Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-15, 03:11 PM   #2876
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
黑吾王的寶具強在於除了對弓系外都能做成大傷害,反而吾王是除了LANCER外對其他的傷害是明顯不及

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 03:21 PM   #2877
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
尋日心血來潮轉左用虛數魔術..
其實自己用落好唔慣

但頭先登入既時候見到有8XX友情點..
之前從來好少睇呢樣野

唔通咁樣真係吸友情點多好多?
咁如果我有day中到寶石翁既話咪可以再多d...?

舊 08-28-15, 03:28 PM   #2878
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
一般打料必定選寶石的

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 03:29 PM   #2879
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
某人 黑s 用寶石翁

每日友情以千位數咁升
而家好似幾萬友情

舊 08-28-15, 03:30 PM   #2880
gingq7

註冊日期: May 2008
現在個個都係刷曜日, 虛數吸友點係好過天之晚餐,
我主攻係B叔 (3紅卡), support最大用途係第3 round清場, 而天之晚餐係好難儲到np 100
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 03:32 PM   #2881
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我真貞德跟本連友情都無
等緊營運比個機會我中黑SABER
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 03:36 PM   #2882
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
某人 黑s 用寶石翁

每日友情以千位數咁升
而家好似幾萬友情
唉 呢D只能夠羡慕而已
依家個情況就好似PAD中唔到紅奧一樣

舊 08-28-15, 03:42 PM   #2883
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我真貞德跟本連友情都無
等緊營運比個機會我中黑SABER
咁我貞德+寶石都仲每日有幾百友點既....
上次我轉用巴叔+寶石,果日得番幾十...

edit: 我等緊type-moon ace張禮裝翻身, 據聞係使用者和被用者大家都分到+75友點, 而且唔駛放係隊長位

此篇文章於 08-28-15 03:46 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 03:47 PM   #2884
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
某人 黑s 用寶石翁

每日友情以千位數咁升
而家好似幾萬友情
我要更正, 係一日一萬...
而家有11萬友情
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 03:55 PM   #2885
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
咁我貞德+寶石都仲每日有幾百友點既....
上次我轉用巴叔+寶石,果日得番幾十...

edit: 我等緊type-moon ace張禮裝翻身, 據聞係使用者和被用者大家都分到+75友點, 而且唔駛放係隊長位
友情點+75(現在是+1)的禮裝只要隊中其中一個人裝就可以了,大可以給寶具沒什麼用或本身np升得快的人裝

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 04:32 PM   #2886
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
友情點+75(現在是+1)的禮裝只要隊中其中一個人裝就可以了,大可以給寶具沒什麼用或本身np升得快的人裝
以!?
咁我裝比學妹先

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 05:32 PM   #2887
T.K.
很黃很暴力

有j得的話,中b狐都好架,包回8000血
B狐升np都好快

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-28-15, 05:38 PM   #2888
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
等船貨www

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 08:46 PM   #2889
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
今日去信和一落電梯個間,見到type moon ace 賣350蚊。兩個鍾後再去睇,賣450蚊。到底係我睇錯定真係短短時間就加左100蚊呢
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 09:00 PM   #2890
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
呢間同CD舖一向都炒慣呢類書
然後仲係會set到個價貴到無人買擺到過埋期

此篇文章於 08-28-15 09:06 PM 被 傑斯特 編輯。
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 09:16 PM   #2891
T.K.
很黃很暴力

咁既價錢,走去買石打料打到你嘔白泡
五十抽都唔知有無一張金肥

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-28-15, 09:30 PM   #2892
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 雷火武 查看文章
串刺谷到50
但唔知乜關有basaka銀棋
其實有無攻略網站有講
寶具lv2

吾王acc,打料都係黑吾、三公了……

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-28-15 09:38 PM 被 T.K. 編輯。
舊 08-28-15, 09:41 PM   #2893
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
有j得的話,中b狐都好架,包回8000血
B狐升np都好快
貞德 + B狐的表示
一不留神,B狐就偷懶退場了

不過B系都係少Art,我最後都裝寶石比佢算
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 09:45 PM   #2894
T.K.
很黃很暴力

下,我之前吾王b狐都好堅強喎
B狐art打三下,加相當多

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-28-15, 10:24 PM   #2895
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
賢狐a卡都唔少

所以打肥我用b狐好用過b叔

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 11:23 PM   #2896
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
本身自己訂番黎都只不過係92蚊...
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:41 AM   #2897
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: z96282424 查看文章
我要更正, 係一日一萬...
而家有11萬友情
is over nine thousand!!!
舊款探測器出唔到咁多個位打少左個0 (已爆

舊 08-29-15, 01:12 AM   #2898
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
下,我之前吾王b狐都好堅強喎
B狐art打三下,加相當多
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
賢狐a卡都唔少

所以打肥我用b狐好用過b叔
B狐卡面天生就是1Q1A3B
不過出幾多Art卡咪又隨機

B叔只係打大佬有著數(如日曜日 5萬8一砲過,B叔30左右就做到

B狐就清全體爽~不過掛過幾日無友情咁滯,收埋自己丁算

其實隨住大家lv 高 d人晚成既成左型,打全體都高攻後,先覺得B叔無咁實用者
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 01:42 AM   #2899
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
唔到你唔信既都市傳說...
希望下星期二打金像可以順順利利喇

舊 08-29-15, 01:44 AM   #2900
T.K.
很黃很暴力

打肥一次寶具夠
b狐一張紅都6000,吾王70都係多唔過好多

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:26 AM

手機版 | APP版