Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-22-02, 08:47 PM   #1
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
wink 趙學而

大家有冇聽佢d歌?
E+聽返...都依然係勁好聽..."自欺欺人"、"談一場不後悔的戀愛"...etc
真係好好聽呀!

點解佢E+唔唱歌!?
我個妹話因為佢脾氣勁臭,無人頂得佢順,EEG都唔要佢

舊 11-22-02, 08:48 PM   #2
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
聽過 慢慢來(好似係呢個名)
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-02, 08:49 PM   #3
咭咭王子(一V一)p

to: 杉山隆一
我E+正係聽ing佢呢隻碟

舊 11-22-02, 09:15 PM   #4
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by card_captor :

我E+正係聽ing佢呢隻碟
我都係得侉呢隻cd ja..... >_<
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-02, 09:34 PM   #5
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 卡遜 :
我都係得侉呢隻cd ja..... >_<
呢隻CD我係借人copy.....但我有佢一隻"尋人"正版CD + 一隻唔記得咩名的翻...

舊 11-22-02, 09:58 PM   #6
何英
↓米奇老鼠

自欺欺人以前聽過...幾好聽嫁

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-02, 09:59 PM   #7
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
Re: 趙學而

引用:
Originally posted by card_captor :
大家有冇聽佢d歌?
E+聽返...都依然係勁好聽..."自欺欺人"、"談一場不後悔的戀愛"...etc
真係好好聽呀!

點解佢E+唔唱歌!?
我個妹話因為佢脾氣勁臭,無人頂得佢順,EEG都唔要佢
佢脾氣勁臭,出哂名架啦!!!
無記錯既話當年報紙雜誌都有講既!!!!
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-02, 10:25 PM   #8
咭咭王子(一V一)p

Re: Re: 趙學而

引用:
Originally posted by mingo :
佢脾氣勁臭,出哂名架啦!!!
無記錯既話當年報紙雜誌都有講既!!!!
E+拍皆大歡喜都有咁話佢...

我好少留意娛樂新聞...

舊 11-23-02, 01:41 AM   #9
Kessoon
Account Locked
機動戰士開發計劃

佢以前d歌好好聽...
例如:尋開心,我恨我是女人,反叛情歌,ETC...............
Kessoon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-02, 01:57 AM   #10
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
佢唱得唔錯o架..

舊 11-23-02, 06:40 AM   #11
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

註冊日期: Jan 2002
我諗佢翻唔倒身多喇……

舊 11-23-02, 12:50 PM   #12
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 炎尾燃 :
我諗佢翻唔倒身多喇……
我覺得自從佢演皆大歡喜之後就"二少奶上身"...

舊 11-26-02, 09:34 AM   #13
沉默是金

自欺欺人是最好聽的

舊 11-26-02, 04:22 PM   #14
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
我覺得自從佢演皆大歡喜之後就"二少奶上身"...
變左8婆...
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 09:22 AM   #15
小林製藥
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
佢做皆大歡喜好好笑囉....,大家話係咪??
小林製藥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 01:54 PM   #16
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 小林製藥 :
佢做皆大歡喜好好笑囉....,大家話係咪??
d說話幾正

論壇跳轉

現在的時間是 06:15 PM

手機版 | APP版