Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
日本動漫畫討論版>富野由悠季「ガンダム Gのレコンギスタ」総合THREAD丨現在、作品を再編集する作業に取り組んでいます。
money 07:45 AM 10-10-14

尼路 12:21 PM 10-10-14
作者: fami~yan:
是我有問題嗎....我覺得最下位是SEED D...
SEED D係另一個次元……而且衰極佢機設相比下好過age……
sugihara 12:38 PM 10-10-14
SEED D有頭30集
A廚有奶茶

我覺得最下位係只剩下迪花的X
qhxu 12:39 PM 10-10-14
原來駕駛室有馬桶係為左咁樣
fami~yan 12:43 PM 10-10-14
作者: 尼路:
SEED D係另一個次元……而且衰極佢機設相比下好過age……
係?最少機設方面,AGE我睇到創意,SEED D只有不停"致敬"
真!DC 01:08 PM 10-10-14
作者: sugihara:
SEED D有頭30集
A廚有奶茶

我覺得最下位係只剩下迪花的X
x係悶不過劇情都叫合理
seed d就連劇情都唔合理
所以我都係選seed d做最下位帝王
由手機版發出
尼路 03:31 PM 10-10-14
作者: fami~yan:
係?最少機設方面,AGE我睇到創意,SEED D只有不停"致敬"
銷售量證明一切,當創意無人接受到就係失敗。
不過其實都係第一、第二之爭就係啦……
鐵之侍 08:09 PM 10-10-14
內附廁所還加上音樂功能……雖然人有三急是理解啦,不過男主你也真是太過……

天才能屈機大慨是首都軍太欠訓練吧,教官一出手已不夠打了

看來是教皇故意讓姐姐逃走的, 大慨是想借一個理由來對付海賊軍吧
money 10:51 AM 10-11-14
原SIZE

Hunter 03:56 PM 10-11-14
男主最後係班女面前
(=v=)b 10:51 PM 10-11-14
內置廁所~史上最人性化既設定~
3個人開到~會唔會有3部高達呢~
除左女主~其他角色好難有愛~
尼路 11:55 PM 10-11-14
好人性化的設計……但男主你……這已經是超越天然了吧……
聽左三集……其實有無人係正常的……全部都神神化化咁……尤其高達機師三人組……唔會欲要開高達便必須發神經吧……
(=v=)b 09:11 AM 10-12-14
作者: 尼路:
聽左三集……其實有無人係正常的……全部都神神化化咁……尤其高達機師三人組……唔會欲要開高達便必須發神經吧……
唯一正常個件~一出場就死左~カーヒル・セイント~
Tano 10:31 AM 10-12-14
粉紅機重型過主角機(個頭幾似凶鳥MK.2)
x10a 10:39 AM 10-12-14
內置廁所。。。好貼心的設計

之後機體被插時,可能有機油以外的漏出來。。。。
jason_kasim 01:21 PM 10-12-14
有廁所,成件事變得正常左
有時都要長時間飛行(特別係宇宙)
有廁所變得好體貼

睇完今集覺得ok
習慣番富野式多對白多資訊角色多小動作描寫就得
058719057 01:54 PM 10-12-14
其實我睇左3集之後都係唔知誰是味方同敵人
Tano 04:04 PM 10-12-14
敵我反而問題不大
Overman到都尾直頭聯手大佬……
MS331 09:22 PM 10-12-14
富野節多過以前好多...
J+1 09:36 PM 10-12-14
只要啱胃口就敵我通食???
由手機版發出
chunmanx 09:53 PM 10-12-14
X 係悶爆喎
SEED D都仲可以睇下SF 無雙自HIGH下
HAKAIDER 11:19 PM 10-12-14
作者: jason_kasim:
有廁所,成件事變得正常左
有時都要長時間飛行(特別係宇宙)
有廁所變得好體貼

睇完今集覺得ok
習慣番富野式多對白多資訊角色多小動作描寫就得
今次駕駛倉除左廁所仲要有返安全氣袋

自馬返後高達動畫已經無出現過安全氣袋

sugihara 10:59 AM 10-13-14
其實高達本身唔係話駕駛服個設計係有埋便袋架咩?
XMew 08:27 PM 10-14-14
https://twitter.com/gundam_reco/stat...40575546789888
搞到官方要自己出黎做懶人包比觀眾睇,G-Reco真係有咁難明咩

1-3話懶人包

真!DC 08:41 PM 10-14-14
除左世界觀要逐少逐少從對白中了解
故事流程都冇乜好唔明
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面