Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>諫山創「進撃の巨人」Vol.3 | | アニメ2期 2017春放送決定!
money 10:54 PM 05-31-14
http://www.schick-jp.com/shingeki/

nameH 11:01 PM 05-31-14
我頂,仲爆過crossover eva果個
Kinny Riddle 02:07 PM 06-01-14
笑左。

會唔會專等整個1:1巨人鬚刨?
money 08:14 PM 06-06-14

劇場版「進撃の巨人 前編~紅蓮の弓矢~」2014年11月22日より、新宿バルト9、梅田ブルク7ほかにて劇場公開決定
・劇場版「進撃の巨人 後編~自由の翼~」2015年公開予定!
・内容:前編は1~13話を基に、新ダビングの5.1chサラウンドによるリマスター総集編
・内容:前編は14~25話を基に、新ダビングの5.1chサラウンドによるリマスター総集編
・「特典付前売券 第1弾」6月21日発売開始!
(特典:キャラデザ浅野恭司描き下ろし特製ミニクリアファイルB6サイズ全2種)
ronald 09:03 PM 06-06-14
作者: Kinny Riddle:
笑左。

會唔會專等整個1:1巨人鬚刨?
你咪就係嗰個巨人囉.
其實係D士兵細粒咋.
DevilElvis 02:43 AM 06-07-14
58情報圖

Kinny Riddle 01:36 PM 06-07-14
作者: ronald:
你咪就係嗰個巨人囉.
其實係D士兵細粒咋.
OK,咁會唔會隨巨人鬚刨附送figure?
Kinny Riddle 01:41 PM 06-07-14
http://youtu.be/iTQGe--Ys_0

超大型巨人現身東京...

不過係周圍跳舞o個隻

(去年佢就係靠呢件cosplay響美國動漫展AX2013「騷擾」來訪者短片走紅)
ronald 07:48 PM 06-07-14
作者: Kinny Riddle:
OK,咁會唔會隨巨人鬚刨附送figure?
有, 係ミカサ和リヴァイ
DevilElvis 03:32 PM 06-08-14
進擊58已出

劇討:我覺得阿明隻手有動作,應該殺到對方救讓
鈴蘭 03:40 PM 06-08-14
兵長實在太勁了....
應該佢自己都練過用立體機動殺人?
由手機版發出
DevilElvis 03:46 PM 06-08-14
作者: 鈴蘭:
兵長實在太勁了....
應該佢自己都練過用立體機動殺人?
由手機版發出
立體機動喺地下街都練到好熟,應該試過...
nameH 04:36 PM 06-08-14
兵長會唔會太神? 子彈都避到
DevilElvis 05:21 PM 06-08-14
作者: nameH:
兵長會唔會太神? 子彈都避到
傷咗左邊面,交足戲
sgouki 06:34 PM 06-08-14
估吾到立體機動裝置可以咁玩, 諗到之後應該會更多花款.
Shadow 神 09:46 PM 06-08-14
讓真係累街坊 ...
但又好鐘意呢個角色 ...

但點解個對手中 shot gun 都無事? 著左避彈衣?!
Sea 09:47 PM 06-08-14
見到張圖第一時間諗到係やらないか........
小嘉 09:52 PM 06-08-14
作者: Shadow 神:
讓真係累街坊 ...

讓我都幾鐘意
個人比較貼近現實
鐵桶. 09:53 PM 06-08-14
作者: Shadow 神:
讓真係累街坊 ...

好似用凳擋左
支槍有無咁勁
打到飛出門口 = =

會有會有部份人擔心兵長毀容
money 01:36 PM 06-09-14
http://www.schick-jp.com/shingeki/sp/

事丫娃些 02:01 PM 06-09-14
兵長天下無敵
jimliver 02:24 PM 06-09-14
作者: 鐵桶.:
好似用凳擋左
支槍有無咁勁
打到飛出門口 = =

會有會有部份人擔心兵長毀容
SHOTGUN近距離命中既衝擊係好大
不過咁都唔死就真係好BUG= =

mikasa塊面都有條疤啦, 兵長都整番條唔出奇XD
Fio 02:40 PM 06-09-14
作者: jimliver:
SHOTGUN近距離命中既衝擊係好大
不過咁都唔死就真係好BUG= =

mikasa塊面都有條疤啦, 兵長都整番條唔出奇XD
多條疤,人氣同lv再升一升都唔奇

btw咁嘅距離中散彈仲彈到咁遠竟然咩事都冇。。。
martinnitram 03:28 PM 06-09-14
吉列o個隻(米卡沙, 兵長)係 OK 見到, 細細隻個面相都 OK

BTW, 動畫完得好怪, 雖然想將個方向由打怪獸轉做玩政治...
YALIU 05:39 PM 06-09-14
作者: martinnitram:
吉列o個隻(米卡沙, 兵長)係 OK 見到, 細細隻個面相都 OK

BTW, 動畫完得好怪, 雖然想將個方向由打怪獸轉做玩政治...
我係惠康見曬6隻
係呀明個樣怪怪地之外
另外5隻都好得意
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面