Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-13, 12:44 PM   #976
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: bbsnake 查看文章
一週年賽後檢討

3C7 狙吉x2
3C7 米奇x1
3C6 大魔x2
3C6 基捷x2
3C6 雙面蟹x4
2C8 藍骨(map)
2C8 nt1

HALO x?

最後:笨大你好野
我中得一部3C6 基捷,
無數咁多個HALO

你好幸運架啦

舊 07-03-13, 12:49 PM   #977
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 阿魚 查看文章
無數咁多個HALO

你好幸運架啦
魚大我幫開曬路(食曬)啲細野
之後靠你

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 01:35 PM   #978
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
無數咁多個HALO

你好幸運架啦

魚大其實都考慮一下收手免再落坑
雖然中倍機可以做福人群,但自己沒那班人既運氣
結果只係自虐,尼類GAME付出更多失望更多
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 02:52 PM   #979
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
無數咁多個HALO

你好幸運架啦
中HALO當升機囉..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 03:04 PM   #980
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
打得多都唔係沒希望既

今日食花生睇緊直播抽蛋
http://tieba.baidu.com/p/2432750517?pn=1
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 04:06 PM   #981
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
之後靠你
魚大今次之後如果再課金就會俾人質疑誠信

而且佢都唔係有無限金錢

所以課金要靠你啦蛇叔
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 09:50 AM   #982
阿魚

引用:
之後靠你
蛇叔你應該課返2次11連服眾

引用:
作者: okabe 查看文章
魚大其實都考慮一下收手免再落坑
雖然中倍機可以做福人群,但自己沒那班人既運氣
結果只係自虐,尼類GAME付出更多失望更多
多謝ok大既提醒, 不過笨大中rare既定義究竟係點?
無咩理由1000粒S蛋都無好野.....

引用:
作者: kimtch 查看文章
中HALO當升機囉..
Lv可以慢慢升, event完結倍機=垃圾,

任何人課左部6倍機返黎, 都希望event完結前有好野
乜都唔出呢下好難頂架

引用:
作者: spikekit 查看文章
魚大今次之後如果再課金就會俾人質疑誠信

而且佢都唔係有無限金錢

所以課金要靠你啦蛇叔
我仲有4000cp未用.........
不過蛇叔一定要課返一次6倍返黎

舊 07-04-13, 10:03 AM   #983
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
Lv可以慢慢升, event完結倍機=垃圾,

任何人課左部6倍機返黎, 都希望event完結前有好野
乜都唔出呢下好難頂架
:
我反而睇淡左好耐, 無論打幾多蛋, 一係跌一係唔跌,
太FOCUS反而越唔開心..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 10:14 AM   #984
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

魚大放心
萬事具備只欠柬風(cp已在手)
只要笨大出啲机稍稍合心意就會出手
其實我手痕想抽咗好耐,尤其俾baby神抽刺激)

SD騎士

此篇文章於 07-04-13 10:17 AM 被 bbsnake 編輯。
舊 07-04-13, 10:17 AM   #985
阿魚

引用:
魚大放心
你既心水機唔係艾比安咩,

佢一日唔出, 你既CP咪留黎煲粥

舊 07-04-13, 10:20 AM   #986
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

引用:
你既心水機唔係艾比安咩,

佢一日唔出, 你既CP咪留黎煲粥
我想要部3c10近机----有艾比安更好
只要倍机及獎品啱心水就出手

SD騎士
舊 07-04-13, 10:28 AM   #987
阿魚

引用:
我想要部3c10近机----有艾比安更好
只要倍机及獎品啱心水就出手
近機我得3C6,3C7, 求其比部3C8劍IM我都要架啦...
可惜笨大對我實在太殘忍啦

舊 07-04-13, 10:32 AM   #988
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

引用:
近機我得3C6,3C7, 求其比部3C8劍IM我都要架啦...
可惜笨大對我實在太殘忍啦
有sp技先好玩
但你啲蛋抽曬未?劍IM等緊你帶返屋企

SD騎士
舊 07-04-13, 10:38 AM   #989
阿魚

引用:
有sp技先好玩
但你啲蛋抽曬未?劍IM等緊你帶返屋企
抽淨200隻...我怕到時候白果我會打爆個MON...

