Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
電視遊戲討論版>「GUNDAM VERSUS」 | 発売中
sears 09:03 PM 09-14-16
有生之年希望能在手機上打番seed d, 舊世代單打電腦最困難的一代能帶出街玩就好了。
忍者 09:14 PM 09-14-16
作者: teealpha:
劈到99蚊果時嘛,我明喎
99入手+1

作者: sears:
有生之年希望能在手機上打番seed d, 舊世代單打電腦最困難的一代能帶出街玩就好了。
SEED D好難打咩???

場場1打3個D就無謂講啦
izumo 09:23 PM 09-14-16
作者: 忍者:
99入手+1

真係1打3都算 你較長D時間慢慢用大正義拉就得
SEED D 最攞命係 NPC會死到你輸

作者: ゆり:
慘得過force比人捧為psv神作
係VITA艦面前...FORCE算得係乜
鬥簡陋 完成度低 艦贏
鬥個價企得硬 艦贏到開巷
wing 10:46 PM 09-14-16
作者: holsety:
ZG ,慢慢地跳,慢慢地飄,慢慢地变形,先至浪漫^^!

最慢都係變MA後, 在空中飛時慢慢風遊軚咁轉方向.....
gradriel 02:06 AM 09-15-16
force 前車可鑒! 無眼睇!
sears 02:11 AM 09-15-16
作者: 忍者:
99入手+1

無說清楚,是指過關的a - x 線。如果開8 難,就算240 time但是不改boost , gas bar 單打真是惡夢。
(=v=)b 06:15 AM 09-15-16
作者: wing:

當年G DX ps2版個故事MODE真係好正, 又有bgm又有對話配音, 襟玩又有戰略性, 唔可以場場用最top機體打, 否則損壞左就打唔到高難度版..... 而且睇下自己鍾意的機體跑來跑去都好正.
我都好鐘意玩故事mode~跟返原著故事先有動力玩~
wing 07:47 AM 09-15-16
作者: (=v=)b:
我都好鐘意玩故事mode~跟返原著故事先有動力玩~
跟原著世界觀的if路線都好好玩~~
holsety 08:24 AM 09-15-16
我玩dreamcast, 唔記得有冇mission mode, 可分劃畫面雙打由吉母玩起。。。
wing 09:18 AM 09-15-16
我玩dreamcast, 唔記得有冇mission mode, 可分劃畫面雙打由吉母玩起。。。
講起就覺得bandai過左sega一楝. 果時我一早有dc, 以為gundam DX係用naomi基板做, 實好快出dc版咩....點知一路都唔出, 然後突然殺出一個ps2版, 仲要有個超豐富story mode, 但dc就一路都冇聲氣..... 直到DC末期冇人玩, 先至出隻gundam vs+ gundam DX合輯, 冇Mission mode, 純移植. 當年唔興連線對戰,香港要用ps2/dc對戰又要vpn又盛,根本好少人識搞, 所以純移植根本冇乜意思, 仲要遲人地好多好多.

當年我未買ps2機之前一晚己買定隻ps2 gundam, 第二日先買ps2機~
zzzdx 09:52 AM 09-15-16
舊世代D飛機真係難打到爆,但PS2版又要爆到佢先俾你用..
真!DC 10:06 AM 09-15-16
應該係bn決定唔關capcom事
Ps2佔有率高好多市場考量喇
由手機版發出
柚原このみ 10:10 AM 09-15-16
DC版點會有MISSION MODE
同埋你隻DC版應該係腦內特別版黎,DC版連雙打都無
wing 10:20 AM 09-15-16
作者: 真!DC:
應該係bn決定唔關capcom事
Ps2佔有率高好多市場考量喇
由手機版發出
你啱, 等我改番做bandai先

ps2版查布羅D水淺左我都冇所謂, 不過機體爆炸咁少零件彈出來就真係差d.
holsety 10:50 AM 09-15-16
講起就覺得bandai過左sega一楝. 果時我一早有dc, 以為gundam DX係用naomi基板做, 實好快出dc版咩....點知一路都唔出, 然後突然殺出一個ps2版, 仲要有個超豐富story mode, 但dc就一路都冇聲氣..... 直到DC末期冇人玩, 先至出隻gundam vs+ gundam DX合輯, 冇Mission mode, 純移植. 當年唔興連線對戰,香港要用ps2/dc對戰又要vpn又盛,根本好少人識搞, 所以純移植根本冇乜意思, 仲要遲人地好多好多.

當年我未買ps2機之前一晚己買定隻ps2 gundam, 第二日先買ps2機~
互換基板,但的確係dc 版表現好些,再加上vga box ~

可能之後我有玩ps2版,忘記了。。
強化人間ですの~★ 08:43 PM 09-15-16

草薙さん 08:54 PM 09-15-16
咁搞法
街機家用機兩個IP雙線發展..?
holsety 08:59 PM 09-15-16
創通Sunrise 條line , 似正傳
ゆり 09:02 PM 09-15-16
team player一個拆障礙整lag對手?
由手機版發出
Kain 09:19 PM 09-15-16
充滿地雷感的描述
fmptsrhk 09:27 PM 09-15-16
場景畫面進化程度都好大
咁至此同街機算係分道揚鑣了吧
gingq7 12:02 AM 09-16-16
畫面好似好得
BeanZzZz 12:12 AM 09-16-16
最慢都係變MA後, 在空中飛時慢慢風遊軚咁轉方向.....
跟手望住肥蟹飲金色可樂,享受無可擋的感覺
小昭Teddy 12:19 AM 09-16-16
畫面冇興趣知, 反正合乎呢個世代既質素就收貨, 問題係系統....
Kain 12:43 AM 09-16-16
你們在胡說什麼
D圖係由條PV度CAP出黎
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面