啊XD
我只係覺得都係講番尼緊既GAME,唔會有咪驚喜
,機戰,真・女神転生 IV,惡魔城,同LEVEL5果隻妖怪,MH4

唯一希望佢公佈Bravely Default2
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 03:16 PM   #4929
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
這次是真

[岩田]こんにちは、任天堂の岩田です。本日20時より、「Nintendo 3DS Direct 2013.2.21」を録画放映します。

https://twitter.com/Nintendo

http://www.nintendo.co.jp/3ds/direct20130221/index.html
Vita都入咗深切房啦
重要搵原子彈炸間醫院
好似一定要人死無全屍咁

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 03:56 PM   #4930
Suda

引用:
作者: BistonC 查看文章
Vita都入咗深切房啦
重要搵原子彈炸間醫院
好似一定要人死無全屍咁
WiiU都就來入w
3DS放埋呢水貨應該就谷WiiU
由手機版發出
舊 02-21-13, 04:08 PM   #4931
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032
引用:
作者: Suda 查看文章
WiiU都就來入w
3DS放埋呢水貨應該就谷WiiU
由手機版發出
WiiU我應該連pikmin/wonderful 101入
我覺得WiiU喺PS4開賣前突破800萬應該無難度

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
舊 02-21-13, 04:48 PM   #4932
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
引用:
Vita都入咗深切房啦
重要搵原子彈炸間醫院
好似一定要人死無全屍咁
3ds 都無能力出 FF 10 HD,
不過可能係FF 10 3D

引用:
WiiU我應該連pikmin/wonderful 101入
我覺得WiiU喺PS4開賣前突破800萬應該無難度
800萬? 太天真了
除非每月一大作!! 或者 Wii U Fit 破宿命.
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 04:55 PM   #4933
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
作者: Navism 查看文章
3ds 都無能力出 FF 10 HD,
不過可能係FF 10 3D

800萬? 太天真了
除非每月一大作!! 或者 Wii U Fit 破宿命.
唉我本來好期待FFX-HD,,,,前幾日一睇片,,,,
既然聰爺都定咗全球800萬呢個目標咁我信佢一定會出啲招ge,,,,
當然今年經濟係極大因素

此篇文章於 02-21-13 04:57 PM 被 N0T51B 編輯。
舊 02-21-13, 05:07 PM   #4934
Navism
Crazy Gamer

引用:
唉我本來好期待FFX-HD,,,,前幾日一睇片,,,,
既然聰爺都定咗全球800萬呢個目標咁我信佢一定會出啲招ge,,,,
當然今年經濟係極大因素
我諗1000億銷售額容易過全球800萬,

只計3ds games + 機應該1000億, 唔洗被自已炒.
舊 02-21-13, 05:13 PM   #4935
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
我諗1000億銷售額容易過全球800萬,

只計3ds games + 機應該1000億, 唔洗被自已炒.
其實如果下半年只得自家就肯定死硬(Zelda HD ver. 我唔會再玩)
我諗佢應該仲有啲三廠幫手

舊 02-21-13, 05:20 PM   #4936
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
其實如果下半年只得自家就肯定死硬(Zelda HD ver. 我唔會再玩)
下半年靠隻Pokemon X,Y都夠照點會死硬
老任一向都係靠自己
CAPCOM隻MH4已經係最大既幫手
其他三廠幫手都只係抽下水
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 05:25 PM   #4937
Navism
Crazy Gamer

引用:
老實講, 真係唔識睇,
咁多機咁多game, 而且sell 唔到特性.
舊 02-21-13, 05:34 PM   #4938
Suda

引用:
除左ubi同gapcom其他廠靜過鬼
睇下聰叔下個月點谷
由手機版發出
舊 02-21-13, 05:59 PM   #4939
Navism
Crazy Gamer

引用:
睇下聰叔下個月點谷
由手機版發出
DQ10算唔算?
舊 02-21-13, 06:07 PM   #4940
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
今晚7時 Nintendo Direct

直播觀看連結 :
http://www.nintendo.co.jp/3ds/direct20130221/index.html

此篇文章於 02-21-13 06:19 PM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 06:12 PM   #4941
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
今晚 7時直播(可重播), 主要說第三方的3DS Nintendo Direct

今晚7時 Nintendo Direct

直播觀看連結 :

此篇文章於 02-21-13 06:19 PM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 06:15 PM   #4942
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
老實講, 真係唔識睇,
咁多機咁多game, 而且sell 唔到特性.
我相信一役之後大家都唔會覺得意外

引用:
睇下聰叔下個月點谷
由手機版發出
我要修正一下
個傳聞係話聰爺個目標喺PS4開賣前國內800萬全球1300萬
如果佢當初expect PS4喺2014春出嘅話都又啲機會
否則12.31前800萬勉強都可以嘅
個傳聞話過今個春天3DS超強,
即管睇下一陣有乜講
WiiU呢...8月前後有大新聞

舊 02-21-13, 06:31 PM   #4943
Suda

即係又E3啦w
由手機版發出
舊 02-21-13, 07:11 PM   #4944
Suda

終於肯講三廠

Zelda又要敗(手頭上實體版冇晒電)

Nintendo3DS
舊 02-21-13, 07:13 PM   #4945
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
咁嘅菇賣3990円
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 07:14 PM   #4946
Suda

隻龍珠就算吧喇

Nintendo3DS
舊 02-21-13, 07:14 PM   #4947
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
隻龍珠好頹, 笨大你算吧啦

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-13, 07:15 PM   #4948
Suda

笨大兩隻伏野

Nintendo3DS
舊 02-21-13, 07:19 PM   #4949
Suda

直接將Guide 02擺上eshopb

隻怪獸星期日幾有趣

Nintendo3DS
舊 02-21-13, 07:21 PM   #4950
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
L5小遊戲第三隻想點

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 10:10 PM

手機版 | APP版