Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-18, 09:40 AM   #1276
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
用剛送既抽曬教師, 不意外地唔中

咁刷ifrit 勁煩呀... 又auto 唔到

此篇文章於 08-01-18 09:44 AM 被 Gustavi 編輯。
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 09:49 AM   #1277
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
靠fd都得,3下疾3格又行動負荷up同速中down應該都夠屈

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-18, 02:56 PM   #1278
Gustavi
Crazy Gamer

諗住見ff14 就參與下.. 中EX
不過望落唔勁咁....
舊 08-03-18, 06:37 PM   #1279
ShinDou

未用過但就咁睇,要儲忍氣先打1下勁應該冇乜用

TIFA唔差喎打單隻都,見人隻掌底都每下8千幾又冇WEAK

原來幻獸技都係學得3招,仲以為可以學晒任裝 @@ 晒晒D POINT,不過都剩左幾千 @@ 岩岩開緊3倍升左兩次RANK冇理由唔打召,結果而家爭1場就火召30了 @@

3個MASTER晒又要諗下升乜人好,但唔落SM同雲尼拿驚唔夠打 @@

KUJA性騎雲尼拿都刷到,係打得慢好多不過都唔算危既

此篇文章於 08-03-18 08:08 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-03-18, 11:09 PM   #1280
ShinDou

1TAKE COMPLETE左超火召150,用錯左隻SM FD冇專好廢,38ACT得25萬9千分 @@

巴哈磨到差唔多殺先開到,應該用地召效率仲高,下次有岩FD再試先

係喎用重力推佢可以快D開召,試多次巴哈先

有冇人覺得LOAD所有野都慢左好多﹖

巴哈中SM打7萬幾 @@ 36ACT 29萬分,重力FD出黎推完都未開到召,應該自己重力儲夠召先叫SM出黎打仲勁,唔試了 XD

此篇文章於 08-03-18 11:41 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-06-18, 01:57 PM   #1281
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
用左超過5萬鑽+百幾券 終於中教官EX
出EX前早就完全體左
好耐無中過EX
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 01:59 PM   #1282
ShinDou

而家覺得打單體最勁係sm,打兩隻先用得著kuja

舊 08-06-18, 02:28 PM   #1283
Gustavi
Crazy Gamer

但係教官感覺上係俾人用咁...
自己用怕唔怕唔夠技 0.0

-----------
個忍氣應該都一定有, 因為你EX 都要等幾turn.
除非用3點去BRV+
舊 08-06-18, 02:30 PM   #1284
ShinDou

我呢排kuja 性騎 雲尼拿都刷到火召,fd sm兩下ex3次推夠用啦打單隻,好似都係16act度23萬分

舊 08-06-18, 02:32 PM   #1285
ShinDou

1開波kuja換sm,打完佢都未返黎,火召淨係先手俾佢噴左1次

舊 08-06-18, 02:45 PM   #1286
plokplok00

技就多數夠用 放完EX後 放一次技就充滿 下回合可以再用
一技火力差D 最好有補BRV角輔助

此篇文章於 08-06-18 02:49 PM 被 plokplok00 編輯。
舊 08-06-18, 06:54 PM   #1287
ShinDou

D人話毒刀非恩惠上左毒都每TURN打到3萬喎,係既話都勁架喎,我仲未覺60,之前已經凸爆左相性不過0凸專,又冇EX,個大毒池成5條友,都唔知要射幾多先中得到 @@

雲尼拿EX又幾十下都唔中,等夠5千射下毒刀先

此篇文章於 08-06-18 07:17 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-07-18, 02:25 PM   #1288
Gustavi
Crazy Gamer

終於番出開頭堆EX 喇...
不過如果冇改勁, 應該都係抽完免費算
舊 08-07-18, 06:30 PM   #1289
ShinDou

之前話免費抽就係EX POOL﹖

而家D舊角根本冇用,愈出愈神,由KUJA開始期期都勁既

黎緊又話會係咁上修D人,咁佢上修果陣都會順便出POOL啦﹖有需要到時先抽都得

此篇文章於 08-07-18 07:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-07-18, 07:25 PM   #1290
ShinDou

KUJA性騎都升爆埋了,而家轉奶挺肥佬都刷到火召,不過慢好多,差唔多成20ACT先殺到,不過估唔到1開波換走奶挺仲殺得快過換走肥佬 @@ 肥佬都唔係想像中咁慢,可能佢個BUFF勁本身又大力,火召都係岩D打手升,因為都係加攻
舊 08-08-18, 08:50 AM   #1291
ShinDou

洋蔥同bartz上修完好似都好勁下,睇黎要留下石留飛先得,睇岩有隻神既就射,之前仲賣鬼晒d垃圾武冇凸爆,蝕晒添

舊 08-08-18, 09:14 AM   #1292
Gustavi
Crazy Gamer

試過咁多次仲賣 O_O
乜都好, 未突爆唔好賣喇
舊 08-08-18, 09:16 AM   #1293
ShinDou

因為之前冇晒凸石又想即刻凸爆d勁野黎用麻,而家應該上修得好密,冇之前咁hea啦 XD

舊 08-08-18, 09:33 AM   #1294
Gustavi
Crazy Gamer

不過都係既... 你成日都中好野, 隻隻都要升
我仲有大量升滿既相性/專未賣 a.a;
舊 08-08-18, 09:38 AM   #1295
ShinDou

係多ex但多數都係垃圾,出果陣都唔覺特別勁,最想中拉冇沙seemore又唔中,雲尼拿都射左好多又唔中

舊 08-08-18, 02:18 PM   #1296
ShinDou

冇料11連得1把batz相性保底,不過之前賣左而家叫做有武器用,升下洋蔥同bartz玩下先

舊 08-08-18, 02:30 PM   #1297
plokplok00

中洋蔥EX 當新玩具玩下
舊 08-08-18, 02:35 PM   #1298
ShinDou

睇下評語先決定射唔射飛同石抽洋蔥同bartz先

原來奶挺岩行動順勁過肥佬喎刷火召

舊 08-08-18, 04:34 PM   #1299
Gustavi
Crazy Gamer

保底Bartz專

lightning EX + frd 教官又係可以推到唔明左人
舊 08-08-18, 05:52 PM   #1300
ShinDou

刷水晶變左刷火召,打1場就升rank冇理由唔清sp,打完4場得番幾分鐘,打多場水晶又升rank又打多2場又夠鍾冇左3倍,其實係咪要無視sp先得,但遲下又開其他超召又會冇時間刷

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 06:45 AM

手機版 | APP版