Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-30-02, 02:11 AM   #1
希索加
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
大家覺得twins既新cd 點呀~~~

我覺得好有max's feel呀~~
仲有幾首歌都好好聽呀~~
仲有價格比較平~~對一d唔咪話對twins感興趣既人來說都直得一試(可能之後會愛上twins都唔定)哈哈
幾首新歌都幾好聽~~有.風箏與風.百試不厭.no1.星星月亮太陽~~
唔知大家覺得點le~~
希索加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-02, 11:14 PM   #2
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
我鍾意風箏與風...
個packing麻煩d, 好難存放..
之前無買開twins d cd o既真係好抵買...

舊 12-01-02, 06:00 PM   #3
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
幾好呀~
我覺得都買得過

舊 12-01-02, 07:01 PM   #4
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
風箏與風幾好聽~~~

舊 12-01-02, 09:51 PM   #5
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by boy :
風箏與風幾好聽~~~
初初都想買,俾佢個包裝吸引(大大盒只是$8X)
不過一聽完佢呢首歌(mp3)就一d都唔想買
(個人意思而已)

舊 12-02-02, 07:37 PM   #6
藍忍一號
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
係咪4 CD果個版本??
藍忍一號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 10:52 PM   #7
氣體蛇
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002