Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
GAF告示版>會員改名/改稱號 申請區 (如要改名, 請先看頭post)
龍寶寶 09:11 AM 05-13-04
作者: AiStudio:
我想重申問多一次~
1.改左名,扣左1000post之後係唔係自定頭像還可以用?
2.用來login gaf的login name係會唔會轉左?還是同舊的一樣?
1.你有自定頭像後,你唔轉都可以使用
2.login name會轉左新果個
ai. 09:19 AM 05-13-04
作者: 龍寶寶:
明白灑thanks
DC 97 11:44 AM 05-13-04
DC 97

THX
mikemike 11:56 AM 05-13-04
作者: 龍寶寶:
咁個"自定頭像"功能是不是到1500個post就自動開啟?
Kojiro Fuuma 12:08 PM 05-13-04
作者: mike^2又名館主:
咁個"自定頭像"功能是不是到1500個post就自動開啟?
1499呀唔聽書..
mikemike 12:13 PM 05-13-04
作者: Kojiro Fuuma:
1499呀唔聽書..
差一之麻
駛唔駛咁惡呀
HIM 12:40 PM 05-13-04
minghim ----> HIM

THX
【麥斯】 08:41 AM 05-21-04
改稱號 : ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

有幾多位都幫我放晒D星星入去 :bface:
DC 97 11:33 AM 05-21-04
點解咁耐都未改到?
【麥斯】 08:55 AM 05-22-04
查實哩度有冇人睇到架?
T.K. 11:03 AM 05-22-04
由於太分散,一日一個唔係辦法,加上Admin懶,Admin只會係每個星期五,六,日其中一日處理改名事務

等多等吧
★☆無 敵☆★ 02:17 PM 05-22-04
SORRY,唔改住....
06:53 PM 05-22-04
我想問下係咪有得改 ID 下面果行野.. 好似我 "God of Gamer" 呢句
可以的話我想改做 "☆~ Horny Gamer ~★"
thx
integrator 07:05 PM 05-22-04
>我想問下係咪有得改 ID 下面果行野.. 好似我 "God of Gamer" 呢句
一定有
光之審裁者 07:07 PM 05-22-04
作者: :
我想問下係咪有得改 ID 下面果行野.. 好似我 "God of Gamer" 呢句
可以的話我想改做 "☆~ Horny Gamer ~★"
thx
改稱號資格﹕夠4000 posts (改名之後扣除4000 posts) .....
12:51 AM 05-23-04
ok ~~ 冇問題 
扣吧
改做 "☆~ Horny Gamer ~★" 喔~~
HIM 09:48 AM 05-24-04
作者: T.K.:
由於太分散,一日一個唔係辦法,加上Admin懶,Admin只會係每個星期五,六,日其中一日處理改名事務

等多等吧
已經等左兩個五,六,日喇
marspeople 10:49 PM 05-24-04
我果時等左個幾星期
Rabbidas 12:42 AM 05-25-04
上個星期工作繁忙...屋企都唔得閒番..
遲左一個星期...
【麥斯】 03:45 PM 05-25-04
D稱號可唔可以改晒做哩d星星呀?
一個英文字母都唔要, 全部要星星喎

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
仆 夕 05:20 PM 05-25-04
作者: 【麥斯】:
D稱號可唔可以改晒做哩d星星呀?
一個英文字母都唔要, 全部要星星喎

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
不如改晒做黃色星星,咁咪成個ADMIN囉~
★☆無 敵☆★ 08:17 PM 05-26-04
作者: ★★奸人堅★★:
SORRY,唔改住....
之前無諗好個名,SORRY!!!

現在重新請求改名(確定名字)-----> ★☆無 敵☆★ \/
石光 06:55 PM 06-02-04
我又改...

干柿先生+
石光 10:59 PM 06-05-04
會.....幾時轉ga?
亍 ◣ 12:36 PM 06-07-04
改名~~
"jaVaj ◣"
   ↑有一個全型空格的

改稱號~~

"  ◥ 路人亍"
*↑↑ ↑有三個全型空格的(可唔可以變埋同名一樣size同粗體架???如果得就變埋佢啦 )

唔該晒~~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面