Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-03-04, 05:59 PM   #1
混混cleric小柏
Senior Gamer
門派:旁門左道當你流

註冊日期: Aug 2003
因為熱所以貼圖~\=口=\+塗鴉x4

很熱很熱...
看到那身衣服更熱...
裙子下的東西偶一人獨享了~=w=

無聊弄了wallpaper-->http://raynart.cool.ne.jp/

此篇文章於 06-21-04 01:05 AM 被 混混cleric小柏 編輯。
混混cleric小柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 06:01 PM   #2
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
面相幾好,但陰影會唔會有少少問題呢?a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 06:01 PM   #3
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

註冊日期: Sep 2003
妳畫架?
好正呀~~~~~~畫左幾耐?

http://www.touch-you.com/discuz/
血香 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 06:02 PM   #4
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
正呀..i like it...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 06:21 PM   #5
thom
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
好自卑... "

個背景係相?

此篇文章於 06-03-04 06:27 PM 被 thom 編輯。
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 06:25 PM   #6
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
很美!!不過...有個小問題...眼眉在哪XD?

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 06:47 PM   #7
混混cleric小柏

引用:
作者: Scarlet
但陰影會唔會有少少問題呢?a
其實應該很有問題.....=口=""""

引用:
作者: 血香
畫左幾耐?
由起草圖到仕上加起來完大概7~8小時左右...@@"

引用:
作者: 奸角
個背景係相?
對對...被偶擅自拿了來用....=口="""""""

引用:
作者: 小特特
很美!!不過...有個小問題...眼眉在哪XD?
=口=!!!!!!!偶每次都會犯這個錯的.....................................
已加回了XD

舊 06-03-04, 06:59 PM   #8
Sucka
Banned
重投社會的新生人士

註冊日期: Mar 2003
高手…高手…
Sucka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 07:51 PM   #9
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

8個小時都好快呀

我未畫過 CG........遲D試下先......

http://www.touch-you.com/discuz/
舊 06-03-04, 08:10 PM   #10
邪教教主
bunchies

註冊日期: Jan 2002
好靚 x99999999999
小柏cleric 大竟然吾畫loli 畫巨x

其實有無畫裙子下的東西jack 分響下lar

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 10:30 PM   #11
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

引用:
作者: 邪教教主
好靚 x99999999999
小柏cleric 大竟然吾畫loli 畫巨x

其實有無畫裙子下的東西jack 分響下lar

我覺得最正係 loli 樣身材 + 巨

勁正

舊 06-03-04, 10:32 PM   #12
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
手指...

舊 06-03-04, 10:36 PM   #13
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 血香
我覺得最正係 loli 樣身材 + 巨
名堂:童顏巨乳 :bface:

舊 06-03-04, 11:44 PM   #14
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
熱死........竟然無一滴汗....

舊 06-03-04, 11:59 PM   #15
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
小柏好像更進一步耶......
而我.....
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:01 AM   #16
Matamata

註冊日期: Jan 2004
有冇得教下我點畫呀?
我都想畫得一手好畫..

ps 你個網已經被bookmark了
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:50 AM   #17
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

PSN  IDAnimeTheme
勁,正,靚~!

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 01:24 AM   #18
A_Lam

註冊日期: Jun 2004
好靚好靚!好o野好o野!
A_Lam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 02:19 AM   #19
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

引用:
作者: 勃勃
名堂:童顏巨乳 :bface:
ic~~~

正~~~希望 大家畫多d :bface:

舊 06-04-04, 10:15 AM   #20
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
我最欣賞衣服處理, 因為係我的弱項呢...

舊 06-04-04, 12:28 PM   #21
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
好靚~不過個網的lesson係按唔到~

此篇文章於 06-04-04 12:31 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 09:35 PM   #22
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
我想睇裙底

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 12:07 AM   #23
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: 【子夜】
我想睇裙底
可能只係一個人妖

舊 06-05-04, 09:02 AM   #24
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: M-eye
我最欣賞衣服處理, 因為係我的弱項呢...
係啦, design都好靚~

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 11:53 AM   #25
混混cleric小柏

引用:
作者: ~鵬~
有冇得教下我點畫呀?
我都想畫得一手好畫..
ps 你個網已經被bookmark了
謝~\(*o*)/

引用:
作者: AiStudio
不過個網的lesson係按唔到~
因為....現在在編寫中....(逃)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:24 PM

手機版 | APP版