Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-16, 04:59 PM   #2976
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ryvius123 查看文章
我有千六蚊走去買合金魂好過啦
可惜就算你一堆凸爆到賣AC時500蚊都唔值
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 05:23 PM   #2977
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
47等第一隻ssr老師get....

由手機版發出
46,SR二突
今次零突畢業算
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 05:54 PM   #2978
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ryvius123 查看文章
我有千六蚊走去買合金魂好過啦
訂左黃金神未
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 06:12 PM   #2979
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
訂左黃金神未
由手機版發出
當然訂佐啦
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 07:20 PM   #2980
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
諗番其實個營運搞D野淨係創性果次好,其他都係俾人插

咁既營運真係第1次見識到,究竟係笨大問題定係咩﹖

今次冇咩動力打,暫時17隻,排9千9,我應該都係隊尾啦

此篇文章於 05-05-16 07:51 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 07:58 PM   #2981
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
諗番其實個營運搞D野淨係創性果次好,其他都係俾人插

咁既營運真係第1次見識到,究竟係笨大問題定係咩﹖

今次冇咩動力打,暫時17隻,排9千9,我應該都係隊尾啦
我60隻已經係千內.......
本來以為做番場好戲玩家笑住課而營運又狂數錢.......
點知係最倒米一次!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 08:11 PM   #2982
yorkyork

註冊日期: May 2010
每次都以為佢下次活動可以好D,
但每次都會更低能
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 09:33 PM   #2983
clie

咁如果有近萬人玩EV都算係咁,離絕境仲有段日子
舊 05-05-16, 09:35 PM   #2984
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
每次都以為佢下次活動可以好D,
但每次都會更低能
個增援200封頂無得其實唔係問題, 問題係無得5石願望池, 之前STEP都比你吸晒喇.

回番一開始嗰句, 唔照顧無課人仕唔駛旨意隻GAME有運行.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 09:36 PM   #2985
ShinDou

近萬其實好少,以前隊尾好似3萬,即係走左2萬人
舊 05-05-16, 09:40 PM   #2986
clie

咁知唔知CC隊尾有幾人
舊 05-05-16, 09:45 PM   #2987
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
回番一開始嗰句, 唔照顧無課人仕唔駛旨意隻GAME有運行.
大家都鍾意機械人先玩呢隻GAME
咁多部愛機出現,堅持玩落去既人最後都零課其實有啲難
人生第二次課金就俾咗SHINING(其實想中GGG同劍狼,好彩EV用落都唔錯)
舊 05-05-16, 09:46 PM   #2988
ShinDou

CC隊尾好似10萬位,其實CC唔係次次魔神戰都有RANKING,係今次無啦啦加番,不過又係派果隻魔神太廢,特效又太廢,送果2張副都凸破又用唔著,因為副都人多數廢過其他好多,所以都好似呢邊咁冇咩人打,不過冇咩人鬧,因為要棄既1早棄晒

不過CC果邊除左呢次EVENT,早幾個月以黎果D我都覺得OK
舊 05-05-16, 09:47 PM   #2989
ShinDou

我冇信用卡,所以冇得課,不過都冇想課既感覺,唔課咪難打D,難到打唔到咪打第2隻GAME,大把GAME又唔係得呢隻
舊 05-05-16, 09:49 PM   #2990
Crazy Gamer

灰姑娘愛肝臟嗰啲五萬已經要肝......
舊 05-05-16, 09:54 PM   #2991
Crazy Gamer

引用:
我冇信用卡,所以冇得課,不過都冇想課既感覺,唔課咪難打D,難到打唔到咪打第2隻GAME,大把GAME又唔係得呢隻
課咗覺得唔抵先係重心.
唔好講話機體強弱, 係從心底認為唔抵比佢賺.

我都只係課過一單FGO, 但我另外玩嗰三隻(FGO, GBF, 戰鬥女子高校)都唔排除會比佢賺我錢, 但呢隻真係堅決唔會比佢賺.
舊 05-05-16, 10:02 PM   #2992
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
灰姑娘守10萬就好.....用盡體+日派水+輸左4場m+都仲係6萬幾位......唔駛卡士蘭住
我仲加多個(你冇)女友....不過呢個只要唔為張ssr衝2千就完全冇壓力....用盡體力打夠分就夠.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 11:50 PM   #2993
yorkyork

引用:
咁個D遊戲最少唔會每次活動都要人抽特效先有得易打或高分D
舊 05-06-16, 12:57 AM   #2994
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: yorkyork 查看文章
咁個D遊戲最少唔會每次活動都要人抽特效先有得易打或高分D
活動出特效機正常既, 唔係點搵錢, 不過問題係用埋特效都難打兼用好多時間, 消費感覺好差

暫時打到LV74有特效用埋朋友都已經1珠唔到, 隻BOSS有時走來走去必殺好難定位, D卒又出得疏要控得好先可以一網打盡, 打得耐真係會好煩躁
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 02:52 AM   #2995
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
我 lv 6x 開始已經要靠朋友清, 之後試打friend場 lv 100 連boss都見唔到

個新蛋機隻SSR J Ark擺明靠害. 如果200石祇中J Ark 肯定吐血.
今次event充滿惡意

舊 05-06-16, 08:22 AM   #2996
Crazy Gamer

依家高登嗰邊發起零氣互清運動,放棄尾箱,儘快推到120先再全力出擊。
舊 05-06-16, 08:38 AM   #2997
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

65以後已經一粒珠過唔到....對面又未夠力秒爆d c/uc機......真係好尷尬.....

話時話晶片一格加地s定加改+100攻好....?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-06-16 08:41 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 09:06 AM   #2998
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
CC隊尾好似10萬位,其實CC唔係次次魔神戰都有RANKING,係今次無啦啦加番,不過又係派果隻魔神太廢,特效又太廢,送果2張副都凸破又用唔著,因為副都人多數廢過其他好多,所以都好似呢邊咁冇咩人打,不過冇咩人鬧,因為要棄既1早棄晒

不過CC果邊除左呢次EVENT,早幾個月以黎果D我都覺得OK
[路過OT]
不過個CC 個ranking其實算良心,5萬位已經送突破卡
就算唔突都可以賣100戒
比起上次聖都要你肝到2000萬,其實反而鬆左手好多

另外我估應該800萬分(即是四突隻魔神)就已經可以穩座5萬位以內

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 10:03 AM   #2999
clie

玩到65, 最高效應該係用閃光2珠技狂劈
有初號機同SSR花既話,加埋最後十幾秒派粒珠,可以砍5下,但都仲未死得,普攻多幾吓先KO
舊 05-06-16, 11:45 AM   #3000
yorkyork

有冇人用過三一?
冇好友有,
招大打到幾多?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:01 AM

手機版 | APP版