Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>唔知今次阿根廷會唔會選肯尼基亞~~
赤武神 12:32 AM 05-21-02
好想睇佢再打世界盃~~相距上次是8年前
老野一個 12:47 AM 05-21-02
已經入選左LA
要肯尼基亞唔要沙維奧拿真係有D怪
赤武神 01:33 AM 05-21-02
作者: :
Originally posted by 老野一個 :
已經入選左LA
我係話實際世界盃上場名單wor~~~邊度講ga???THX
昏迷童子Sleepy 04:08 AM 05-21-02
已經入選左LA
今年各國d教練好多都黐黐地......
搞到今年世界杯冇巴治奧冇羅馬里奧冇沙維奧拿......
chunyu 11:42 PM 05-21-02
Originally posted by 赤武神 :

我係話實際世界盃上場名單wor~~~邊度講ga???THX
早排已經公布左個名單............
chunyu 11:47 PM 05-21-02
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :

今年各國d教練好多都黐黐地......
搞到今年世界杯冇巴治奧冇羅馬里奧冇沙維奧拿......
咪就係..............
JASUGUN 12:44 PM 05-23-02
恕我無知多口問句,
乜肯尼基亞唔係馬勒當拿年代o既人黎咩??
佢今屆都仲有得踢??咁佢幾多歲??
龍寶寶 01:00 PM 05-23-02
肯尼基亞今年已經35歲啦
itcwai 11:36 AM 05-28-02
乜冇沙維奧拿咩!!!!!

撞鬼咯!!!!
龍寶寶 07:06 PM 05-28-02
Originally posted by itcwai :
乜冇沙維奧拿咩!!!!!

撞鬼咯!!!!
係個領隊有問題
老野一個 08:25 PM 05-28-02
好似係阿根廷個陣式,唔可以容納沙維奧拿呢類前鋒
butterfly 10:39 PM 05-28-02
有冇病啊,無沙維奧拿......
itcwai 03:14 PM 05-30-02
沙維奧拿太單薄?

我早兩日睇新聞見肯尼基亞仲幾英喎!有當年風采啊!
chunyu 08:58 PM 05-30-02
好似係阿根廷個陣式,唔可以容納沙維奧拿呢類前鋒
..............有個唔同用途o既可以隨時轉打法.............
巴迪已經唔細架啦........仲要揀個老成咁o既.........又唔係冇人......
赤武神 11:58 PM 05-31-02
Originally posted by chunyu :

..............有個唔同用途o既可以隨時轉打法.............
巴迪已經唔細架啦........仲要揀個老成咁o既.........又唔係冇人......
人地肯尼基亞太巴迪一年jar~~~~仲係好fit~~
加油肯尼基亞~
KIM 05:33 PM 06-05-02
出肯尼基亞其實應該一同出馬勒當拿來配合!

返回主題版面