Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 12-08-12, 11:46 PM   #701
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
真誠賣香港

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-12, 12:33 AM   #702
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
今日議會
http://www.youtube.com/watch?v=ANdDXFcf_BI

主席 我係調理農務蘭花系既幹事 蘭花 係花中君子 王者之香 係咪梁振英係特首 小人 大話精 偽君子 就可以 僭建花槽 種蘭花? 就唔俾地 我地調理農務 大陸 台灣 出口既蘭花係百幾二百種呀 賺本港數以億計既外匯 點解我地 調理農務 係咁難呀? 主席 我地調理農務蘭花系 農務蘭花三,四十年 日出而作 日入而息 清茶淡飯 與世無爭 儲到十零萬 諗住可以安享晚年 但係點解你個 福佳既梁振英 都係左查右查我地 割地賣港 毀我家園 我地調理農務都唔得 主席 我地調理農務蘭花系 反對東北既發展計劃 所謂 斷人衣食 尤如殺人父母 所謂搬遷 就好似將啲海軍搬去沙漠 死梗架! 道理講完 你地會聽咩? 主席 我地調理農務蘭花系 對於毫無誠信既政府 講乜都冇用 你地語言既偽術 已經去到 不攻自破 不打自招 不知所謂既地步 而家唯一可以令市民滿意既 就係取消方案 同埋梁振英落台 我地調理農務蘭花系 對東北說不 一月一號 CY元旦大遊行見

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

此篇文章於 12-09-12 01:15 AM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-12, 01:01 AM   #703
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
蘭花系,真係一門高尚既藝術bbbb

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-12, 01:04 AM   #704
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 風音 查看文章
蘭花系,真係一門高尚既藝術bbbb
佢地調理農務都唔得

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 12-09-12, 01:12 AM   #705
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

舊 12-09-12, 01:16 AM   #706
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: メソウサ 查看文章

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=227

舊 12-09-12, 01:20 AM   #707
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
睇張圖果陣以為係改圖, 睇埋片先知係真

舊 12-09-12, 02:43 AM   #708
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: B|WINS 查看文章
今日議會
http://www.youtube.com/watch?v=ANdDXFcf_BI

主席 我係調理農務蘭花系既幹事 蘭花 係花中君子 王者之香 係咪梁振英係特首 小人 大話精 偽君子 就可以 僭建花槽 種蘭花? 就唔俾地 我地調理農務 大陸 台灣 出口既蘭花係百幾二百種呀 賺本港數以億計既外匯 點解我地 調理農務 係咁難呀? 主席 我地調理農務蘭花系 農務蘭花三,四十年 日出而作 日入而息 清茶淡飯 與世無爭 儲到十零萬 諗住可以安享晚年 但係點解你個 福佳既梁振英 都係左查右查我地 割地賣港 毀我家園 我地調理農務都唔得 主席 我地調理農務蘭花系 反對東北既發展計劃 所謂 斷人衣食 尤如殺人父母 所謂搬遷 就好似將啲海軍搬去沙漠 死梗架! 道理講完 你地會聽咩? 主席 我地調理農務蘭花系 對於毫無誠信既政府 講乜都冇用 你地語言既偽術 已經去到 不攻自破 不打自招 不知所謂既地步 而家唯一可以令市民滿意既 就係取消方案 同埋梁振英落台 我地調理農務蘭花系 對東北說不 一月一號 CY元旦大遊行見
超得...

舊 12-10-12, 06:14 PM   #709
メソウサ
The One

舊 12-10-12, 06:27 PM   #710
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
一味唔知、疏忽

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 06:29 PM   #711
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
唔係有無敵的專業人仕同專業團隊咩?
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 06:31 PM   #712
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
我無講過唔代表無
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 06:34 PM   #713
メソウサ
The One

佢真係好鬼可愛
絕對做到自戀加反社會人格障礙經典研究

舊 12-10-12, 06:38 PM   #714
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
佢真係答非所問

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 06:40 PM   #715
廢人
The One

我有疏忽
已找專業團隊處理
我可以處理得更好
由手機版發出
舊 12-10-12, 06:42 PM   #716
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: mario0606 查看文章
一味唔知、疏忽
D建制派係咁叫佢道歉, 幫到出面都唔肯認錯
只係唔知、做得唔好、疏忽
(就算係道歉都只係為"處理的手法"認錯,
唔係為僭建,誠信問題或選舉時借僭建攻擊唐唐的事道歉)

真係天才
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 06:46 PM   #717
廢人
The One

佢今日唯一口多講佐
「無講過我無僭建」
黃國健都比埋機會提埋水叫佢補獲都唔補
補皇補到出晒面佢都唔上
到底佢上黎做咩
由手機版發出
舊 12-10-12, 06:49 PM   #718
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
我以前認為愚民先要上街示威
睇黎我都就快要成愚民上街了

舊 12-10-12, 06:50 PM   #719
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 廢人 查看文章
佢今日唯一口多講佐
「無講過我無僭建」
黃國健都比埋機會提埋水叫佢補獲都唔補
補皇補到出晒面佢都唔上
到底佢上黎做咩
由手機版發出
再次證明佢係大話天才, 政治廢材
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 06:50 PM   #720
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
真係答問大會,一邊問一邊答,不過答非所問

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 06:50 PM   #721
廢人
The One

我無講過我無僭建
依句應該差唔多頭版確啦掛
由手機版發出
舊 12-10-12, 07:03 PM   #722
廢人
The One

剛剛有fd問
到底係專業團隊定磚業團隊
我唔知點答
由手機版發出
舊 12-10-12, 07:18 PM   #723
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
CY 真係天才到無朋友
之前走黎整份十幾頁o既書面解釋篤爆自己有個消失的密室...
家陣答問大會又走黎話自己競選時無講過無僭建
D 保皇黨家陣一定好想佢快 D 死, 整個答問大會都係想搵個藉口保佢...
點知呢條友咁天才, 條頸又硬過鬼, 都唔知點保落去好

舊 12-10-12, 08:32 PM   #724
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
有冇足本版重溫
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-12, 08:44 PM   #725
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
作者: kimtch 查看文章
有冇足本版重溫
rthk有
http://rthk.hk/special/legcolive/ind...21210&20121210
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[本週:有線直播選舉論壇] 立法會議事堂 Vol.9 [選完先開新vol.] メソウサ ~清談館~ 4011 09-10-12 06:57 PM
[笑話一則]人X力量注冊"泛民"公司註冊和社團登記,控告其他人盗用"泛民"者侵權。 ZlWS ~清談館~ 23 01-09-12 10:59 AM
[TVB] 幸福的抉擇 [藍正龍、劉心悠、林立雯、 陳宇凡、曾少宗、莎莎、邵美琪] 12月27日星期一至五18:00-19:00播出, 11:30-0:30重播 高清翡翠台 N0T51B Neo Entertainment TREND 8 12-26-08 08:09 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #3 「悲情城市」 (2005.09.27-2005.10.18) winner: KKH 「沒脂肪的生日蛋糕...」 KKH 照相館 54 10-20-05 12:04 AM
估波遊戲VOL.43 龍寶寶 體育版 21 03-23-04 05:55 PM

現在的時間是 09:06 PM

手機版 | APP版