Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-04, 11:19 PM   #1
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
ESPN同Star Sports..

我阿爸衝勁地買左一年了..
佢逼人地買一年,佢報紙寫明只係寬頻用戶先可以用88$買一年
我想問下係咪昆人,咁另外裝now tv果d唔比睇??

仲有...如果淨睇nba同足球黎講,1年內會有好幾個月無節目
咁果88$ x N咪比佢昆哂..但係又一定要簽一年

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-04, 11:30 PM   #2
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
ESPN同Star Sports88$買一年?定一個月阿
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 12:03 AM   #3
其卵
Game Master

引用:
作者: SNAKE
ESPN同Star Sports88$買一年?定一個月阿
88$ x 12
要比成千銀先可以比你開始睇..T_______T

舊 07-30-04, 12:16 AM   #4
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
我想問有冇英超睇..=__=

舊 07-30-04, 12:19 AM   #5
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:
作者: 吉兆
我想問有冇英超睇..=__=
睇英超, 睇有線
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 12:21 AM   #6
Kris
Crazy Gamer

Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
作者: Terry Chan
睇英超, 睇有線
本人冇有線

舊 07-30-04, 09:50 AM   #7
SNAKE

$88一個月好唔低wo
得d杯賽睇......重要又唔係個個星期都有得睇
舊 07-30-04, 02:45 PM   #8
其卵
Game Master

引用:
$88一個月好唔低wo
如果你有睇NBA咪抵囉~

舊 07-30-04, 03:36 PM   #9
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
$88一個月好唔低wo
ESPN唔係淨係得足球籃球架嘛, 仲有賽車, 網球, 哥爾夫.....................

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 03:53 PM   #10
SNAKE

引用:
作者: HIM
ESPN唔係淨係得足球籃球架嘛, 仲有賽車, 網球, 哥爾夫.....................
不睇賽車, 網球, 哥爾夫.....................的我

舊 07-30-04, 05:59 PM   #11
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 其卵
我阿爸衝勁地買左一年了..
佢逼人地買一年,佢報紙寫明只係寬頻用戶先可以用88$買一年
我想問下係咪昆人,咁另外裝now tv果d唔比睇??

仲有...如果淨睇nba同足球黎講,1年內會有好幾個月無節目
咁果88$ x N咪比佢昆哂..但係又一定要簽一年
頭個段唔係好明你講乜...
即係你本身係咪 netvigator 用戶??
一簽要簽一年之前已經講左... 或者你唔為意.... 初初公佈時已經話左最少要簽一年架啦...
另外裝 now tv 果 d 唔比睇?? 點為知另外裝??

同埋你本身有冇睇開 cable 時既 ESPN 同 Star Sports??
你一買咪就係買呢兩個台囉... 兩個台本身唔止淨係得 NBA 同 Soccer 架嘛....
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 06:03 PM   #12
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
收到e-mail話1年先68, 每個月join就88

舊 07-30-04, 06:40 PM   #13
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: dondon
收到e-mail話1年先68, 每個月join就88
我都見個 email..... 小心 d....
佢係指申請左$1xx 既「特別組合計畫」先可以用 $68/month 買 ESPN+Star Sports

此篇文章於 07-30-04 06:43 PM 被 Zaku 編輯。
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 11:09 PM   #14
其卵
Game Master

引用:
作者: Zaku
頭個段唔係好明你講乜...
即係你本身係咪 netvigator 用戶??
一簽要簽一年之前已經講左... 或者你唔為意.... 初初公佈時已經話左最少要簽一年架啦...
另外裝 now tv 果 d 唔比睇?? 點為知另外裝??

同埋你本身有冇睇開 cable 時既 ESPN 同 Star Sports??
你一買咪就係買呢兩個台囉... 兩個台本身唔止淨係得 NBA 同 Soccer 架嘛....
你緊係無睇報紙個廣告
"只有寬頻客戶才可享有服務"

我唔係netvigator寬頻客戶點會買到呢兩個台...
問題係,唔係netvigator有咩方法睇

一年一年簽唔係我唔為意,係無得選擇
一個月有3個月得d賽車同哥爾夫球

舊 07-30-04, 11:10 PM   #15
其卵
Game Master

引用:
作者: Zaku
我都見個 email..... 小心 d....
佢係指申請左$1xx 既「特別組合計畫」先可以用 $68/month 買 ESPN+Star Sports
netvigator係昆人嫁啦
佢個e mail定期send一堆無聊野比你
之後爆左quota就1 mb 20$

我阿爸奶完一次又一次
真係抵鬧

舊 07-30-04, 11:20 PM   #16
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:

我阿爸奶完一次又一次
真係抵鬧
你唔識check e-mail???
佢點都無可能一日send 1 mb野比你啦...
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 12:11 AM   #17
Matamata

引用:

我阿爸奶完一次又一次
真係抵鬧
你呀爸唔識set netvigator email limit?
聽講只係netvigator個email有得set limit 1mb, 大過就自動delete
你check check先啦...

now tv係用netvigator boardband黎上網羅料..
咁唔係用netvigator應該冇得睇瓜...

重有, now tv唔只體育台...你可以「買」其他台睇架麻...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 01:28 AM   #18
其卵
Game Master

引用:
作者: Samuel
你唔識check e-mail???
佢點都無可能一日send 1 mb野比你啦...
係佢從來由頭到尾
唔話比你知個e mail過左要收$呀!!!

直到收$果刻先同你講..我真係頂佢唔順
我識咁多個人初用netvigator頭一個月爆左先識set limited
大家小心d!!

舊 07-31-04, 01:30 AM   #19
其卵
Game Master

引用:
作者: ~鵬~
重有, now tv唔只體育台...你可以「買」其他台睇架麻...
now tv d質素好屎嫁wor
好少可有人好似你咁幫手賣埋廣告

果個都係彈到爆...畫面質朦查查之如
d聲仲要慢半拍先出,完全咀型都唔夾
閃左下先有槍聲..吹漲!!!~~~~~~

希望個espn台d質素高少少啦..大佬,88$ x 12嫁

舊 07-31-04, 03:04 AM   #20
煩死人
Crazy Gamer

引用:

我阿爸奶完一次又一次
真係抵鬧

又唔見我有事o既? 我兩個月唔清都冇事,用o左咁多年我e-mail acc未俾過extra fee
煩死人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 03:06 AM   #21
煩死人
Crazy Gamer

引用:

我真係冇事喎
煩死人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 10:12 AM   #22
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
唔一定係netvigator用戶先可以裝BB TV
但就要install fee , 價錢貴d
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 01:58 PM   #23
Matamata

引用:

@@
因為我個now tv清之餘重係音畫同步喎...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-04, 01:32 AM   #24
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
我真係睬佢地都傻,要我選我寧願睇NBA好過,我死都唔睇有線
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-04, 01:58 PM   #25
機動盜賊首領-電

PSN  IDgutscharm
而家好似$68個月咋喎.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
月費 $88~ ESPN + Star Sports Zaku 體育版 60 07-25-04 08:50 PM
[PS2]EyeToy Sports (KONAMI 發表) 6402oen 電視遊戲討論版 0 04-14-04 08:50 PM
[XB]EA 將於 6 月正式支援 Xbox Live? neo2046 電視遊戲討論版 1 04-05-04 12:27 AM
[Xbox]XSN Sports is Dead Janus 電視遊戲討論版 7 04-02-04 08:40 AM
[GC]美版GC大作預定發售日期(BH4,Pikmin2,Super Monkey Ball3,Killer 7) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-06-04 02:03 PM

現在的時間是 12:29 AM

手機版 | APP版