Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-02-06, 12:03 AM   #101
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: riceking
今日見倒大炮賣全版報紙廣告, 什麼完善售後服務, 專業服務認證....
真係笑話

Rice
連我這個品性溫馴的人心中都不禁大叫收X~
#

四仔大佬點啫?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-06, 12:27 AM   #102
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 奸詐餅
連我這個品性溫馴的人心中都不禁大叫收X~
#

四仔大佬點啫?
正牌大言不慚. 以後公司有乜OA機器要採購有大炮出現我一定反對. #

四仔大佬呢, 佢要我簽Disclose Agreement不能張揚解決方案
我沒有問題, 但除了解決方案之外我呢個Story一定同佢好好宣傳.

Rice

舊 08-02-06, 12:29 AM   #103
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

今年慢慢摺最後一日~
支50 1.8有史以來用得最多的一日~
閃閃開始有點上手了~
舊 08-02-06, 12:31 AM   #104
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
今年慢慢摺最後一日~
支50 1.8有史以來用得最多的一日~
閃閃開始有點上手了~
有冇用米王兄個奶罩呢

舊 08-02-06, 12:31 AM   #105
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: riceking
正牌大言不慚. 以後公司有乜OA機器要採購有大炮出現我一定反對. #

四仔大佬呢, 佢要我簽Disclose Agreement不能張揚解決方案
我沒有問題, 但除了解決方案之外我呢個Story一定同佢好好宣傳.

Rice
張爛紙....算啦~
次次都等人揚晒出去先俾張紙人簽有鬼用咩?

幾時有新杯拎?
舊 08-02-06, 12:34 AM   #106
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Strider
有冇用米王兄個奶罩呢
當然有~
仲借埋俾友人笠內閃影了幾張~
然後友人說....冇外閃都買o左奶罩先~
估唔到個奶罩咁毒~
舊 08-02-06, 12:34 AM   #107
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
當然有~
仲借埋俾友人笠內閃影了幾張~
然後友人說....冇外閃都買o左奶罩先~
估唔到個奶罩咁毒~
可惜佢應該冇我地咁好彩, 有米王兄幫我地買埋

有冇相睇啊

舊 08-02-06, 12:38 AM   #108
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

相呀....
啊......
嗯......
Figure有少少~
鋼普拉又有少少~
Cosplay又係少少~
都唔知Post響邊度好~
/\
舊 08-02-06, 12:41 AM   #109
Strider
初段

引用:
相呀....
啊......
嗯......
Figure有少少~
鋼普拉又有少少~
Cosplay又係少少~
都唔知Post響邊度好~
/\
就post張o係度啦

舊 08-02-06, 02:15 AM   #110
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
滿邪惡的一晚../\/\/\/\/\

此篇文章於 08-02-06 02:20 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-06, 02:27 AM   #111
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

#1 玻璃好污糟...."

#2 未熟!!

#3 傳說中的徐小鳳MS!!

#5 ????團....a

#6 真...

#7 這個...是誰呢?

#8 敗北!!衫左下照唔到!! /\

50 1.8原來也有這樣的成像呢~
\/
舊 08-02-06, 02:30 AM   #112
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN
滿邪惡的一晚../\/\/\/\/\
在搞什麼呢?
a

Jwin?
/\
舊 08-02-06, 09:06 AM   #113
Strider
初段

引用:
在搞什麼呢?
a

Jwin?
/\
影左成9gb, 真係滿邪惡的說!

ktn兄用pmp?定係入o係ppc入面??

舊 08-02-06, 12:07 PM   #114
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
米大PSOT多些COSPLAY相來看看..
我想中和下我對今年動漫展的負面感覺...
出晒, 自己上樓上睇

Rice

舊 08-02-06, 01:45 PM   #115
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

昨日影Cosplay時....覺得17-40有點不太夠用~
又研究一下標準Zoom Lens~

24-70mm,紅圈!!大光圈!!不過好多負面新聞....不作考慮~
24-105mm,去掉愛死的話就會考慮~
24-85mm,好像不錯,又夠平~
28-135,有愛死,但沒24mm,又貴一點,嗯......
舊 08-02-06, 02:18 PM   #116
KTN
~♡

9G,我死先定HD死先...

JWIN /\

>>奸詐餅

謝米王~完全解毒~
這張讚呀~尤其她只係微笑/xx\

又是小櫻出場的時候
PPC沒這樣的海量啊,PPC也要依附在SD和CF的庇蔭下

>>Strider

舊 08-02-06, 03:01 PM   #117
Strider
初段

引用:
9G,我死先定HD死先...

JWIN /\

>>奸詐餅

謝米王~完全解毒~
這張讚呀~尤其她只係微笑/xx\

又是小櫻出場的時候
PPC沒這樣的海量啊,PPC也要依附在SD和CF的庇蔭下

>>Strider

我都想買儲相君
但係諗諗下其實用途不大
我影相唔會一日影到咁多, 又少用RAW

同埋我都有流動儲相君, VAIO喇

雖則P4500係好吸引...不過真係好貴

舊 08-02-06, 03:33 PM   #118
KTN
~♡

相打死都要留最好的質數..
有RAW當然RAW,我不懂回到過去再影
$ony NB,經得起風雨的嗎
有$..我早就入部正式的流動儲相君
上面個部都係人家施捨得來的,我活在赤貧線以下XDD

舊 08-02-06, 03:46 PM   #119
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

心目中暫時最理想的儲相君是30GB,60GB的iPod~
舊 08-02-06, 03:46 PM   #120
Strider
初段

引用:
心目中暫時最理想的儲相君是30GB,60GB的iPod~
我的IPOD是三代的古舊東西...不能過相...

舊 08-02-06, 10:28 PM   #121
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Strider
雖則P4500係好吸引...不過真係好貴
我都覺得吸引呀, 但貴到飛起~!

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-06, 12:02 AM   #122
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
http://www.dchome.net/viewthread.php...extra=page%3D1
個M42-EOS有性趣

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-06, 12:04 AM   #123
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
昨日影Cosplay時....覺得17-40有點不太夠用~
又研究一下標準Zoom Lens~

24-70mm,紅圈!!大光圈!!不過好多負面新聞....不作考慮~
24-105mm,去掉愛死的話就會考慮~
24-85mm,好像不錯,又夠平~
28-135,有愛死,但沒24mm,又貴一點,嗯......
若我會買騰龍支17-50或等圖麗10月出的16-50

舊 08-03-06, 12:06 AM   #124
ZERO NEKO

引用:
作者: 真 三一萬能俠
我都覺得吸引呀, 但貴到飛起~!
P-4500 真係貴得無理 現在咁多好選擇洗鬼買

舊 08-03-06, 12:08 AM   #125
ZERO NEKO

引用:

#7 這個...是誰呢?
[IMG
http://i5.photobucket.com/albums/y155/cunning_biscuit/20060801_0007.jpg[/IMG]

\/
幾cute

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GEAR]泥坑新DSLR:【D80】< 頭post 25-9-06更新詳細review> z_plus 照相館 56 09-25-06 08:02 PM
[GEAR] Sony Alpha DSLR-A100 KKH 照相館 72 08-01-06 06:22 PM
直接玩DSLR機定買部Canon Power Shot Pro1玩? majicman 照相館 21 03-18-04 05:54 PM
KONICA MINOLTA DSLR Dynax 7D cancerman 照相館 9 02-13-04 06:03 PM

現在的時間是 10:28 PM

手機版 | APP版