Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-08, 08:33 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
Star Wars - clone wars

http://www.starwars.com/clonewars/site/index.html

係唔係冇TOPIC講???

冇人睇??

今日睇左.....好少地方有o既英語版.....

都睇得幾開心
故事.....可以講不提也罷.....
成套睇戰鬥就o岩架啦
7成時間都係打打打打打

隻肉虫幼生好得意

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-23-08 08:40 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-08, 08:39 PM   #2
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
請問評價如何?

舊 08-24-08, 12:03 AM   #3
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
聽人講細路會睇得過癮,Star Wars迷就會失望
...仲睇唔睇好呢?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 12:35 AM   #4
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

都OK啦,
反正對Star War既橋段冇乜期待
打鬥場面夠多就收貨,
其實我都幾鍾意動畫版同CG版既畫風。

舊 08-24-08, 02:13 AM   #5
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
搵到平飛就去啦...
我係宗實fans都覺得麻麻o地...
仲要買o左飛先發現係廣東話...damn....

個尾收得好快
可能會有續集

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 11:11 AM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
搵到平飛就去啦...
我係宗實fans都覺得麻麻o地...
仲要買o左飛先發現係廣東話...damn....

個尾收得好快
可能會有續集
清楚d係冇頭冇尾.... 開頭旁白嗡完就堆牙,唔清楚STARWARo既開頭有少少霧水

另...戲院播動畫第一件事係搵邊度有原聲版的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-24-08, 04:39 PM   #7
IVAN~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
無記錯,

套戲故事好似係發生第二部同第三部之間?(跟番小說)

細duel ab無得頂
IVAN~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 05:17 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有複製兵團而skywalker未入魔係o個個時段架啦......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-24-08, 09:59 PM   #9
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
有複製兵團而skywalker未入魔係o個個時段架啦......
係呀....佢個時空應該係咁
但係佢接唔上EPII個尾....又接唔上EPIII個頭.........
無啦啦地完....好明顯dooku個徒弟應該係要死又無死(無死o既話EPIII打後佢去o左邊?)
ani個徒弟又係...理由同上, 而且就算o係EPIII入面都一樣話佢未夠成熟, 咁o係EPIII之前點會比佢收徒弟???
padme一聽到ani有事就做哂出樣....

o的人物性格又唔好貼合EPII同III入面o既設定
總體o黎講le套o野係為o左呃多你一筆o黎出.....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 11:13 PM   #10
Eking

註冊日期: Feb 2006
dooku知道skywalker係沙星d野, 但係唔似係殺沙人, 因為殺沙人係dooku死左之後事...好怪..(我冇睇小說的...囧)

舊 09-03-08, 11:12 AM   #11
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
引用:
作者: Eking 查看文章
dooku知道skywalker係沙星d野, 但係唔似係殺沙人, 因為殺沙人係dooku死左之後事...好怪..(我冇睇小說的...囧)
殺沙人係第2集o既事. \

不過, 套o野D焦點都落晒堆抵死o既兵仔度啦.
仲有個星戰版MGS.

舊 09-25-08, 10:51 PM   #12
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
係呀....佢個時空應該係咁
但係佢接唔上EPII個尾....又接唔上EPIII個頭.........
無啦啦地完....好明顯dooku個徒弟應該係要死又無死(無死o既話EPIII打後佢去o左邊?)
ani個徒弟又係...理由同上, 而且就算o係EPIII入面都一樣話佢未夠成熟, 咁o係EPIII之前點會比佢收徒弟???
padme一聽到ani有事就做哂出樣....

o的人物性格又唔好貼合EPII同III入面o既設定
總體o黎講le套o野係為o左呃多你一筆o黎出.....
想知ending
請打爆機

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 08:15 PM   #13
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
堆機械兵會講粗口
Yoda 幾得意

連播三集都播ED.....

套野都幾新
個故仔係電影版之後

個廣告

此篇文章於 02-01-09 08:56 PM 被 TOMCHEUNG 編輯。
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 10:32 AM   #14
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
琴晚pearl個d係普通動畫板??
我睇完第一集之後俾佢fake左轉台
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 11:00 AM   #15
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
TV 版係咪接 CLONE WAR MOVIE?

舊 02-06-09, 11:18 AM   #16
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
TV 版係咪接 CLONE WAR MOVIE?

不過個設定好怪,理由同上
完全唔知佢點接EPIII
E+仲要講到ani得甘善良甘,完全冇入魔跡象

仲有,d格劍有d頹
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 11:31 AM   #17
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: GateHacker 查看文章

不過個設定好怪,理由同上
完全唔知佢點接EPIII
E+仲要講到ani得甘善良甘,完全冇入魔跡象

仲有,d格劍有d頹
Season 1
有22集

慢慢啦

舊 02-10-09, 02:08 PM   #18
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
其實有冇講master yoda 點解之後會隱居?
就係因為 jedi 唔可以亂幫拖? 帝國就咁可以獨大?

舊 02-10-09, 03:20 PM   #19
Eking

註冊日期: Feb 2006
ANI入魔主因係死左亞媽, 呢隻應該未講到

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels romrom2004 電視遊戲討論版 17 08-22-08 10:25 AM
[iPhone] Star Wars: The Force Unleashed Metal Gear NT 手提遊戲機討論版 2 07-18-08 03:31 PM
[NDS] Star Wars: The Clone Wars -- Jedi Alliance 神祕人1號 手提遊戲機討論版 4 07-17-08 10:23 PM
[PSP] Star Wars: The Force Unleashed 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 07-09-08 09:48 AM
[ETC] Possible Star Wars KOTOR MMO Evidence Surfaces 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 03-09-08 10:38 PM

現在的時間是 05:15 PM

手機版 | APP版