Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>Devil May Cry 5 | 已售
Reishin 01:06 PM 09-23-18
Devil May Cry 5 Lets You Spend Real Money To Upgrade Characters
https://www.gamespot.com/articles/de.../1100-6461972/

DMC5繼承咗4SE嘅課金系統
赤兵尉SETH 01:44 PM 09-23-18
課金換Red Orb, 一般玩家都唔會需要
應該得d youtuber同無時間既人會買

造型同顏色呢d就預左
Sar8 05:01 PM 09-23-18
orbs呢D好死
FARM幾次效率關已經搞店
赤兵尉SETH 09:05 AM 09-26-18
Dante本人登埸(動作演員兼英語配音), 其實夠靚仔用埋塊面都得
識講日文, 仲有老婆cosplay埋Lady過黎, 贏晒

padage 09:39 AM 09-26-18
作者: 赤兵尉SETH:
Dante本人登埸(動作演員兼英語配音), 其實夠靚仔用埋塊面都得
識講日文, 仲有老婆cosplay埋Lady過黎, 贏晒
用佢老婆面做lady會唔會好d?
s2001154 12:26 PM 09-26-18
DMC都是用返英配好
日配感覺怪怪地
除非將來有日系角
Terry仔 12:26 PM 09-26-18
作者: Sar8:
orbs呢D好死
FARM幾次效率關已經搞店
你覺得會有哩d 關出現咩
小昭Teddy 04:17 PM 09-26-18
作者: padage:
用佢老婆面做lady會唔會好d?
絕對好好多
Sar8 04:20 PM 09-26-18
作者: Terry仔:
你覺得會有哩d 關出現咩
冇都可以比你loop第一關
再差極打廿鋪第一關都夠你升到一半隻人

況且會咁做既人,學哂堆技咪又係唔識用
強化人間ですの~★ 04:34 PM 09-26-18
冇都可以比你loop第一關
再差極打廿鋪第一關都夠你升到一半隻人

況且會咁做既人,學哂堆技咪又係唔識用
其實應該係相反
D高手高手高高手買個全開save,一上手就拍combo片
s2001154 05:09 PM 09-26-18
可能Kyrie得把聲出場係一件好事
如果唔係就跟T同L小姐一樣樣子慘不忍睹
強化人間ですの~★ 03:50 PM 10-07-18

MJ帽
強化人間ですの~★ 09:23 AM 10-11-18

森氣樓
強化人間ですの~★ 09:53 AM 12-07-18

原來係巴別二世
赤兵尉SETH 10:06 AM 12-07-18
真係估你唔到

全てはビッグ・ファイアのために!
HAKAIDER 01:51 PM 12-07-18
作者: 強化人間ですの~★:
原來係巴別二世
魔界GR 計劃.......
野良猫 03:36 PM 12-07-18
ms有份出錢整?demo都要獨佔
真!DC 09:03 PM 12-07-18
即刻型左好多
鐵之侍 10:49 PM 12-07-18
頂。。。。。。得xbox才有試玩版
風間鈴木仁 01:20 AM 12-08-18
作者: 野良猫:
ms有份出錢整?demo都要獨佔
作者: 鐵之侍:
頂。。。。。。得xbox才有試玩版
剛買 XB1X 可以用 4K感受一下了。

CAPCOM MS 有交情。 DR3。

最速体験版

最速体験版『Devil May Cry 5 Xbox Exclusive Demo』が、Xbox One限定で12月7日~2019年1月6日の期間に配信されています。

轉貼 HK MS FB :
《Devil May Cry 5》 Xbox One 獨家體驗版可以下載喇!支援繁體中文
立即黎試玩《Devil May Cry 5》本篇任務的部份劇情,使用擁有「Devil Breaker」的Nero,殺退惡魔!
持有此體驗版的存檔,將於遊戲本篇開始時額外獲得30,000顆紅魂石!試玩期至19年1月6日。

立即下載:http://bit.ly/2Ejdkw3
#XboxOneX優化
#繁體中文版

@
或者 07/01/2019 之後立即有 PS4 版 DEMO。
mrk 11:42 AM 12-08-18
作者: 風間鈴木仁:
剛買 XB1X 可以用 4K感受一下了。

CAPCOM MS 有交情。 DR3。

最速体験版

最速体験版『Devil May Cry 5 Xbox Exclusive Demo』が、Xbox One限定で12月7日~2019年1月6日の期間に配信されています。

轉貼 HK MS FB :
《Devil May Cry 5》 Xbox One 獨家體驗版可以下載喇!支援繁體中文
立即黎試玩《Devil May Cry 5》本篇任務的部份劇情,使用擁有「Devil Breaker」的Nero,殺退惡魔!
持有此體驗版的存檔,將於遊戲本篇開始時額外獲得30,000顆紅魂石!試玩期至19年1月6日。

立即下載:http://bit.ly/2Ejdkw3
#XboxOneX優化
#繁體中文版

@
或者之後立即有 PS4 版 DEMO。
唔該師兄提供連結Link!

PS:我就咁直接開X1主機入過港同美X1 Store都搵唔到有得DL!
(長期冇開X1,又主機更新,又要求港同美Acc再入多次PW,計埋搵Game Demo,搞左我半個鐘多)
赤兵尉SETH 07:20 PM 12-11-18

jeffyen83 02:23 AM 12-12-18
會得日版先有首歌嗎?
如係就為左Hyde要買日版。。。
記得第4集都係得日版有l'arc歌
由手機版發出
1pi 09:07 AM 12-12-18
作者: ComeLOLoh:
女角面形唔係好得。
下巴太寬
DMC5 Lady樣衰咗 好多倍
DMC5 Trish好過DMC5 Lady,不過同DMC4比嘅話,個樣同身材 完全係大倒退

DMC4果兩條女真係吊打而家個樣
無錯,完全正確。

Trish最慘...對胸縮晒水都仲要著到咁

[IM]https://www.gamespark.jp/imgs/p/D463gw6vmiXGCT_yb6SSh8MJCAZMBQQDAgEA/258205.jpg[/IMG]

[IM]https://78.media.tumblr.com/5b5e139cf2a0ec88c32f0dc1a588399c/tumblr_ov6uzl1An21ula1blo2_400.gif[/IMG]

作者: STRIFE:
T淨係縮胸還好,Lady先慘,整容失敗
T縮胸,我完全接受唔到
L 直頭係A貨黎,正常情況下,完全唔覺得係Lady

作者: padage:
Trish不嬲高冷性格 而家變左party girl
好傷心,高冷Trish就咁無咗。

作者: 野良猫:
啲武器可唔可以轉下,又係拳腳套,即係又係同一動作模組
以前係胸大到迫住件衫,依家件衫兩側有虛位
還返乳量

作者: 豪傑公子:
我覺得TRISH都唔太掂, 唔夠冷艷~
I know that feel bro.

感覺似淘寶個d商品圖片同用戶自拍咁...
強國化

作者: 小昭Teddy:
老左再化濃妝
點止老咗,依家直頭 樣同身材都掉包咗,根本係A貨黎
darkvolver 09:14 AM 12-12-18
trish現在要走韓風kpop路線...

至於lady路人向..

Sent from my iPhone using Gaforum
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面