Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 11-14-02, 08:06 PM   #1
DEATH13
Senior Gamer
千年CDROM

註冊日期: May 2002
Wii U IDHuchi13
3DS Friend Code4596 9428 5068
XBox Live GamertagHuchi13
Cool Rainbow Six 3: Raven Shield Multiplay Demo is Out!

Very Good ar~
Here
155Mb

VR:Specineff13 The war "冰勲"
DEATH13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-02, 08:27 PM   #2
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
唉....傷心事....唔好提><

舊 11-14-02, 08:30 PM   #3
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
買pc gamewave 有得送..$8..又有書又有碟..
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-02, 08:32 PM   #4
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
個新City Street Large做得好靚
用M16玩好有Black Hawk Down feel

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-02, 11:34 PM   #5
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
lag到呢......
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 02:55 PM   #6
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
o係公司玩左一陣!!
好正!!

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
唉....傷心事....唔好提><
KYRO 的悲哀!?
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 03:38 PM   #7
達比

尋晚玩左幾粒鐘,好正~~最多個次殺6人,最衰得二個maps~
而個chat個方面好似冇上代咁好~最多得四行,一多人打字即刻睇唔到~
希望正式版快d出!!

仲有demo點開server?
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 07:00 PM   #8
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
咩reqirement ??

舊 11-15-02, 07:03 PM   #9
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
試下先

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 07:07 PM   #10
進藤光
Junior Member

好玩

舊 11-15-02, 07:54 PM   #11
餃子
Crazy Gamer

玩唔倒呀~

會唔會個demo version唔同

唔知點解次次都一入完loading game個畫面就黑曬
之後connection failed

e ~~~!

此篇文章於 11-15-02 08:00 PM 被 擗摮 編輯。
餃子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 07:56 PM   #12
Blur
The One
⊃貧⊂

XBox Live GamertagPAD 191276502
CSL勁正

舊 11-15-02, 07:59 PM   #13
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
係唔係新一集rainbow six黎ga?

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 08:00 PM   #14
Blur
The One
⊃貧⊂

引用:
Originally posted by Christine-酥由美 :
係唔係新一集rainbow six黎ga?

要求高左好多~
有D地方似BH Feel

舊 11-15-02, 08:03 PM   #15
餃子
Crazy Gamer

請問可唔可以講下點正法
舊 11-15-02, 08:03 PM   #16
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

引用:
Originally posted by 藍仔 :

要求高左好多~
有D地方似BH Feel
係呀?
因為我玩開UO,唔知道之後有冇出新一集先咁問

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 08:04 PM   #17
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :
o係公司玩左一陣!!
好正!!

KYRO 的悲哀!?
都話唔好提囉....(我係PowerVR同Sega既忠實fans....)

舊 11-15-02, 11:27 PM   #18
phil077
Ultimate Gamer

good thx
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 03:38 PM   #19
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

終於搵到條link喇.........thx~~~~~~!

去RS個官方網全部link都download o左我大半日都唔得.........
一o黎呢條就得.....D官方網點搞o架......-_-"

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 04:11 PM   #20
餃子
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 呂鳳仙 :
終於搵到條link喇.........thx~~~~~~!

去RS個官方網全部link都download o左我大半日都唔得.........
一o黎呢條就得.....D官方網點搞o架......-_-"
你都識話官方
官方多人下載就會慢
舊 11-17-02, 05:51 PM   #21
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

死..唔知點解......
我一裝佢,佢話reading contents of package....之後有行o野o向度load...
load完一次之後「沒有回應」.........???

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
Rainbow six 3: Raven Shield Hunter PC電腦遊戲討論版 13 06-14-03 04:36 PM

現在的時間是 07:17 AM

手機版 | APP版