舊 07-04-13, 12:15 PM   #990
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
魚大放心
其實我手痕想抽咗好耐,尤其俾baby神抽刺激)
蛇叔小心你的cp會過期wor

我試過比系統send mail提我d cp放佐5個月就來作廢
舊 07-04-13, 12:24 PM   #991
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

引用:
作者: ryvius123 查看文章
蛇叔小心你的cp會過期wor

我試過比系統send mail提我d cp放佐5個月就來作廢
thx123大
我唔知有呢樣野
暫時過咗一個月多啲

SD騎士
舊 07-04-13, 03:57 PM   #992
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
老實講, 我從來都唔期望課金中到3C8以上O既機....中到倍機已經好滿足
魚大都係睇開D啦= ="
至於總力, 完全都係睇運, 同你勤唔勤力打無關係...應該出條指令, 打夠200次送部3星機啦
以前足小D 杯, 打夠咁上下都有張唔算好廢O既家明, 呢隻咩都冇= ="

舊 07-04-13, 04:00 PM   #993
spikekit
敗家仔

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
老實講, 我從來都唔期望課金中到3C8以上O既機....中到倍機已經好滿足
魚大都係睇開D啦= ="
至於總力, 完全都係睇運, 同你勤唔勤力打無關係...應該出條指令, 打夠200次送部3星機啦
以前足小D 杯, 打夠咁上下都有張唔算好廢O既家明, 呢隻咩都冇= ="
足小果啲家明物好似依家特任啲2C8咁

係未出訓練波之前仲幾好味, 出左訓練波之後就
舊 07-04-13, 04:26 PM   #994
AkaIITO
Game Master

引用:
足小果啲家明物好似依家特任啲2C8咁

係未出訓練波之前仲幾好味, 出左訓練波之後就
都唔係架, 間唔中都有D比得上白金, 廢DREAM...
所以我都幾BUY之前特任部3C6吉, 雖然我食左
而家特任又走返轉頭...想點= =??

舊 07-04-13, 04:28 PM   #995
spikekit
敗家仔

引用:
都唔係架, 間唔中都有D比得上白金, 廢DREAM...
所以我都幾BUY之前特任部3C6吉, 雖然我食左
而家特任又走返轉頭...想點= =??
果次特任玩兩星期

所以我一直都話想佢係特任加隻超unit蛋
加係250/F都可以等我地清下水
舊 07-04-13, 04:44 PM   #996
AkaIITO
Game Master

引用:
果次特任玩兩星期

所以我一直都話想佢係特任加隻超unit蛋
加係250/F都可以等我地清下水
我對要靠抽O既獎品越來越失去興趣

舊 07-04-13, 04:47 PM   #997
spikekit
敗家仔

引用:
咁唔通你想要運動性低過300嘅AA 3C5?
舊 07-04-13, 04:53 PM   #998
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

我要求唔高, 希望特任有得送高機動單邊3C5或以上就OK
舊 07-04-13, 04:56 PM   #999
AkaIITO
Game Master

引用:
咁唔通你想要運動性低過300嘅AA 3C5?
掉返轉送2C8機同3C5,6人會唔會好D~~

舊 07-04-13, 05:00 PM   #1000
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
足小果類玩法,基本大部份既GAME都係用尼種方式去運營,盡量引你要買ITEM
尼隻SD就唔係幾想跟,
就連課金都無咪攪優惠,最多都係攪幾次11連必3星
笨大真係想用尼隻GAME磨練一下玩家既EQ
出左一年都無咪吸金策略
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 05:13 PM

手機版 | APP版