Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-02, 09:12 PM   #1
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

註冊日期: Jun 2002
我的低能同學.....好低能呀~~

星期二同星期五學校攪o在個"陸運會",星期五既800米有個同學本來可以第二名,不過佢係終點前跳過去,所以本來既第二名化為烏有......

http://www.black-team.com/
~天使酒~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 09:13 PM   #2
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
乜.....跳過去唔得既咩?O_o

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 09:15 PM   #3
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

引用:
Originally posted by 強化人間 :
乜.....跳過去唔得既咩?O_o
雙腳離地!!

舊 11-30-02, 09:17 PM   #4
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
白痴....佢識唔識跑架....

舊 11-30-02, 09:18 PM   #5
xhidex
Senior Gamer
最強! 松本秀人!!

註冊日期: Nov 2002
damn!
Really idiot!!!
but lol!!
xhidex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 09:19 PM   #6
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

真唔好彩

舊 11-30-02, 09:21 PM   #7
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

引用:
Originally posted by 蘿莉星人 :
真唔好彩
算la~人蠢無藥醫!!!

舊 11-30-02, 10:05 PM   #8
機神GBA
God of Gamer
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
咁搞笑.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 10:10 PM   #9
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by ~天使酒~ :

算la~人蠢無藥醫!!!
又唔好咁講,真唔好彩咋,但好明顯係佢未盡全力,否則邊可能仲有力跳過去,再講,他的學校又似乎太嚴了

舊 11-30-02, 10:26 PM   #10
PC198345
Junior Member

同意!!
PC198345 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 10:48 PM   #11
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

引用:
Originally posted by 龍格堡 :

又唔好咁講,真唔好彩咋,但好明顯係佢未盡全力,否則邊可能仲有力跳過去,再講,他的學校又似乎太嚴了
佢玩野"姐"!!他的學校=我的學校...:@_@": :@_@":

舊 11-30-02, 10:49 PM   #12
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

不過我1500米尾2....

舊 11-30-02, 11:34 PM   #13
卓羅
Senior Gamer

唔跳得既咩?我睇十項全能,阿牛奶仔成日跑到最尾都係跳去終點架喎
卓羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 02:01 AM   #14
偉樂
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:

佢玩野"姐"!!他的學校=我的學校...:@_@": :@_@":
唔認真就要付出代價:@_@":
偉樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 02:48 AM   #15
Cless
熾天使の樂師カウジー

註冊日期: Aug 2002
讓賽?w

舊 12-01-02, 09:59 AM   #16
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
跑左成800米到最後果步先黎玩讓賽嗎:@_@":
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 11:26 AM   #17
Fio

註冊日期: Dec 2001
唔講真係唔知唔得...:@_@":
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 12:47 PM   #18
一赤長

不如叫佢跳去終點la!!:@_@":
咁中意跳!!
一赤長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 12:50 PM   #19
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

PSN  IDartificialRock
引用:

雙腳離地!!
雙腳離地?800米競步乎?

其實跑得快時~
雙腳實有機會同時離地喎~
因雙腳離地而取消名次根本唔可以成立~:@_@":

不如話佢唔尊重比賽而取消資格重好

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 01:22 PM   #20
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
我知道競步唔可以雙腳離地,但跑步應該經常雙腳離地啦,用邊條例架?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-02, 12:51 AM   #21
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
競賽項目唔可以用"跳躍"方式衝線的, 不然會被取消資格

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:19 PM

手機版 | APP版