Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-10-15, 03:46 PM   #1201
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
貞德用人地果隻夠用,最緊要係好多人都用貞德
自己起我覺得最好係海格力斯或者能登

青Neet個攻擊力又係慘不忍睹水平黎:o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 08-10-15 03:52 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 03:53 PM   #1202
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ko121314 查看文章
前幾頁有版友post左呢段, 可以參考下
ジャンヌ=ヘラクレス>タマモ=アルテラ>>アルトリア>>その他
その他星4ではシュヴァリエ、マルタ、マリー、星3では槍兄貴が当たり

不過B狐真係好過吾王???
B狐 克萬物 -> lv24 出技同 吾王 lv50出技差唔多場(一般 ,無 克/被克 計)
當然 缺點都有好多,我覺得前期就一定B狐著數(搭 J得/盾妹 計)
但仲未計 養大消耗 同 易入手等

B叔 / J得 平等級數好合理,極限攻 同極限磨
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:02 PM   #1203
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
B狐必殺有回血就夠保命了.

而且無論MASTER技還是盾妹技都同B叔太夾了.
單是兩次無敵已經唔怕巴叔會俾人秒.
然後再用MASTER技俾B叔加大攻擊力, 打起上來都幾惡下.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:09 PM   #1204
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: 大破人間 查看文章
B狐必殺有回血就夠保命了.

而且無論MASTER技還是盾妹技都同B叔太夾了.
單是兩次無敵已經唔怕巴叔會俾人秒.
然後再用MASTER技俾B叔加大攻擊力, 打起上來都幾惡下.
B狐 個回血技嘛....
會好可愛咁訓左係度擺工一回合

master 高d rank,回血回到2千幾時,隻B叔 更加惡
舊 08-10-15, 04:09 PM   #1205
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
第2章 巴叔手起刀落就一條龍仔啦
d石等到完2章去抽紅賽巴好似好d?

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:12 PM   #1206
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
打上級種火都係有D吃力:o)
FING住過
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:14 PM   #1207
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
第2章 巴叔手起刀落就一條龍仔啦
d石等到完2章去抽紅賽巴好似好d?
你指的2章係我地講緊的1章....羅馬王係你的3章
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:15 PM   #1208
gingq7

註冊日期: May 2008
我自已就鐘意揀人地的吾王>亞提拉 (我有B叔, 好少會揀B狐support)
2個自已開buff後寶具攻擊力差唔多, 但吾王個buff係buff 3個人3回合

之於B叔單4星開局我估一定要朋友有J得, 唔係第一章好難保到B叔入第3場, 無人補血/無敵下, B叔真係1-2round就死
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:16 PM   #1209
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
漫漫長路sosad

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:16 PM   #1210
gingq7

我自已就鐘意揀人地的吾王>亞提拉 (我有B叔, 好少會揀B狐support)
2個自已開buff後寶具攻擊力差唔多, 但吾王個buff係buff 3個人普攻3回合, 而亞提拉只buff寶具1回合

不過其實吾王/亞提拉2隻真係差唔多

之於B叔單4星開局我估一定要朋友有J得, 唔係第一章好難保到B叔入第3場, 無人補血/無敵下, B叔真係1-2round就死

此篇文章於 08-10-15 04:22 PM 被 gingq7 編輯。
舊 08-10-15, 04:19 PM   #1211
gingq7

其實4星紅A好唔好用?

諗緊三選一要升定第4人做後備軍 (紅A / 瑪爾大 / Lily)
舊 08-10-15, 04:20 PM   #1212
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
用住巴叔斬住先 過多兩三日堆acc應該夠40石黎多10野10連
到時先睇下轉唔轉acc.....
加左~

好彩岩岩升LV多左個位出黎
如果唔係問完你又加唔到你....

幾時可以好似PAD咁用石開好友位wwwwww
咁易滿左...

引用:
作者: gingq7 查看文章
其實4星紅A好唔好用?

諗緊三選一要升定第4人做後備軍 (紅A / 瑪爾大 / Lily)
其實都ok
寶具係全體攻擊再減人攻擊
但佢初期數值好低
又係晚熟型

我都有升
25級先開始追番d數值
我諗要35級先追到其他四星既數值..
呢條路都唔容易啊~~
初期真係好低攻~~

舊 08-10-15, 04:22 PM   #1213
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

聽講上級種火有Bug
得槍會跌金種火 其他兩隻唔會跌

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-10-15, 04:24 PM   #1214
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
其實4星紅A好唔好用?

千祈唔好
紅茶係晚成型 個UBW又唔勁
紅茶要lv30開始D能力先識跳

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-10-15, 04:25 PM   #1215
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
我add左廿幾個人
但係用黎用去都係果幾條友

舊 08-10-15, 04:26 PM   #1216
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
我add左廿幾個人
但係用黎用去都係果幾條友
lv56既阿提拉 lv50既J得 Lv40既海格力斯 其他都少用

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-10-15, 04:26 PM   #1217
gingq7

引用:
聽講上級種火有Bug
得槍會跌金種火 其他兩隻唔會跌
我今天打了2場上級都無4星肥趺...

睇黎呢幾日跑第2章故事算?
舊 08-10-15, 04:27 PM   #1218
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
冇J得冇B狐,係咪都係唔駛打機

10連最好先得咁樣
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:28 PM   #1219
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
lv56既阿提拉 lv50既J得 Lv40既海格力斯 其他都少用
我都想add隻b叔
淨係認得有keep住用蛋撻隻saber

佐你爽手升到50lv比我用啦:o) 伊莉槍個成長真係令人好痛心

舊 08-10-15, 04:33 PM   #1220
gingq7

我都係keep住用蛋撻隻saber.....

來來去去support都係揀 吾王>阿提拉>J得

而我自已都唔敢放隻B叔+寶石上隊長費事無朋友
加上敵人寶具必打隊長, B叔做隊長要好有勇氣
舊 08-10-15, 04:36 PM   #1221
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
其實4星紅A好唔好用?

以弓兵來來說暫時評價最好應是羅賓漢了,攻擊強又比較容易拿,低COST

紅A我更想要,不過看來評價是要有愛才行,而且4星比3 星的羅賓漢更難升(錢很貴)級

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-15, 04:40 PM   #1222
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
我都係keep住用蛋撻隻saber.....

來來去去support都係揀 吾王>阿提拉>J得

而我自已都唔敢放隻B叔+寶石上隊長費事無朋友
加上敵人寶具必打隊長, B叔做隊長要好有勇氣

我自己掛J德+B狐team
多數 20lv+B叔 > 克屬高lv > 吾王/虹saber > 其它

掛過一日 B狐 無咩數返,就無再掛
舊 08-10-15, 04:46 PM   #1223
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

綠茶D技能組有用 個寶具又叫大力每回毒500其實又幾勁
紅茶技能組有搞事Feel :o)

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-10-15, 04:48 PM   #1224
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
我都想add隻b叔
淨係認得有keep住用蛋撻隻saber

佐你爽手升到50lv比我用啦:o) 伊莉槍個成長真係令人好痛心
我都想盡力升 雖然爆石唔太抵但現階段爆幾粒黎谷下lv好似健康D
:o)

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-10-15, 04:50 PM   #1225
rfdingo
Crazy Gamer

其實呢度唔健康既應該得我
master 5x,但d人就得2x

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:44 PM

手機版 | APP版