Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-02-06, 04:07 PM   #251
tonyyeung
Game Master

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDNightghostTony
卡路士仲乜唔追住亨利
tonyyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:43 PM   #252
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
琴晚場波巴西的確係打得冇法國咁好...
唉...冇計....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 04:51 PM   #253
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: KIM
歐偉倫 或者會傳番出中間~~~
我覺得會炒機.......

舊 07-02-06, 04:51 PM   #254
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: tonyyeung
卡路士仲乜唔追住亨利
很明顯在莫氣

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 05:26 PM   #255
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Bleed Saga
很明顯在莫氣
仲諗住駁斯單無氣有番d機會, 點知人地儲足氣, 巴西果邊d老將就已經無晒氣+後生果班全部開晒隱形........唉

無左最鐘意果隊, 餘下嘅賽事變得無意思......枉我今次捱夜睇左咁多場, 點知結果係一次最失望嘅世界盃.........

其實一開始肥度嘅失態, 癲佬嘅完美隱形, 已經係一個好大嘅危機, 只係不斷咁呃自己, 佢地遇強隊時就會嚟料, "睇下! 肥度又瘦左少少喇!" 唔駛擔心嘅.
就算輸左, 心裡面都唔想去認定巴西真係打得咁差嘅事實, 唉...好down......

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 05:49 PM   #256
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
我覺細哨係要一個硬淨而識分波o既中場拍住先得,但係果個唔係卡卡

肥度,你真係無鬼用,又話想報仇,返屋企訓把啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 06:07 PM   #257
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: DevilElvis
肥度,你真係無鬼用,又話想報仇,返屋企訓把啦
同意
一路睇
一路好唔明點解唔換走佢
巴西冇前鋒咩?!
對細哨係失望
不過對住le個肥仔,真係想打佢
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 06:25 PM   #258
kw_alfred
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
其實最衰都係因為要破紀碌啫...
如果唔係卡富同肥哨都應該無得出場...
至於卡路士就應該一早收啦...

阿祖快d轉會啦...如果唔係真係俾國米班阿根廷友玩死..攪到依家唔係好識入波
kw_alfred 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 06:26 PM   #259
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 小帝皇龍
同意
一路睇
一路好唔明點解唔換走佢
巴西冇前鋒咩?!
對細哨係失望
不過對住le個肥仔,真係想打佢
我唔係 brazil 擁躉, 不過我覺得肥仔仲積極過細哨喎.......換佢唔得咩?
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 06:27 PM   #260
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

cafu琴晚好明顯跌watt跌得好勁
我覺得下半場一開始應該已經要換走佢入cicinho
另外kaka琴晚好明顯冇乜作用, 唔知係咪之前0既傷所影響, 我覺得應該早d換出佢, 換入robinho
kaka琴晚冇左之前果幾場0既傳送同射門....
ronaldinho真係令我失望指數直達100%
舊 07-02-06, 06:30 PM   #261
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

其實琴晚係巴西整對波, 以及領隊0既問題
大家唔好淨係話大哨啦, 佢最尾都有搏下命架喇
舊 07-02-06, 06:36 PM   #262
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: kin~kin
佢最尾都有搏下命架喇
剩係咁E經死得啦,報仇係要同對手拼足90分鐘的

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 07-02-06, 06:39 PM   #263
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: pulpman
我唔係 brazil 擁躉, 不過我覺得肥仔仲積極過細哨喎.......換佢唔得咩?
我認為以一個過肥o既運動員o黎講就算點積極都徒勞的

舊 07-02-06, 06:40 PM   #264
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: DevilElvis
剩係咁E經死得啦,報仇係要同對手拼足90分鐘的
其實琴晚衰果個唔止佢

ronaldinho衰在唔知做乜, ronaldo衰在唔夠積極, kaka衰在有傷, cafu + carlos衰在老....
等等.....

教頭衰在換人唔得當機立斷.........
應該下半場一開始就要換下cafu, 換入cicinho...kaka有傷應該唔好出, 出robinho
ronaldo同adriano都冇態, 係落後0既情況下最後果10分鐘應該換入fred一搏...

琴晚我真係對細哨幾唔滿意, 佢琴晚係有俾幾腳靚波
但係越踢越冇影, 就算人地部署得好..你身為球王係咪都應該諗辦法同盡力解決呢...
但我唔覺佢太搏命...到最後佢射失果球罰球果時面上竟然仲可以露出笑容....我都唔知佢做緊乜
舊 07-02-06, 06:41 PM   #265
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
講真
細哨打左5場我都唔知佢做過d乜特別野
自從歐聯決賽後,佢打熱身賽已經唔係好,當時大家都話佢留力
好啦到分組賽,情況繼續
到8強真正考驗,原來一時間谷唔起的
唔知佢係疲累過度定厭戰,總之成隊巴西佢係最令我失望果個

其次阿祖,雖然話就話佢入左兩球,但有追開外圍賽和洲際杯的都知..
佢個態大不如前

反而肥度我覺得好少少,起碼一場比一場改善,始終佢傷左兩個月的

至於兩閘......我覺得Cicinho係最唔抵的
明顯佢係好過cafu好多好多的,但竟然唔用佢

Robinho又係慘,我覺得尋晚下半場開始應該即換Robinho和Cicinho的
今次彭利拿責任好大

而家講乜都無用,四年後...加油吧

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 06:44 PM   #266
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: T.S
講真
細哨打左5場我都唔知佢做過d乜特別野
自從歐聯決賽後,佢打熱身賽已經唔係好,當時大家都話佢留力
好啦到分組賽,情況繼續
到8強真正考驗,原來一時間谷唔起的
唔知佢係疲累過度定厭戰,總之成隊巴西佢係最令我失望果個

