Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-02, 12:39 PM   #1
宇宙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
大家注意~~Pokemon 已經隆重登場!!!!!!!

http://www.game-wave.com/cgi-bin/ult...=004506#000006
話已經出左啦~
好野呀~正~~
Pokemon 已經係黃金出現, 大家請攜同精靈球(金錢)去收服佢地啦~~~!!!!!!!!

精靈球價格為: $290~!!!!
宇宙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 01:34 PM   #2
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
唔係ya!!!!!!!!!!

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 01:41 PM   #3
宇宙
Senior Gamer

Kaiser:
咁樣唔好咩~出左咪可以早d玩lor~
我好心急呀~
宇宙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 01:50 PM   #4
Kaiser
ドウケシ

我係星人度訂左…

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 03:28 PM   #5
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

>我係星人度訂左…<
oh.........
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 03:53 PM   #6
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
me too ar !!!!!!
佢會唔會早d有ga ??

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 04:04 PM   #7
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
Originally posted by Online2003 :
me too ar !!!!!!
佢會唔會早d有ga ??
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=29437
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-02, 04:32 PM   #8
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
星人度依家都有得
想出去拎,但睎Y痛完,無乜力...

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 11:11 AM   #9
倉田先生Fans
Insane Gamer

正呀~
不過都係等買英文版~~
倉田先生Fans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 12:21 PM   #10
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
Originally posted by 倉田先生Fans :
正呀~
不過都係等買英文版~~
點交換?周街D人都係玩日文

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 03:26 PM   #11
倉田先生Fans

乜一定要同版先得架?...
咁連線對打得唔得?
舊 11-17-02, 05:00 PM   #12
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
to 倉田先生Fans:

no
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 05:07 PM   #13
倉田先生Fans

下...咁即係焗住要買日文版?...玩日文版會唔明個故事講乜架...因為唔係咁識日文...>_<"
舊 11-17-02, 05:20 PM   #14
光一俊郎
到最後,太陽都係金色.

註冊日期: Jan 2002
無錢買,
誰在從前話我貧窮但美麗

我係愛,我不是全部正義,也不是全部清純
這些都只是我一半的樣子
追求我這一半的人,用正義之劍把它刺傷
奪取人的自由,隱藏著我既真實