Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-29-02, 12:31 AM   #1
希索加
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
大家知唔知twins 既新cd 出左未呀~~

twins 係月底出既cd 出左未呀????
我lee 幾日都見唔到呀~~定一早比人定晒啦
我覺得今隻cd 都幾低~~有20首精選歌~有4首新歌 仲有vcd~~
我個人認為好低呀!!!!!
如果大家知道咩資料既話~~請留言~~~thx thx thx
希索加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-02, 01:00 AM   #2
URA
God of Gamer
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=29875

舊 11-29-02, 01:07 AM   #3
希索加

to: 浦島景太郎

你有冇見到有得買呀?要幾錢左右呀~~thx
舊 11-29-02, 01:23 AM   #4
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
Re: 大家知唔知twins 既新cd 出左未呀~~

希索加 :

好耐冇見
twins 聽日出( 11月29日), 1 碟10 封面, 好似羣星唱羅文歌個隻咁大盒
聽日齊貨, 應該炒唔起, $8x 搞掂

舊 11-29-02, 01:28 AM   #5
希索加

呀jacky你好呀~~好耐冇見啦~~你幾好嗎
見到你真係好啦~~好耐冇上黎啦~~
明天應該會有嗎?~~
一出,出10隻~~有什麼不同呀~~
舊 11-29-02, 01:33 AM   #6
JACKY
Moderator

希索加

唔係10 個封面分開10 隻出
據可靠消息話係一張碟入面有10個封面比你換
總之聽日拎定錢買喇

舊 11-29-02, 01:43 AM   #7
希索加

唔好意思呀~~唔咪好明!!!點樣一張碟入面有10個封面比你換
舊 11-29-02, 01:47 AM   #8
JACKY
Moderator

引用:
Originally posted by 希索加 :
唔好意思呀~~唔咪好明!!!點樣一張碟入面有10個封面比你換
SORRY, 其實我都未睇過個DEMO packaging
我個FD (佢開唱片舖) 話我知o乍, 可能好似BO BO 隻BROUNCE 咁掛
聽日我都要睇下咩料先

舊 11-29-02, 01:51 AM   #9
希索加

唔緊要~~唔該晒呀~~奇待中呀!!!!
而價錢是90留下左右嗎
舊 11-29-02, 07:18 AM   #10
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
Originally posted by 希索加 :
好似 黃秋生 隻 bad taste ~but i smell good~ 咁

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-02, 12:08 PM   #11
沉默是金

我想知有D什么歌~~
85留下應該買

舊 11-29-02, 03:23 PM   #12
verdy
Registered User
我愛高達!

註冊日期: Jan 2002
出左啦!
我係上環見到$98,
我諗旺角價應該大約$85左右。
packing好似羅記隻碟咁,
內有10唔同封面(咭紙?)俾您任意轉換。
verdy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-02, 04:51 PM   #13
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
灣仔188,集成都$85呀~

舊 11-30-02, 12:29 AM   #14
希索加