Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-18, 10:38 PM   #12051
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
新古除左多III之外仲有咩機對抗到??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 10:38 PM   #12052
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
依家先睇個機率

オオチ點解你要咁做

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 10:42 PM   #12053
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我淨係諗到多3,基本上俾佢反親都死咁濟,打你又補血,你唔係白機打佢根本殺佢唔到,唔係咁多機打到罩,白NU我冇得試,可能配盾筆有機會秒到既﹖但如果對面識擺死BUFF又係煩

唔怪得隻新古好似好少人中咁啦,少過另外3隻成倍 @@ 以前係咪隻隻1樣﹖定OMG果隻低D﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-18, 10:58 PM   #12054
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

白nu 2珠可以磨一半血,問題反殺已經斬爆....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-28-18, 11:02 PM   #12055
ShinDou

號拍住白NU可能唔駛反死﹖

而家93石,好似活動拎到26石﹖咁應該夠111爬到1次喎,每日1石射下先

FD同部隊夾埋已經3隻凸爆新古了 XD

此篇文章於 02-28-18 11:06 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-28-18, 11:25 PM   #12056
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

強敵pool今次好多好野....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-28-18, 11:26 PM   #12057
ShinDou

嘩隻SR新古都有100%罩咁正 @@﹖都用得下喎就算冇SSR都,純肉盾

強敵POOL得隻古鐵我有用 @@

此篇文章於 02-28-18 11:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-01-18, 12:58 AM   #12058
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
1隻新古將所有PVP機掃佐入垃圾桶, 單騎可以差不多打哂所有隊, 沒佢沒人權好慘....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-18, 02:08 AM   #12059
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
得一個減傷白NU爆擊就死要賭運,要頂用盾筆+號+HP裝 不過都係唔穩定
白NU都係盾筆+魂+攻擊裝收尾好D 滿血打唔爆再打下一野反擊就輸

依家打剩號+新古 真係要睇清楚計行動值 唔係打完號可能會死隻白熗
不過如果換埋駕駛服用埋再動彧錬功(回血送2珠)......真心難打

舊 03-01-18, 07:05 AM   #12060
ShinDou

新古隊友愈少其實愈勁,人地都有新古,俾人地果隻殺晒你d隊友buff4次仲勁好多

根本迫人用多3打既

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-01-18, 09:39 AM   #12061
ShinDou

新古1野斬港姐扣成十5萬咁多,今次強敵應該好易打?又成街凸爆新古

舊 03-01-18, 10:12 AM   #12062
ShinDou

岩岩自己出左隻港姐,原來縮退砲打到2百萬,自己1個斬殺到5千萬血,唔怪得今次咁少人放出黎,但應該都係放出黎俾人打好d1齊執

舊 03-01-18, 10:48 AM   #12063
ShinDou

原來隻港姐係俾zzfa燒死,見2之後好多條9咁扣 @@

舊 03-01-18, 02:50 PM   #12064
ShinDou

今日好似又變番好疾,係咪1出og又變番勁多人打爆server?

舊 03-01-18, 03:24 PM   #12065
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ShinDou 查看文章
咁咪晒左個OMG XD 俾新古好過啦

隻正樹0防守力,甲又冇又唔避,好難唔俾人秒,應該佢最多都係送1珠俾新古 XD

呢隻機戰正樹好慘,出3次3部都係廢到用唔到 @@ 係開頭用黎燒GGGG叫做有少少用,不過1陣就冇用了
我⋯我相信係為出精靈憑依版專登整廢佢既

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-18, 03:41 PM   #12066
ShinDou

彩coin中左達巴,好似都有用喎升黎玩下先

舊 03-01-18, 04:02 PM   #12067
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
當麻好似可以打散佢堆罩...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-18, 07:21 PM   #12068
ShinDou

衝完上去拎石爬左次山,得正樹1隻黑騎士1隻 =.=

原來隻黑騎又學多3玩不屈回BUFF喎,不過1開波唔識避,最盡BUFF回350%行動3500,升下先 @@

此篇文章於 03-01-18 07:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-01-18, 07:22 PM   #12069
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
無償拎到兩隻算好啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-18, 07:29 PM   #12070
ShinDou

而家冇新古鬥雞根本唔駛打 XD 成街新古

不過隻正樹諗諗下我都有少少用,因為我冇勁拳打GB,而家可以靠佢打就唔駛鬥踢了

等完左活動先換限凸番黎凸先 @@

彩COIN中左白胸鳥,不過我冇射 @@

此篇文章於 03-01-18 07:41 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-02-18, 10:35 AM   #12071
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

444石唔中新古, f91出佐5部, 想棄game...
舊 03-02-18, 10:38 AM   #12072
ShinDou

睇部隊ch有人888都唔中喎

你得凸爆f91?另外2隻有冇?

舊 03-02-18, 10:41 AM   #12073
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

人地唔中同自己唔中既兩回事來, 其他都有不過沒f91咁多, 今次沒中新古同沒中沒別
舊 03-02-18, 10:46 AM   #12074
ShinDou

咁開新account刷隻新古開局囉,不過今次真係出到有d過份,得多3殺到佢,我諗就算新古打番新古都未必穩贏,分分鐘俾白nu防衛技屈死都似

舊 03-02-18, 10:49 AM   #12075
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

新ac抽唔番號同盾杯, 沒呢兩部都係沒得打

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:16 AM

手機版 | APP版