Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 12-08-18, 12:22 AM   #26
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
ENDGAME 其實係最先被透名, 之後先有MB上節目先爆"Annihilation"....但係我重來唔信MB爆出黎野......

舊 12-08-18, 04:37 AM   #27
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
Endgame好明顯係嚟自Doctor Strange所講進入Endgame(終盤)。

雖然個teaser完全冇乜劇情透露,但單係見到Hawkeye同Ant-Man就已經太過興奮了。
有人掘返其實 AoA 阿通利已經講過 Endgame,個 context 同佢見到嘅幻覺呼應。

即使呢個係正式 trailer 本人都收貨。 Set 晒成個 tone,搞到好鬼沉好頹,隊長直頭話條橋唔得佢都唔知點算,而劈頭通利連遺書都寫好。雖然半秒動作片斷都冇得睇,本人話無動作你都唔信喇~~~

極期待。

舊 12-08-18, 06:10 AM   #28
david
The One

註冊日期: Mar 2002

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-18, 09:45 AM   #29
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
Ant man 可以係個空間出返黎
即係佢自己搵到方法啦
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-18, 10:03 AM   #30
Eking

註冊日期: Feb 2006
其實好正常, 當初佢都係靠自己出番黎

舊 02-04-19, 12:23 PM   #31
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
中文版其他人貼啦...

J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-19, 01:57 PM   #32
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis

定咗中文副題:終局之戰

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-19, 07:44 PM   #33
david
The One

---
舊 03-02-19, 06:54 AM   #34
david
The One

---
舊 03-04-19, 05:35 PM   #35
david
The One

---
舊 03-08-19, 06:06 AM   #36
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
忽發奇想

Kevin Friegi 講過「化灰」無得 undo,所以當班主角完成任務之後,見返班人「返生」,但唔係原來嘅版本,部份變咗「狐狸版」⋯⋯⋯

舊 03-08-19, 11:26 AM   #37
david
The One

https://www.reddit.com/r/FanTheories...tm_term=aatoly

其實俾同事拉佐去睇IW之後,再諗O下DS點打大佬DMM,同埋副題INFINITY呢個字,我都係咁樣認為。

---
舊 03-12-19, 06:30 AM   #38
david
The One

---
舊 03-14-19, 08:18 PM   #39
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
FINAL TRAILER:
https://www.youtube.com/watch?v=vGbM7T3npwY

此篇文章於 03-14-19 08:20 PM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 08:26 PM   #40
DevilElvis
The One
還我香港!!

鷹眼個女大咗咁多

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 03-14-19, 08:36 PM   #41
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
最後嗰幕係唔係即係。。回到過去。。。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 08:37 PM   #42
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 魚伕 查看文章
最後嗰幕係唔係即係。。回到過去。。。
著新制服果幕?

舊 03-14-19, 08:39 PM   #43
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
著新制服果幕?
最後雷神吸鎚嗰度。。。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 09:14 PM   #44
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 魚伕 查看文章
最後雷神吸鎚嗰度。。。
嗰把STORMBREAKER嚟喎?

舊 03-14-19, 09:43 PM   #45
Rv250

我都以為係mjolnir, 又好似冇咁大把
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 09:57 PM   #46
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
真是要回到過去改變歷史?

前段真是看得有點悲傷,特別是作為由10 年前開始看到現在的人

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 10:59 PM   #47
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
真是要回到過去改變歷史?

前段真是看得有點悲傷,特別是作為由10 年前開始看到現在的人
+1
都唔知講乜好
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 11:02 PM   #48
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
見到木柄都唔會認錯啦...

CM直髮順眼好多

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 03-14-19, 11:41 PM   #49
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
果然係CM出街一個禮拜左右就即刻推出第二個trailer

同第一trailer一樣,都係著重觀眾嘅懷舊情懷,同埋角色嘅旁白,你咁播返以前啲片段,真係唔難唔去諗原祖三大主角應該都離唔開收便當嘅命運。

至於主要劇情就一律賣關子,除咗知道Ant-Man,Nebula,CM會加入戰團。(會唔會係CM趕返地球時順便接埋Tony及Nebula?)

Rocket成為GotG最後一位倖存者,真係幾期望佢同地球復仇者嘅互動。

臨尾嘅大家著晒好似太空衣嘅裝束,會係搭太空船上太空搵Thanos算帳?

或者更加可能嘅係,佢哋會搭時空穿梭裝置回到過去(利用CM嘅Space Stone力量進入Ant-Man嘅「量子空間」??)

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-19, 12:12 AM   #50
DevilElvis
The One
還我香港!!

想問上年第三集開賣IMAX戲飛係咪上畫一個月前?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Angry Birds Movie 2 (2019) david 電影版 5 07-15-20 09:52 PM
[西片] Men in Black: International (2019) | Chris Hemsworth (Thor) david 電影版 22 01-20-20 09:39 PM
[西片] The LEGO Movie 2: The Second Part (Feb.2019) 信長 電影版 7 02-22-19 12:09 PM
[西片] Avengers 4 ︱復仇者聯盟4 (2019-05-03) (敬請多用劇透隱藏功能) 肉羊哩咖 電影版 0 05-10-18 03:34 PM
[作品發表] Untitled mmssm Cosplay同人MIX討論區 0 06-29-11 01:19 PM

現在的時間是 08:15 PM

手機版 | APP版