其次阿祖,雖然話就話佢入左兩球,但有追開外圍賽和洲際杯的都知..
佢個態大不如前

反而肥度我覺得好少少,起碼一場比一場改善,始終佢傷左兩個月的

至於兩閘......我覺得Cicinho係最唔抵的
明顯佢係好過cafu好多好多的,但竟然唔用佢

Robinho又係慘,我覺得尋晚下半場開始應該即換Robinho和Cicinho的
今次彭利拿責任好大

而家講乜都無用,四年後...加油吧
我認同你0既說話
我都覺得下半場根本就應該出cicinho
而卡卡應該唔好做正選, 因為佢有傷...出robinho或p.祖頂佢
萬一效果唔好先換kaka入黎總好過勉強佢
舊 07-02-06, 06:46 PM   #267
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
琴日落後緊
見到肥哨咁,真係激死
講真,佢既體能狀態好,跑得,扭得
輸都冇野好講
但見到佢咁.........真係幾激氣
可能見到細哨咁既樣,對肥仔有期望la~
希望佢會打救到巴西la
所以真係都有失望同激氣

細哨完全係未訓醒la
呆呆滯滯咁

此篇文章於 07-02-06 06:49 PM 被 惡魔X魔鬼 編輯。
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 07:31 PM   #268
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

突然對細哨開始起d反感...............
舊 07-02-06, 08:51 PM   #269
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
朗拿甸奴係呢屆世界盃真係唔知做過乜..
彭利拿點解唔揀巴迪斯達呢..

列基美正式宣布退出國家隊..
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 08:58 PM   #270
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: kin~kin
教頭衰在換人唔得當機立斷.........
應該下半場一開始就要換下cafu, 換入cicinho...kaka有傷應該唔好出, 出robinho
ronaldo同adriano都冇態, 係落後0既情況下最後果10分鐘應該換入fred一搏...

琴晚我真係對細哨幾唔滿意, 佢琴晚係有俾幾腳靚波
但係越踢越冇影, 就算人地部署得好..你身為球王係咪都應該諗辦法同盡力解決呢...
但我唔覺佢太搏命...到最後佢射失果球罰球果時面上竟然仲可以露出笑容....我都唔知佢做緊乜
係啦...個勢衰到咁都唔換下人.....換果時又太遲啦......

細哨真係咁都笑得出....感覺唔到佢有咩壓力...=.=
其實完場後巴西班友有冇人喊? 我覺得佢到應該唔會 ... 好似都唔至在拎冠軍咁, 一d鬥心都無咁

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:23 PM   #271
Squall
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
輸不緊要,好像有年法國對巴西,當時柏天尼還在陣,薛高一換入,就有十二碼,但射失,跟著輸十二碼出局,整場波精彩,輸得光榮。

昨晚英格蘭少打一個人,守和十二碼輸,都可以叫做光榮出局,但巴西,今屆做過什麼,對弱隊都踼得不好,昨晚更是最差一場,上半場僅二射不中龍,就是巴西嗎?朗拿度今年沒態都用,巴西的人腳真的那麼差,搞到分組賽時,要群星拱照朗拿度練波,出羅馬里奧都好過佢,巴西這叫做恥辱地出局!

期待下屆吧!找一個前鋒代替朗拿度吧!
Squall 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:30 PM   #272
yuhon
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Squall
輸不緊要,好像有年法國對巴西,當時柏天尼還在陣,薛高一換入,就有十二碼,但射失,跟著輸十二碼出局,整場波精彩,輸得光榮。

昨晚英格蘭少打一個人,守和十二碼輸,都可以叫做光榮出局,但巴西,今屆做過什麼,對弱隊都踼得不好,昨晚更是最差一場,上半場僅二射不中龍,就是巴西嗎?朗拿度今年沒態都用,巴西的人腳真的那麼差,搞到分組賽時,要群星拱照朗拿度練波,出羅馬里奧都好過佢,巴西這叫做恥辱地出局!

期待下屆吧!找一個前鋒代替朗拿度吧!
呢場波真係好令d 巴西fan
yuhon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:37 PM   #273
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Lycnnee
朗拿甸奴係呢屆世界盃真係唔知做過乜..
彭利拿點解唔揀巴迪斯達呢..
也許跟加入皇馬後...只能長期擔副選有關吧...a
而同係副選既施仙奴...出既機會則叫比佢多...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:39 PM   #274
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Busconcamp
也許跟加入皇馬後...只能長期擔副選有關吧...a
而同係副選既施仙奴...出既機會則叫比佢多...
唔係因為巴西前線大把人~無乜後衛咩~!?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:44 PM   #275
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
每個人都有自己的意見和想法,不過我完全不能認同有d人只顧咒罵朗拿度時,不想想我們的巴西球王朗拿甸奴和左腳王阿祖安奴做過d乜

如有得罪小弟先道歉

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:25 PM

手機版 | APP版