Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 68 108 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 128  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
ゆり 09:44 AM 12-05-17
雨林00Q得閒就嘔隻出來

莫非又準備多貨到沉船
mikemike 10:33 AM 12-05-17
作者: ゆり:
雨林00Q得閒就嘔隻出來

莫非又準備多貨到沉船
有人cancel預約就會強出來,唔係乜奇事。
怪盜小G 05:21 PM 12-05-17
緊多人CANCEL啦

笨大自己前幾日魂展係會館門口擺左檔3日俾人訂原價00Q

9/12店頭有得拎黎玩
ゆり 05:36 PM 12-05-17
咁老虎等行版插算,CANCEL雨林
赤兵尉SETH 06:05 PM 12-05-17
港魂依家仲有得訂F91, 不過之前去一扭訂左...
成功訂左港魂joker
Rance 06:10 PM 12-05-17
入左車都畀唔到錢
jason 仔 06:19 PM 12-05-17
一扭竟然突然開訂OOq,訂唔到不過...
似乎現貨應該充足,唯有寄望到時買得到啦
GN00508771 07:28 PM 12-05-17
冇眼睇
落雙位數派貨派得個位數俾我

瑞華行呀!
Eternal Wind 08:26 PM 12-05-17
其實之前007劍貨量都多,連吉記同Sogo都有,個價都係有上無落
Rance 08:28 PM 12-05-17
個個都知呢樣野幾多錢都有人搶又點會落
mikemike 10:24 AM 12-06-17
作者: GN00508771:
冇眼睇
落雙位數派貨派得個位數俾我

瑞華行呀!
睡橫巷明蝦你,線人話足數,仲多到比人補貨。
GN00508771 10:38 AM 12-06-17
作者: mikemike:
睡橫巷明蝦你,線人話足數,仲多到比人補貨。
算啦 我都冇說話好講

可能我平時唔夠努力 落得唔夠多貨
mikemike 10:42 AM 12-06-17
作者: GN00508771:
算啦 我都冇說話好講

可能我平時唔夠努力 落得唔夠多貨
咁派貨量的確是好睇同佢地frd唔frd
fami~yan 11:26 AM 12-06-17
作者: 鳳熾魂:
所以呢幾隻正義女神,OOQ我都唔入 訂都係落左隻鐵甲算
但strike我中左 我要變P.S
正義女神我買到隻,但諗住都係放算...淨係異端兵團我都就冇位放...
赤兵尉SETH 01:01 PM 12-06-17
會唔會又重演F91事件
Rance 01:15 PM 12-06-17
衰記toysoul實拎出黎賣啦
年輕所犯下的錯誤 01:57 PM 12-06-17
作者: Rance:
衰記toysoul實拎出黎賣啦
15號WO 如果真係呢一兩日偷跑已經差成個星期...........
sunhikari 02:50 PM 12-06-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
15號WO 如果真係呢一兩日偷跑已經差成個星期...........
日本都9號賣啦,點會15號先黎賣?
ゆり 02:51 PM 12-06-17
會唔會又突然係KT開倉賣www
斯羅 02:51 PM 12-06-17
FB見圖已出貨啦今日
jason 仔 03:09 PM 12-06-17
作者: sunhikari:
日本都9號賣啦,點會15號先黎賣?
佢地講緊toysoul展呀
15號先開始
赤兵尉SETH 08:18 PM 12-06-17
港魂F-91同其他魂展野仲有得訂
得shf lv2 港魂無份, 唔怪得fb價更痴線
鳳熾魂 08:46 PM 12-06-17
作者: 赤兵尉SETH:
港魂F-91同其他魂展野仲有得訂
得shf lv2 港魂無份, 唔怪得fb價更痴線
出黎斗神都無用 單車先值錢 但會場野
怪盜小G 10:07 PM 12-06-17
作者: 斯羅:
FB見圖已出貨啦今日
有得賣00Q啦咩??
ゆり 10:34 PM 12-06-17
作者: 怪盜小G:
有得賣00Q啦咩??
有鋪賣緊2400UP
第一 ... 18 68 108 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 128  ... 最後

返回主題版面