Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-12-14, 11:03 AM   #26
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
雖然馬尾唔係全部,但沒有馬尾的世界可不能啊~~~~~~~~

根本勇者格調

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-12-14 11:07 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 12:46 PM   #27
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
反派❪?❫比小說仲歡樂
不過果然所有同萌幼女有關嘅對白幾乎都唔出得

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 08:29 PM   #28
鐵之侍
God of Gamer

敵人那班紳士的CV全是特攝怪人常客來的,可悲桐生一馬什麼也沒有做就被KO了

博士和媽媽好戀態啊下回終於到青馬尾出場了(劇透所知正是怪人惡夢開始?)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-14, 03:00 PM   #29
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
敵人那班紳士的CV全是特攝怪人常客來的
硬系覺得呢樣系荒川玩野
講到常客應該仲有green river light

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 10-20-14 03:03 PM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-14, 10:49 PM   #30
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

終於有人將佢改色移成miku綠

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-24-14, 11:12 PM   #31
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
中正兩種屬性.紅髮同雙馬尾

毫無期待下睇左兩集.紅馬尾吸引力比想像中高好多.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-14, 01:01 PM   #32
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
主角有身體唔玩,玩頭髮....

博士呃人嘅!又話藍色係巨乳型戰甲,但變身後....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-14, 01:04 PM   #33
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

冇上冇下咪玩毛囉

幻想一下巨奶版藍甲中間條隙就好有用...而家呢...........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-25-14, 02:29 PM   #34
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
D反派卡士咁強勁既?

主角成日對主雙馬尾神魂顛倒、輪到佢自己女體化變做蘿莉雙馬尾、其他人萌佢時就周身好唔自在。唔知呢算唔算係因果報應呢?XD
由手機版發出
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-14, 03:06 PM   #35
casio

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

異世界痴女係話件空想裝甲係巨乳用
之後會長果套先係巨乳型

舊 10-31-14, 10:32 PM   #36
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

果然係玩快盜天使雙胞胎.

TWINS TAIL 係三個人.
舊 10-31-14, 11:00 PM   #37
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
只不過第4集個敵人阿頭就已經瓜咗。

會唔會由玩護士向工口game個位去接替做新大佬?(公開處刑被人見佢D工口game內容嗰下笑死 XD )

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-14, 11:27 PM   #38
casio

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
果然係玩快盜天使雙胞胎.

TWINS TAIL 係三個人.
唔止三個,記住呢套係戰隊

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
只不過第4集個敵人阿頭就已經瓜咗。

會唔會由玩護士向工口game個位去接替做新大佬?(公開處刑被人見佢D工口game內容嗰下笑死 XD )
天鵝只係悲劇角色,另外魔龍只係分隊長,雖然小說裡頭反派中戰鬥力唔計大BOSS,佢應該入到三強

舊 11-02-14, 12:38 AM   #39
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
比剛開始果陣好睇好多
估唔到第4集就去到小高潮位
而且又有得笑下熱血下

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-14, 03:48 PM   #40
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
成集得h game羞恥play個段特別有氣勢是想表達什麼(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-14, 04:39 PM   #41
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Boss 係黄色的毛....難度第三套甲係用左佢嘅馬尾力???

故事模式越睇越似健全鬥士
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-14, 11:56 PM   #42
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

男主角好變態.晨早返學前自己變身玩馬尾.
一個角色N次同一個地方被襲擊.咁都得.
舊 11-08-14, 01:25 AM   #43
casio

引用:
作者: J+1 查看文章
Boss 係黄色的毛....難度第三套甲係用左佢嘅馬尾力???

故事模式越睇越似健全鬥士
由手機版發出
係,小說講明會長果套空想裝甲係用咗隊長嘅屬性玉做

舊 11-08-14, 11:38 AM   #44
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
為了睇後頸,可以極速閃到人後面,呢D乜特技來呀!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-14, 08:07 PM   #45
Terri
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
話說隻龍蝦應該未打完?

呢套會唔會有個綠色的?
Terri 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-14, 11:03 PM   #46
casio

引用:
作者: Terri 查看文章
話說隻龍蝦應該未打完?

呢套會唔會有個綠色的?
暫時有黑、粉紅同銀,係冇綠

舊 11-14-14, 10:33 AM   #47
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
黃色變身畫面唔系應該格數高d既咩?

呀sorry我以為睇緊隔離台

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-14, 10:37 AM   #48
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
動畫看不出銀有多討厭藍

藍真的天天不停暴打她
小說去到用著醫療設備去維生/大量包紮

動畫只是變Q版 一個鏡頭回復

根本想洗白藍尾

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-14, 01:24 PM   #49
casio

引用:
作者: pet3 查看文章
動畫看不出銀有多討厭藍

藍真的天天不停暴打她
小說去到用著醫療設備去維生/大量包紮

動畫只是變Q版 一個鏡頭回復

根本想洗白藍尾
等我仲好期待今集睇愛香暴走打到海龍陷入地面
不過洗白都唔止愛香,異世界痴女見到幼女就流口水都冇,未春將軍更係影都唔見
睇嚟會長DドM對白都凍過水
另話說異世界痴女唔係銀

舊 11-14-14, 03:34 PM   #50
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

黃戰士不停脫甲

眼鏡控

之後係屬性大戰????

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Hawken - 免費未來都市擬真多人連線機械人大戰FPS (12-12-12免費任玩) ( ゚ω゚)? PC電腦遊戲討論版 0 04-07-12 11:37 AM
[ETC]週間売り上げ(12月6日~12月12日) neo2046 電視遊戲討論版 6 12-16-04 04:10 PM
週間売り上げ(12月6日~12月12日) gc64 手提遊戲機討論版 0 12-16-04 01:39 AM
NEW:12月22日-28日 及 12月29日-04年1月4日+1/12 - 月曜版遊戲遊主機銷量 神祕人1號 電視遊戲討論版 16 01-16-04 12:30 AM
[GBA]Card Capter Sakura 12月12日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 19 11-01-03 12:15 PM

現在的時間是 02:15 PM

手機版 | APP版