Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
Chris Redfield 11:32 AM 09-18-13
申請入crew係唔係填左#2份form就得?
nastyblade 11:59 AM 09-18-13
申請左入crew,
PSN: Jerry34u
Rock star id : JCNasty

我想問吓大家會用PS3 傾計, 定會用skype (or teamspeak or .....)
好想同人一路打劫 一路吹水~
斯羅 12:29 PM 09-18-13
我想問玩360版既人, 有無留意一開始michael段Intro片, 某幾幕D建築物係吾係有delya出現既情況?
whassupbun 01:04 PM 09-18-13
作者: Chris Redfield:
申請入crew係唔係填左#2份form就得?
入CREW人人都入得, #2份form係留名方便大家互add, 入Crew你要上rockstar social club個網搞

http://socialclub.rockstargames.com/...nggamersunited
海虎武神 01:09 PM 09-18-13
作者: 斯羅:
我想問玩360版既人, 有無留意一開始michael段Intro片, 某幾幕D建築物係吾係有delya出現既情況?
我玩ps3版都有呢個情況。
暉暉816 01:20 PM 09-18-13
作者: whassupbun:
入CREW人人都入得, #2份form係留名方便大家互add, 入Crew你要上rockstar social club個網搞

http://socialclub.rockstargames.com/...nggamersunited
我都加入了你個crew,
id: kevinpang7226
whassupbun 01:51 PM 09-18-13
作者: 暉暉816:
我都加入了你個crew,
id: kevinpang7226

唔係我, 係開黎比大家共用, 我只係一個有名無份既leader

就黎full (最多300人), 遲下都要踢人走, 有d join左可能根本唔會玩, 或者重複acc, 或者同時join幾個crew果D, 被於無奈要cut人, 始終GAF會員優先
斯羅 02:11 PM 09-18-13
作者: 海虎武神:
我玩ps3版都有呢個情況。
咁即係吾關install吾install事
不過ingame so far玩左一陣都吾覺, 如果剩過場就由佢啦
權愛真 02:22 PM 09-18-13
問兩樣野! 希望有好心人解答。

1. 左下角個三條bar…代表咩?

game入面完全無解釋過好似……

2. 你地多數用 "傳統瞄準" (即係自己瞄) 定 "輔助瞄準" ? (自動…我就無興趣
暉暉816 03:26 PM 09-18-13
作者: 權愛真:
問兩樣野! 希望有好心人解答。

2. 你地多數用 "傳統瞄準" (即係自己瞄) 定 "輔助瞄準" ? (自動…我就無興趣
左下角條bar 係血量同氣量計
whassupbun 03:39 PM 09-18-13

左下角條bar 係血量同氣量計
yes
綠 = 血
藍= armor (thanks Sar8)
黃= 特殊技
點會冇解釋過 頭一兩個mission已經解釋晒, 請留心畫面左上角不時會彈出黎既提示
rapperjohnny 03:57 PM 09-18-13
想問下有冇巴打知道setting入面audio個voice chat是否只係for將來online用,story mode係咪冇用途?
神風@AMD 05:06 PM 09-18-13
個CREW,整極都係LINK去HK PSN
但我用JP PSN黎玩緊
whassupbun 06:46 PM 09-18-13
入Michael個仔間房逛下, 有得上網, 睇下facebook, 真係有得睇michael d friend既update, 超正
Pandahahaha 06:56 PM 09-18-13
作者: rapperjohnny:
想問下有冇巴打知道setting入面audio個voice chat是否只係for將來online用,story mode係咪冇用途?
上網睇過好似有用,對人講粗口好似有反應,不過我未用過
Sar8 06:57 PM 09-18-13
yes
綠 = 血
藍= 氣
黃= 特殊技
點會冇解釋過 頭一兩個mission已經解釋晒, 請留心畫面左上角不時會彈出黎既提示
藍色好似係甲
Cpato 07:36 PM 09-18-13
作者: 神風@AMD:
個CREW,整極都係LINK去HK PSN
但我用JP PSN黎玩緊
我試左好多次都link唔到去psn...
whassupbun 07:39 PM 09-18-13
作者: Cpato:
我試左好多次都link唔到去psn...
哩兩日個social club都神神地, 成日出error, 可能首發太多流量, 隔一排先再試吧
不過10月1開GTA Online應該又再迫爆
權愛真 07:46 PM 09-18-13
yes
綠 = 血
藍= armor (thanks Sar8)
黃= 特殊技
藍色我見到有其他人話係 防彈衣 ?

我知。但係過程中…左上角彈既提示…好快就會過…
我又要睇下對白,可能咁樣,搞到錯過了。

PS 我想問埋, 設定個度…… "加強對話" 是甚麼意思??????
權愛真 07:50 PM 09-18-13
同埋唔知你地有無去 "xx俱樂部" 呢?(我知好多人都有興趣的…)

我見好多人都係玩到可以有 "個d女" 既電話…
仲可以帶佢返佢屋企! (但過程係跳過的……屋企畫面都無就跳過半日。)

http://bbs.a9vg.com/thread-3576822-1-1.html

但睇下上面? 我都唔明點解佢可以帶 "個d女" 返自己屋企既?
暉暉816 08:23 PM 09-18-13
藍色我見到有其他人話係 防彈衣 ?

我知。但係過程中…左上角彈既提示…好快就會過…
我又要睇下對白,可能咁樣,搞到錯過了。

PS 我想問埋, 設定個度…… "加強對話" 是甚麼意思??????
d提示可以按start>資訊>通知重溫,但只限未出game時,reload save都冇影響,只係出咗game再load返就會clear哂d通知
權愛真 10:56 PM 09-18-13
d提示可以按start>資訊>通知重溫,但只限未出game時,reload save都冇影響,只係出咗game再load返就會clear哂d通知
唔該哂師兄。原來係咁。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我想問埋, 設定個度…… "加強對話" 是甚麼意思?????? <<<

以上呢個,請問師兄你又知唔知? 係咪即係將角色對話既音量加大?

本身個setting係 "0" 的。但加到最大,又唔見有甚麼效果。
snafages 11:21 PM 09-18-13
入crew,
PSN: lonestar
Rstar id: neolonestar
亍 ◣ 12:05 AM 09-19-13
支線攪到主線去得好慢
小樹 12:53 AM 09-19-13
作者: ~零~:
見到消息話注冊左入club有野unlock
http://www.rockstargames.com/V/zh_tw/socialclub
btw 已入crew
送左枝步槍~~~~~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後

返回主題版面