Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-06, 04:14 AM   #126
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

尼張唔比較,其實幾靚

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 06:03 AM   #127
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
引用:
作者: neo2046
大盜伍佑衛門
勁鍾意呢張
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 04:07 PM   #128
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
世界各地文化差異真的很大....

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 04:24 PM   #129
shwl
Game Master

Nintendo Switch ID745442910721
原來而家d美版game封面質素已經叫做好好
舊 06-03-06, 05:09 PM   #130
同人志
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
好有人he-man 同shella feel

同人志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:10 AM   #131
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: shwl
勁鍾意呢張
型都爆
唔講我真係唔會估到係乜game

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:49 AM   #132
shwl
Game Master

引用:
作者: 啤梨王子
型都爆
唔講我真係唔會估到係乜game
其實隻老虎都幾得意丫
不過我真係唔記得伍佑衛門有得騎老虎
舊 06-04-06, 11:56 AM   #133
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
其實點解會買日版Game? 除o左個封面之外,仲有咩好?
唔識睇日文,咁玩o個時又唔知佢講乜
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-06, 12:15 PM   #134
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: kain_plus
其實點解會買日版Game? 除o左個封面之外,仲有咩好?
唔識睇日文,咁玩o個時又唔知佢講乜
包裝都好重要啦...俾得錢買遊戲,當中都包括包裝o架嘛
日版收藏價值大~

日文問題就睇下你玩乜啦
唔係RPG都唔需要你好識日文
而且玩得多都唔多唔少識o的好common o既日文(例如RPG o的指令、魔法)

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 11:03 AM   #135
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Metal Gear NT
包裝都好重要啦...俾得錢買遊戲,當中都包括包裝o架嘛
日版收藏價值大~
我就覺得睇得明數萬(以至數十萬字)的故事同情節內容, 緊要過包裝上果少少周圍都可以睇番的宣傳語句
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-06, 04:03 AM   #136

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 信長

尼張唔比較,其實幾靚
個女人仲大隻過隻怪物.....睇佢d muscle已經值回票價

Pokemon Diamond fd code:
Kengo/ケンゴ/0043 7467 4333
651132 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 03:19 AM   #137
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

此篇文章於 06-10-06 03:22 AM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 03:31 AM   #138
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

ダウンタウン熱血物語

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 03:38 AM   #139
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
好有李小龍feel XDDDDDDDDDDD

舊 06-10-06, 09:17 AM   #140
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:

最頂唔順係哩隻game, 日版封面勁靚,
但美版就畫個中年女人出黎
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 03:54 PM   #141
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
有無人有西方朋友?
快d搵佢比較下
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 05:58 PM   #142
gc64
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002

呢隻係咩game?又street fighter2010,又final fight~
gc64 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 06:30 PM   #143
同人志

註冊日期: Feb 2004
如果2010 年個fashion trend 係咁...
我寧可唔著... ...

同人志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-06, 07:31 PM   #144
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 同人志
如果2010 年個fashion trend 係咁...
我寧可唔著... ...
放心,我敢肯定就算到2100個trend都唔會係咁
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-06, 04:05 PM   #145
聖鬥士星矢

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
引用:
almost forget this one!

我係詩文人一個, 但係見到呢個封面我都想爆粗....
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-06, 05:01 PM   #146
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
莎木果張ok wo 相比起洛克人果d
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-06, 05:02 PM   #147
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
美牌成日將d人真實向化 救命
簡單d講叫醜化
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-06, 06:48 PM   #148
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-06, 09:24 AM   #149
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
上面果張都仲好少少
下邊果張真係好唔掂

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-06, 10:34 AM   #150
Ayumania

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 啤梨王子
上面果張都仲好少少
下邊果張真係好唔掂
上面隻係日版黎架嘛
Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具