Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-02, 02:21 PM   #1
(四眼洋蔥仔^^)
Junior Member

註冊日期: Oct 2002
Wink 我想問問有咩gba game 好玩???

黃金之太陽2好唔好玩???

我e家對電腦i-no都win唔到 ^^"
好耐冇打 la ^^""
(四眼洋蔥仔^^) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 02:26 PM   #2
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
Re: 我想問問有咩gba game 好玩???

引用:
Originally posted by (四眼洋蔥仔^^) :
玩過1?儱|覺得超正
未玩過?鼢N會唔知故事
不過都係好正!!
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 02:32 PM   #3
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
Re: 我想問問有咩gba game 好玩???

引用:
Originally posted by (四眼洋蔥仔^^) :
我玩過第一集~
都好正~
第二集應該都好好玩~

舊 11-11-02, 01:53 PM   #4
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
鐘意玩ARPG 就ROCKMAN EXE系列~~~~~
鐘意戰略玩機戰~~~~

舊 11-19-02, 09:39 PM   #5
Pockle
Senior Gamer
有尾巴(?)的少年~

註冊日期: Sep 2002
umm... depends on you...

是...
續.太陽 ~太陽少年~
2004年夏 發售予定!
Pockle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-02, 09:41 PM   #6
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
你問我的話我實答你MARIO1 & 2, SONIC, 古惑狼, 風之古洛利亞1 & 2...
較新o既係星之卡比, pokemon

舊 11-19-02, 10:24 PM   #7
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
仲有TOW2都好正架!!
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-02, 11:11 PM   #8
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
不如你先說你喜好於什麼類型的遊戲吧

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB,PS2]HeadHunter: Redemption圖片及影片,9/21發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 16 07-27-04 10:40 AM
NEW:AIAS Awards得獎名單 - Call of Duty nabs Game of the Year at D.I.C.E. 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 03-08-04 12:19 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM

現在的時間是 02:15 AM

手機版 | APP版