Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-04, 08:02 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
Lightbulb 香港vs大陸創意工業(更新香港代表....強!!!!!!)

主打係右邊//

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-12-04 10:02 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 08:33 PM   #2
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004
感覺上係抄人 但係又抄得吾令WO
valkyrie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-04, 11:29 AM   #3
root
Game Master
Uncle Root

註冊日期: Jul 2004
好似好化學喎
root 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-04, 07:57 PM   #4
model123
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
左右2邊都係大陸做
model123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-04, 08:14 PM   #5
Cpato
God of Gamer

PSN  IDPato-0402
右邊個好差下..
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-04, 10:40 PM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Pato
右邊個好差下..

先唔好講差唔差....至少佢識出笨大ver.旦機....睇死笨大自己一定唔會出同類產品
所以呢部都有一定吸引力的....可惜佢地太手高眼底....完全攪禍左....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-12-04, 07:44 PM   #7
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

到香港區啦 //
引用:

正面睇~

一盒得3粒.....應該4色吧....

同u賤的比

香港vs大陸

笨大vs u賤
真係一流!!太detail啦~$20都抵的
不過得3粒旦太少啦....希望有補充包加旦旦啦...仲有希望佢出埋埋機頂透明diaplay蓋啦

p.s.
如果有人有藍色機唔要可以搵我

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-12-04, 10:14 PM   #8
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
都幾好咁播
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-04, 10:51 PM   #9
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
連張機頭紙都抄
左上見到pokemon, 但d機頭紙係naruto

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 01:02 AM   #10
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
hk版幾靚喎!大6版就......

舊 11-13-04, 09:45 AM   #11
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
yujin果部唔夠人地靚

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 10:06 AM   #12
pars
Senior Gamer
見習收買佬

註冊日期: Sep 2004